NE5532 Pre-amplifikatör Amp Tonu Kurulu Kitleri DİY Tiz Alto Bass Ses Kontrolü

v100520

Yeni ürün

32.17TL 30.59TL

Etiketler: Kontrol, Kontrol hacmi, kumanda panosu seti, Ucuz kontrol, Yüksek Kalite kontrol birimi, Çin denetleyici kartı kiti Tedarikçiler.

Açıklama: 10 kez sesini kurulu yükseltmektir ve tiz, alto, bas, ses kontrolü İçerir. Op amp IC paket yuva, esnek, yükseltmek kolay, farklı tatlar için uygun. Kurulu düzeni makul, düşük gürültü, bileşen kritik gözünü tanıştığıma memnun oldum, en büyük yerleşim. , Kondansatör, %1 metal film dirençler, kapasitörler, Özellikler vb kaplin yüksek kaliteli küçük potansiyometre, Black Edition BP Söz: Model: NE5532 Gerilimi: AC 12 V Boyut: 100x43 yüksek NE5532 op amp daha etkili maliyet bileşenleri özenle seçilmiş yerlerde kullanın.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm hata izin 5 mm Miktar: 1 Set Not:. pls Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark için teklif önce sakıncası yoktur emin, resmi maddenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir olun. Teşekkür ederim! Paket içerir: 1 x KONTROL Son Kontrol Kurulu Modülü DİY Set

Sevgili arkadaşlar, sizin için 5 $ ' dan fazla, Hoş (Çin Post Olağan Küçük Paket Artı, Pro UY Singapur Post OM gibi) kullanılamaz izleme bilgi nakliye yöntemi ile paket göndermek bize izin vermiyor. Eğer 5 sipariş dolardan fazla eğer Çin Post Hava Posta/Hoş Standart Nakliye seçiniz. Ya pls sipariş bölme, 2'den fazla siparişleri gönderin, emin olun her sipariş emin 2 her siparişiniz 5 dolardan, Rusya daha az $5 $daha az. olabilir Eğer tam bir izleme bilgi istiyorsanız Çin Post Hava Posta/Hoş Standart Nakliye seçiniz. Desteğiniz için teşekkür ederiz!

Sevgili dostum, %100 müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz mükemmellik ve yüksek standartları korumak. Geri bildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmeti sağlamak yapacağız.Destekler için teşekkürler!

  • Model Numarası: 20 mm 113KHz
  • Çıktı Türü: Pls açıklama kontrol
  • Marka Adı: DİYMORE
  • DİY Malzemeleri: Elektrik
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.07kg (0.15lb.)

İlgili ürünler

Trending.