Ayarlanabilir Flip Stop marangoz Atölyesi,Gönye Ölçer ve Box Joint Jig Seti

v100048

Yeni ürün

274.35TL

Etiketler: gönye göstergesi, kit kitleri, kit jig, Ucuz gönye göstergesi, Yüksek Kaliteli kiti kitleri, Çin seti jig Tedarikçiler.

Özellikler: 1.Gönye Göstergesi mm 2 (yaklaşık 9.5 mm) 3/4 3/8 tarafından standart gönye bar Boyutlar" uygun".Çoğu masa testereleri ve standart yuva yönlendirici tabloları kullanılabilir. 3.Yaklaşık 450 mm 4 gönye Göstergesi Uzunluğu: 450 mm Box Joint Jig Seti Uzunluk:.Renk: resim Hangi modeller gösterdiği Gibi bu madde eşleşebilir? DEWALT 744, 745 TABLO TABLO TABLO HARVEY ÇELİK ŞEHİR/ KEMER en testereyle fited olabilir 2705 MAKİTA TABLO GÖRDÜM Not:GÖRDÜM GÖRDÜM GÖRDÜM GÖRDÜM. B 1 * Gönye Göstergesi Bir Sürümü de Dahil olmak üzere paketi: Sürüm-1 * Gönye Göstergesi 1 * * Ayarlanabilir Flip Durdurmak Eğer eşleşen bir kılavuz demiryolu istiyorsanız,lütfen aşağıdaki resme tıklayınız 1 Kutu Ortak Eki.

Ürün yükleme adımları

Hoş üzerinde Marangoz Atölyesi “ve” online pazarlama platformu Haziran 5th, 2015 yılında kuruldu. Mesleki geliştirme ve üretim ekibi var, bu yüzden nakliye süreci güvenlik ve verimlilik gibi ürünlerin kalitesini garanti edemez.

“Marangoz Atölyesi” bizim hizmet felsefesini en iyi ürünlerimizle tüm dünyada marangozluk severler için en iyi hizmeti sunmaktır. “Marangoz Atölyesi” tüm ürünler geliştirilmiş, tasarlanmış ve Çin'de üretilmiştir. Bu “kalite durmaksızın peşinde, çeşitlendirilmiş yenilik ve excelsior üretim ve algılama, mevcut tüm hayal ve gururumuzu Çin malı”.

Eğer ürünün arızaya neden olabilecek herhangi bir kalite sorunu varsa, karşılık gelen bir geri ödeme sunacak.

Eğer ürün kargo şirketi olduğunu kanıtladı bir kez nakliye sırasında kayıp olmuştur varsa, karşılık gelen bir geri ödeme sunacak.

Eğer ürünün bİleşenlerİ sevkiyat sırasında hasar görmüşse, bundan sorumlu olacağız. Müşterilerin hasarlı bileşenlerin kısmi iade veya yeniden alabilirsiniz.

3-5 iş günü içinde tam ödeme aldıktan sonra tüm siparişler gemi olacağız.

Çift dikkatlice satın almadan önce yerel gümrük politikası kontrol edin. Ödeme tamamladıktan sonra, gerekirse, ülkenizdeki gümrük işlemleri için hazır ve sorumlu olmalıdır. Genellikle siparişleriniz için daha az beyan edilen değer yazacağız, ama gümrük ücreti belirledi ve bize değil, ülkenin gümrük tarafından tahsil edilir. Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

Satıyoruz bütün ürünler yeni ve doğru teslimattan önce test. İmzalarken dikkatli bir şekilde paketi kontrol edin.

Siparişiniz ile ilgili sorularınız ya da sorunlarınız varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen ...elimizden bunları çözmek için çalışacağız.Beş yıldızlı hizmet için hedefliyoruz ve mutlu dönemi olmak istiyorum.

Görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.

İşlem ile memnun iseniz.bir an bulmak bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen.

Sizin memnuniyetiniz ilk önceliğimizdir.

Herhangi bir sorun varsa. nötr ya da negatif bir derecelendirme ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.bu yüzden herhangi bir endişeleri gidermek edebiliriz.

  • Model Numarası: İki yüz yirmi
  • Boyutu: 450
  • Marka Adı: MYTEC
  • Parça sayısı : 1
  • Yazın: El Aletleri
  • Uygulama: Ahşap Çalışma Aracı
  • DİY Malzemeleri: Ahşap
  • Paket: Dava
  • Paket Ağırlık: 3.0kg (6.61lb.)
  • Paket Boyutu: 50cm x 20cm x 25cm (19.69in x 7.87in x 9.84in)
  • Ünite Tipi: Set

İlgili ürünler

Trending.