Erkek Erkek Seksi Mesh Büyüme, Düşük Bel Sporcu Erkekler İçin Tanga Külot Delik Gay İç Çamaşırı Askıları

v100028

Yeni ürün

18.38TL 13.03TL

Etiketler: kafes çıkıntı, Düşük Bel, slip külot, Ucuz Hasır çıkıntı, Yüksek Kalite düşük bel, Çin Tedarikçileri slip külot.

Özellikler:

Bir günlük iç çamaşırı için madde olması gerekir.

Kısa tasarım uyluk daha rahat hale getirir ve serin hissediyorum.

Sevgilisi ve eşinden dikkat çekmek için özel ve seksi iç çamaşırı, çok çekici ve sıcak.

Türü: Külot

Cinsiyet: Erkek

Malzeme: Naylon

Stil: Jock Straps

Bel: Düşük Bel

Normal Boy Türü:

Konfeksiyon Bakımı: El Yıkama, Makine Yıkama

Özellikleri: Elastik, Rahat, Nefes Alabilen, Örgü, U Dışbükey Çantası Tasarımı

Boyutu Detaylar

[Size bizim Bel S]: (Yaklaşık 28.35 63cm - 72cm/24.80" -".)

83cm/28.35" - 32.68" (Yaklaşık)72cm [size M] Bel bizim.

83cm - 32.68 90 cm/" - 36.38" (Yaklaşık) [size bizim L] Bel.

Notlar:

Bu BİZE AB AU boyutundan 2/3 hakkında daha küçük boyutlarda(Asya/Çin boyut)Etiket Boyutu vardır. Lütfen, bu gerçek Ölçümler emin formda olun!

Maddenin gerçek rengini örneğin monitör ve ışık parlaklığı parlaklık gibi pek çok faktör neden web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

Paket içerir:

1 x Külot

Neden bizi seçmelisiniz? Hoş içinde Powerseller ediyoruz. Profesyonel takımımız var. Size En kaliteli sunmak zorundayız. Rekabetçi fiyat.Hızlı kargo.En İyi Hizmeti. Bize güven ve işler yolunda gider dilerim. Sevgili dostum, nazik bir anlaşmazlık açmadan veya kötü geribildirim ayrılmadan önce bize haber verir misiniz lütfen? Çünkü sizin için sorunu çözmek için çalışacağız.Lütfen bize güvenin. Çok teşekkür ederim! Toptan ve damla nakliye de bekliyoruz. Toptan için indirim sunacak. Bırak nakliye için,müşterilerinize doğrudan mal gönderebiliriz ve bizimle ilgili bilgi bırakmaz. Parecl izlemek için nasıl? Takip numaranızı kullanarak aşağıdaki Web sitesinde paketinizi takip edebilirsiniz: (açmak için tarayıcı Kopyalanır) www.17track.net/en Ne satın koruma Zaman akıp gidiyor ne yapabilirim? Eğer satınalma koruma Zaman tükeniyor, lütfen bize ulaşın gidiyorsa ve sizin için genişletebiliriz. Renk Hakkında Bilgi alışveriş maddenin gerçek rengini örneğin monitör ve ışık parlaklığı parlaklık gibi pek çok faktör neden web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir. Boyutu hakkında ayrıntı seninkiyle boyutları, manuel ölçüm nedeniyle 1-2cm farklılık izin lütfen Karşılaştırın. Teslimat ile ilgili sorumlu bir satıcı vardır.Aldığınız kadar sorumluluk alacağız. Müşteri Memnuniyeti bizim için en önemli şeydir.Herhangi bir sorun iletişim yoluyla çözülecek. Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz,lütfen bize 5 yıldız geribildirim vermek,desteğinize ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkürler!

  • Cinsiyet: Erkekler
  • Model Numarası: Sekiz milyon sekiz yüz on yedi bin beş yüz altı
  • Boyutu: S, M, L
  • Desen Türü: Katı
  • Malzeme: Naylon
  • Marka Adı: SANWOOD
  • Külot & Boksörler: Külot
  • Paket Boyutu: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.049kg (0.11lb.)

İlgili ürünler

Trending.