DİYSECUR Uzaktan Kumanda 125KHz RFID Metal Tuş takımı Erişim Kontrol Sistemi Güvenlik Seti + Grev Kilit + Dokunmatik K2 Anahtarı

v100755

Yeni ürün

678.19TL 549.31TL

Etiketler: Grev Kilit, Erişim Kontrolü, tuş takımı erişim kontrolü, Ucuz grev kilit, Yüksek Kaliteli erişim kontrolü, Çin tuş takımı erişim kontrolü Tedarikçiler.

DİY 125KHz RFID Erişim Kontrol Güvenlik Sistemi Komple Seti

+Grev Kilit+Güç Kaynağı Düğmesi+10 KİMLİK Kartı / Anahtar Etiketi Dokunun

+ Uzaktan Kumanda

Tam Seti ! Diğer Aksesuarları Satın Almak Gerek!

Neden erişim denetimi kullanın .

Bu tam seti aynı zamanda ofis binası resim standardizasyon yönetimi şirket, ya da otorite, yönetim düzeyinde geliştirmek, kurmak ile, iç yönetim sistemi standart.

Eğer indüksiyon kartı hemen başka birisi indüksiyon kartı almış olsa bile, giriş güvenlik sistemi ile bu sistemin içinde kaybı rapor olabilir kaybederse, sıradan mekanik kilit, daha fazla güvenlik daha uygundur.

Erişim Denetleyicisi :

K2 bağımsız erişim kontrolü, kuru kontak kapama mandalları (zamanlı) bir anlık ya da gerektiren kapıyı vurur ve güvenlik sistemleri çalıştırmak için en son mikroişlemci teknolojisi kullanıyorlar.

Tüm programlama tuş takımı üzerinden yapılır. Kodları ve çalışma parametreleri mikroişlemci içinde saklanır ve elektrik kesintisi nedeniyle kayıp olamaz.

Güç Kaynağı:

Bu AC110V-240 V Güç kaynağı denetleyicisi erişim denetleyicisi, kilit ve çıkış butonu için kararlı çıkış gerilimi sağlayan bir trafo var. Tüm dünyada kullanılan olabilir.

Grev Kilit:

Bu elektrikli grev kartı aç / kapat kontrol, biyometrik, kod veya başka bir uzaktan kumanda ile bir binaya giriş mükemmel bir seçimdir.

125KHz RFID Kart / Keyfob:

10 adet 125KHz RFID Proximity KİMLİK kartları, 125Khz RFID kart okuyucu olan ürün ile çalışabilirler.

Dokunmatik Düğme :

Eğer doğru bir şekilde arka kapıyı aç sonra kırmızı olur anahtarı dokununca anahtarının konumunu bulabilirsiniz yetersiz ışık olduğunda bu düğme bekleme şartıyla arka ışığı mavi olduğunda erişim kontrol sistemi,, mavi ışıklı dokunmatik bir anahtardır.

Uzaktan Kumanda:

Bu Kapı Erişim Kontrol Sistemi için bir uzaktan kumanda cihazı var, sisteminize bağladıktan sonra, uzaktan kapıyı açmak için uzaktan kumanda tuşuna basabilirsiniz, mesafe 50 metreye kadar ulaşabilir:

Bağlantı Şeması:

Ne var içinde :

  • Güvenlik Modu: Güvenli Başarısız
  • Model Numarası: K2
  • Marka Adı: DİYSECUR
  • Yön: Yok
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 1.9kg (4.19lb.)

İlgili ürünler

Trending.