Ücretsiz Kargo!!! 2 yönlü röle modülü açılan ateş alev alev sensörü modülü yangın alarm modülü sensör algılar

v100717

Yeni ürün

54.87TL 46.64TL

Etiketler: Alev Sensörü, yangın alarm modülü, Alev Sensörü Modülü, Ucuz alev sensörü, Yüksek Kaliteli yangın alarm modülü, Çin alev sensörü modülü Tedarikçiler.

...

2 yönlü röle modülü açılan alev sensörü modülü yangın alev Yangın Alarmı algılar

...

...

2 Ürün Açıklaması yönlü röle modülü açılan alev sensörü modülü yangın alev Yangın Alarmı algılar

Amaç: 220V yüksek akım elektrik ekipman Modülü Özellikleri erişilebilen Çeşitli alev , yangın algılama, 2 röle çıkışı,: ışık kaynağının 1100 nm aralığında 760 nm alev veya dalga boyu algılayabilir 2 cm uzaklıkta, büyük alev , büyük bir mesafe test, test alev çakmak doğrudan röle 5 tetik , 4 ( mavi dijital potansiyometre ayarı gösterilir ) 60 derece algılama açısı, özellikle hassas 3 alev spektrumu , hassasiyet ayarlanabilir , karşılaştırıcı çıkışı , Dış boyutlar : 50x42mm, 19 mm kalınlığında, mavi terminal blokları ile kolay montaj 6,2 Çıkış için sabit bir cıvata deliği ile , uygun Elektrik tesisatı parametreleri: Besleme gerilimi : 5 V 5VDC veya 12VDC ( varsayılan saç, 12 V için bir mesaj ihtiyacı Geçerli : kullanmak için diye fazla Yük : 250V 10A AC veya 30V 10A DC Modülü bırakın): 1 , güneş ışığına en hassas alev alev sensörü de bir tepki , genellikle Yangın Alarmı ve diğer amaçlı olarak kullanılır. 2 , potansiyometre ayarlanarak, alev ayarlanmış bir eşik, röle , halka normalde açık uç ve bağlı , alev belirlenen eşiğin altında olduğunda, röle kapatılır , ortak ve normalde kapalı terminali bağlı aştığında alev sensörü duyuları yoğunluğunu ayarlayabilirsiniz ; 3 , ortak, normalde açık , normalde üç liman kontrol anahtarı, bobin güç rölesi , sık sık terminal iletim, elektrik ile başlayan bir çift eşdeğerdir kapalı , belli bir mesafeyi korumak, böylece 80 cm test alev çakmak mesafe röle modülü artı, büyük alev , büyük bir mesafe testi Nakliye listesi : 2 yönlü alev algılayıcı sensör sıcaklık zarar vermemek için alev sensörü ile ortak ve normalde kapalı terminal iletim ; 4 sensör ve alev

...

Bizim dükkan hoş geldiniz, burada nakliye zevk, eğer herhangi bir soru, genellikle e-posta yoluyla veri,kod gönderecek olursak serbestçe benimle irtibata geçebilirsiniz . sizinle iş yapmayı umuyorum.

sadece kredi kartı,western union ile ödeme kabul ediyoruz ödeme. Diğer ödeme şekli, böyle bir çek veya posta Havalesi olarak kabul edemiyoruz özür dileriz . Nakliye: Biz Dünya çapında Gemi, ama İtalya, Nijerya, Brezilya uzun teslimat zaman alacak . Satın almadan önce, emin adresinizin doğru olduğundan emin olun Lütfen. Ya da değil, ödeme tamamlandıktan sonra ödeme Gemiyi önce dünya çapında Hong Kong'dan 12-24 saat içinde düzeltin lütfen, ve size takip numarası en kısa sürede verecektir. bazen sadece bir düşük fiyat için düz yazı hava posta ile göndereceğiz.Umarım anlamışsınızdır. DHL veya EMS tarafından nakliye tavsiye ederiz ,ve sizin için bir indirim var,4-9 iş günü içinde elime edebilirsiniz . genelde Çin/Hong Kong post air mail ile kargo Geribildirim: geribildirim bizim için çok önemli, pls hizmetimiz ve bizim öğeler memnun iseniz,ya da eğer bizim öğeler ile bazı sorun varsa benimle irtibata pls bana 5 yıldız geribildirim eğer 15-30gün sürüyor.en kısa sürede bunu çözecektir. (Kalemler hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış hariç) arızalı Ürün için garanti ve İade: 12-ay Garanti. Güven İade veya değişim isteği ile satın alınan paket aynı koşulu olarak & iade öğeyi aldıktan sonra 1 hafta içinde yalnızca istekleri vardır. İade izni istemek için bizimle irtibata geçiniz. Dönüş için adınızı, ihale numarasını ve neden e-posta dahil edilmelidir. Döndürülen tüm öğeler tüm orijinal ambalaj malzemeleri içermelidir. Lütfen dikkatle öğeyi toplayıp. İade ürünler test edilecek ve yeni bir yedek kusurlu bulduğu zaman alıcı derhal sevk edilecektir. Uygun bir yedek mevcut değildir durumunda bir geri ödeme yapılmaz. Nakliye, taşıma ve sigorta ücretleri iade edilmez. İade nakliye Alıcı tarafından ödenir. Hakkımızda: eğer ihtiyacınız varsa, daha fazla ürün, pls bize ulaşın var.toptan hoş geldiniz. ÇOK TEŞEKKÜRLER!!

  • Kullanımı: Basınç Sensörü
  • Model Numarası: YENİ
  • Malzeme: Polimer
  • Teori: Ultrasonik Sensör
  • Çıktı: Analog Sensör
  • Yazın: Nem Sensörü
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)

İlgili ürünler

Trending.