Sonbahar Kore dili sürümü ve kış şapka erkek ve kız moda kız ve erkek şapka yün kova şapka babalık Havzası kasketleri şapka kap

v100079

Yeni ürün

22.57TL

Etiketler: bere şapka çocuk, yün şapka çocuklar, kızlar beanie cap, Ucuz bere şapka çocuk, Yüksek Kaliteli yün şapka erkek, Çin beanie cap Tedarikçiler kızlar.

Sonbahar ve kış Kore versiyonu şapka erkek ve kız moda kız ve erkek şapka şapka babalık havza şapka kasketleri 54cm Genellikle uygun 2-9 yaşında bebeğin etrafında ayarlaması boyut M var bebek şapka çocuk boy S İngiliz erkekler ve kadınlar yün şapka gelgit modelleri:kap yetişkin şapka için 57cm Genellikle suitable10 yaşında ve yetişkin var ayar Notları civarında yün:kova:

1.Maddenin gerçek rengini örneğin monitör ve ışık parlaklığı parlaklık gibi pek çok faktör neden web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2.Ölçüm verileri için 1-2 cm(0.4-0.7) hata izin ver lütfen. Ödeme Yöntemi sadece alipay kabul Ediyoruz. Sipariş 7 GÜN içinde ödeyin. Nakliye Açısından bir sipariş verdiğinizde, kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ödeme tamamlandıktan sonra 3-4 iş günü içinde öğeleri göndereceğiz. Ücretsiz kargo sipariş Çin havayolu veya Hoş Standart Kargo ile sevk edilecektir. Ama eğer BİZE 250$daha fazla sipariş miktarı, 5-10 iş günü içerisinde gelecek olan EMS ücretsiz nakliye gemi oluruz. Eğer 5 dolar daha az toplam fiyatı sipariş ederseniz, bu hizmeti izlenebilir DEĞİLDİR. Gümrük veya Hava veya Tatil Sezonunda nakliye süresi normal süreden daha uzun olabilir. Lütfen bir gecikme gibi bir 15-20 gün ekleyin. Herhangi bir özel gecikme ya da vergi için herhangi bir sorumluluk kabul edemiyoruz. Döner kusurlu bir madde almış durumda Vadeli, müşteri iade veya yeni bir değişim için talep alındığı tarihten itibaren 7 gün vardır. Yanlış bir madde almış durumda, Öğeler orijinal ve kullanılmamış haliyle iade edilmelidir ve aynı zamanda orijinal kutu ve ambalajı içinde olmalıdır. Aklın değişikliği nedeniyle iade veya değişim izin vermeyiz. Lütfen teklif önce bir rehber olarak sağlanan tüm açıklamayı okuyun. Her adımı doğru öğeyi gemi sağlamak için alınmış olsa da, bu açıklama farklı öğeler aldığınızda fırsat olacak. Bize ulaşın size hemen durum çare olabilir biz bu durumda soruyoruz. Sizin memnuniyetiniz bizim için önemlidir ve işinize değer veriyoruz. Geribildirim her zaman müşterilerimize yüksek ürün kalitesi, makul fiyatlar, mükemmel müşteri hizmeti ve güvenilir bir kredi raporu sunmak için çalışıyoruz. Size ürünlerimiz gibi, "Favorilerim" listenize dükkanımı ekleyin lütfen. 100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. 5 yıldızlı Olumlu Geribildirim bizim için çok önemlidir. Çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz. Eğer herhangi bir sorun varsa, e-posta yoluyla herhangi bir zamanda bizimle irtibata geçiniz, en kısa sürede size cevap verecektir.

  • Cinsiyet: Bebek Kız
  • Bölüm Adı: Bebek
  • Model Numarası: bebek şapka
  • Kayış Tipi: Ayarlanabilir
  • Malzeme: Yün
  • Boyutu: for baby, for adult
  • Desen Türü: Katı
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)

İlgili ürünler

Trending.