30 gr BİOAQUA Nemlendirici BİO Mıknatıs terapisi Yüz Temiz Yüz Maskesi Aydınlatmak Cilt Bakımı Besleyici Maskeler

v100043

Yeni ürün

11.11TL 9.47TL

Etiketler: bakım Mont, maske beyaz, maske kadın, Ucuz bakım Mont, Yüksek Kaliteli maske beyaz, Çin maske kadın Tedarikçiler.

Pürüzlü,kuru, karanlık, sıkıcı ve diğer cilt sorunları geliştirmek için,ve cilt,kilit nem ve besin aydınlatmak bile Işık,nem uysal,doldurmak besin ve su kaybolmaz,cildi yumuşak ve esnek,pürüzsüz ve parlak bırakarak, ferahlatıcı,nemlendirici,nemlendirici,cilt açıcı etkisi ile manyetik film ruj Nemlendirici marka: BİOAQUA Menşei: Çin Özellik:;! Nazik Hatırlatma: açtıktan sonra en kısa sürede poşet kullanımının, ilk kullanım için, bir gün, üç gün, bir pice kullanın, etkisi daha iyidir; cildin durumuna göre cilt için her zaman her yerde göre cilt durumu Sonra zamanında bakımını sağlamak, her zaman duştan sonra kullanın, ya da 10 dakika sıcak havlu Ulaşmada kullanmak, cilt için daha elverişli maske besin emilimi için cilt için zamanında bakım sağlamak. Soğuk havalarda kullanmak için maske kullanmadan önce 5 dakika için 50 derece sıcak su emmek koymak olabilir; sıcak havalarda kullanımı, maske buzdolabında soğuk hava deposu Malzemeler sonra kullanılabilir: Su, gliserol, propilen glikol, su, inci gül özü, dipotasyum glycyrrhizinate, Nasıl naltrekson, Maya özü, sakız, bis (hidroksimetil) onların alkil üre, iodopropynyl butylcarbamate karboksilat, disodyum EDTA, parfüm, PEG-40 hidrojene hint yağı, eritromisin ksantan şekerler:

1. Temizlik, yavaşça tüm yüz maskesi yerleştirin sonra yavaşça parmaklarınızla cilt için tamamen kapatmak için basın

2. Ruha, maske için 15-20 dakika zaman zevk, tam besinleri absorbe cilt yapmak

3. Maskeni çıkar, yüzünü hala Özüne sahip nazikçe cilde masaj yardımcı olmak için kullanılabilir emmek için

4.Takip ile birlikte-cilt bakım ürünleri, besin, Her kişinin özellikleri\\\\\\ \ 's deri farklı, çok farklı cilt bakım ürünleri adaptasyon da farklı olduğundan serin bir yerde Tutmak ve etkilenen güneş ışığı, yüksek sıcaklık, İpuçları doğrudan önlemek cilt Depolama: kilitli olabilir. Herhangi bir yeni cilt bakım ürünleri kullanmadan önce, kulak arkasında cilde uygulanır, eğer rahatsız ya da anormal deri reaksiyonu düşünüyorsanız tavsiye edilir, kullanımı askıya alma veya doktor Raf Ömrü: 3 yıl Net Ağırlık: 30 gr Miktar danışmanız önerilir:

1 ADET Yüksek tüm BİOAQUA Blueberry Acaba Cilt Bakım Serisi ile kullanmak recommand Dikkat edin. SEKTÖRÜN %5 indirim Daha alın.

Daha fazla Blueberry Ürünleri: yaban Mersini Daha fazla Ürün Bilgisi

Çin uygun fiyat için yapılan yüksek kaliteli ürünler büyük bir seçim ile ilgili H&B MART H&B MART'IN Çin'de profesyonel sağlık ve güzellik satıcı satıyor.

Dünyanın her yerinden müşteriler ile ilişki kurabilme ve nerede yaşarlarsa yaşasınlar, onlara inanılmaz sağlık ve güzellik ürünleri hattımız kullanılabilir hale getirmek çok heyecanlıyız.

Mevcut ürünleri, makyaj, cilt bakımı, parfüm, deodorant, banyo ve duş malzemeleri gibi araçlar ve aksesuarlar yer alıyor.

Ek olarak, indirimli seçmek ürünler sunan günlük bir olay. Ayrıca, dökme ürün satın almak isteyen alıcılar daha fazla indirim alabilirsiniz.

Büyük bir müşteri hizmeti sunmak ve yeni müşteriler ile konuşma ve en iyi ürünleri ihtiyaçlarını karşılamak bulmak için onlara yardım etmeyi seviyorum.

Wlecome FACEBOOK ve VK VIP grubumuza katılın. Grup içinde paylaşma, aynı zamanda özel teklifler olabilecek herhangi bir bilgi ve soru.(Ödeme Hakkında Kodunu tarayın)

1. Alipay, Batı Birliği, TT kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

2. Ödeme sipariş sonra 3 gün içinde yapılmalıdır.

3. Eğer hemen ihale kapattıktan sonra\\\\\\'t checkout \ yapamıyorsanız, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin lütfen. Ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır.

4. Eğer ödeme ile ilgili başka herhangi bir sorunuz varsa, bu resmi yardım linki tıklayınız:

activities.Va-srhp.org/adcms/help-Va-srhp.org-com/categories_Payment.php Nakliye Hakkında

1. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)

2. Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.

3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

4. Gösterilen resimler sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

6. 60 gün içinde ödeme sonra sevkiyat almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Sevkiyat takip ve geri 24 saat içinde size ulaşacağız. Hedefimiz %100 Müşteri Memnuniyeti!

7. Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir.

8. Belirli bir taşıyıcı tarafından teslim kozmetik ve diğer ürünler sıvı krema veya diğer kimyasal maddeler var ve istediğini farklı olabilir.

9. Nakliye hakkında daha fazla bilgi için, bu resmi yardım link bulabilirsiniz:

help.Va-srhp.org/Shipping_Delivery.html Garanti

1. (Kalemler hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış hariç) arızalı Ürün için 12 ay Üretici Garanti. Aksesuarlar 3 ay garanti ile birlikte gelir.

  • Madde: Mıknatıs terapisi, Yüz Maskesi
  • Yazın: Sarılmış Maskesi
  • Formülasyon: Sıvı
  • Sertifika: GZZZ
  • GZZZ: YGZWBZ
  • Öğe Türü: Tedavi Ve Maske
  • Sertifika Numarası: GZZZ
  • NET WT: 30 gr
  • Üretildiği Ülke/Bölge : Çin
  • Özellik: Nemlendirici,Yağ kontrolü,Anti-Aging,Pigmentasyon Giderici,Beyazlatma,Akne Tedavisi
  • Model Numarası: Mıknatıs terapisi, Yüz Maskesi
  • Cinsiyet: Unisex
  • Kullanın: Tüm Yüz
  • Paket Ağırlık: 0.035kg (0.08lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.