ZPDECOR Yüksek Kalite Beyaz-20 cm(6-8 inç) 15 100pieces/çok Nedime Saç Aksesuarları için Türkiye Tüyleri Soyulmuş Kabuksuz

v100260

Yeni ürün

40.95TL 36.83TL

Etiketler: tüy taç, tüy tanga, mavi tüy, Ucuz tüy taç, Yüksek Kaliteli tüy tanga, Çin mavi Tedarikçiler tüy.

satılık devekuşu tüyü,yapay devekuşu tüyleri,toplu devekuşu tüyleri,ucuz devekuşu tüyleri,toptan devekuşu tüyü,devekuşu tüyü,devekuşu tüyü döşeme,altın devekuşu tüyü,devekuşu tüyleri tüyleri,devekuşu tüyleri,devekuşu tüyleri tüy tüyleri tüy devekuşu boyalı,satılık deve kuşu,devekuşu tüyü daha iyi,devekuşu tüyü gelinlik,devekuşu tüyleri boyalı,satılık devekuşu tüyü tüy,mor devekuşu tüyü,mor tüylü,kıvırcık devekuşu tüyleri,parti devekuşu tüyleri boyalı

ZPDECOR Yüksek Kalite Beyaz-20 cm(6-8 inç) 15 100pieces/çok Nedime Saç Aksesuarları için Türkiye Tüyleri Soyulmuş Kabuksuz

Ürün Bilgileri Marka Adı ZPDECOR Ürün Adı 12 adet/lot işlem yöneticisi cn1518645937deuj Şirket Adı Shanghai ZP Craft Co Türkiye Tüyler Maddi Tüy Yararlı Partisi,6 Festival,Kostüm Boyutu: 8inches Renk Beyaz Paket Çıkardı.Ltd Mağaza Web Sitesi Açıklama

Bu link Soyulmuş Beyaz hindilerin Tüyleri ,ödeme emri veya prapare önce başka bir renk ihtiyacınız Varsa,lütfen bizimle irtibata geçin(Ticaret Müdürü ile bir mesaj veya kartvizit bırakabilirsiniz)

Ürün Açıklaması

Bu liste, beyaz ağartılmış elimden hindi tüyüne 1 paket içindir .Bu her tüy uzunluğu 4-6 cm arasında değişmektedir. İyi buhar yanıt veren çok özel bir tüy ve tüy şeklini değiştirmek.Bu soyulmuş hindi tüyüne sanat ve daha fazla ve zanaat, kostüm, parti süsleri için harika. Tüm tüy şekilleri ve boyutları değişir.Ağırlık paketi olduğu gibi bu hindilerin tüyleri hepsi mükemmel.Para için daha fazla değer elde ve kolayca tercihinize göre tüyleri kesebilirsiniz.Bu Türkiye tüyleri tüy toptan ve toplu satın kullanılabilir.

Baktığınız için teşekkürler.

İpuçları:

Ürün Resim 1,Eğer bulmak muadilleri saklıdır kopyalamak ayrılmış tür ,tüm hakları,alınan %100 idi .

Tüy 2,Tüm El Seçin ve kalitesi %99 A+++ ,kullanılan oran ,lütfen alıcı arkadaşlar rahat satın hissediyorum temin edilebilir.

3 , istediğiniz Her renk mevcuttur, Ticaret Yöneticisi ile irtibata geçiniz.

- Pricture daha fazla ayrıntı görmek:

* SERTİFİKA *

1,SAĞLIK SERTİFİKASI : US$50.00

2,FUMİGASYON/DİSNFECTİON SERTİFİKA : US$50.00

3,ORİJİNAL SERTİFİKA : US$50.00

Açıklama:

Sizin için sertifika yapmak için , ödeme Önce,lütfen fristly (trademanager aracılığıyla bize ulaşın veya sipariş için mesaj bırakabilirsiniz) bize ulaşın ve bize hangi sertifika söylemem gerekiyor mu? sonra herşeyi onayladıktan sipariş,fiyat değişikliği,Son olarak öde lütfen olacağız.teşekkür ederim.

*LÜTFEN DİKKAT*

1, Rengi:

Tüyler tüm gerçek shootting olan,Yüzünden,ışık,renk sorunu kapalı ekran veya başka bir issure farklı renk ve mutlu, parsel esas alınan için lütfen.Eğer renk alıcılar için çok yüksek bir talep varsa,lütfen sipariş önce bizimle irtibata geçin.

2,kalite:

Tüyler yaygın şekli ve boyutları değişir. Tüm bu tüyler kurtarıldı kuşlar vardır. Kuşlar mutlulukla birlikte büyük bir uçuş kafes içinde muhafaza edilir, bu yüzden tüyleri ile oynadı ve de çiğnenmiş olsun. Tüyleri bazı küçük kusurları olabilir.

3,Kullanım:

Tüyleri temiz ve kullanılmaya hazır arındırılmış.El sanatları için bu tüyler kullan,parti,kostüm,Ev Dekorasyon ya da düğün süslemeleri süsleme yapabilirsiniz.

* * NAKLİYE ÖĞELERİ

* DİKKAT edin *

Ürün tam ödeme alındıktan sonra en kısa sürede sevk edilecektir.Eğer exchang adres ya da başka bir istek istiyorsanız ,lütfen 24 saat içinde bizimle irtibata geçin .

1,Eğer satın alma ve hizmet ile memnun iseniz, içtenlikle yüksek puanı ile olumlu bir geribildirim için nezaketiniz için teşekkür Ederiz.

2,tüm sorun bir sorun değildir, lütfen bize güvenin. Tüm müşterilerimizin %100 memnuniyeti için çalışıyoruz!

Seninle 3,İleri Kurmak isteyen Uzun vadeli bir İş İlişkisi! :)

Madde gayet geldiğinde 1,büyük ölçüde Olumlu Görüşleriniz için teşekkür Ederiz.

2,Eğer herhangi bir sorun Varsa, bize Hoş mesaj göndermek için çekinmeyin, ve 24 saat içinde (hafta sonu ve resmi tatiller hariç) size cevap verecektir.

Mağaza ve Mutlu Alışveriş sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz !

  • Stok var : Evet
  • Ticaret yöneticisi: cn1518645937deuj
  • Ürün Adı: Elimden Hindi Tüyüne
  • Malzeme: Türkiye Feather
  • Desen: Ağartılmış
  • Mağaza web sitesi: http
  • özel: Evet
  • Paket: 100 adet/lot
  • renk: ağartılmış beyaz
  • şirket Adı: Shanghai ZP Craft Co Ltd
  • Marka Adı: ZPDECOR
  • Model Numarası: Elimden Hindi Tüyüne
  • Boyutu: 15-20cm(6-8 inches)
  • Paket Boyutu: 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: (100 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)

İlgili ürünler

Trending.