Ücretsiz teslimat fabrika fiyat eğitici oyuncaklar üzerimi bulmaca, bebek giyim bulmaca, çocuk ahşap oyuncak ayı

v100868

Yeni ürün

68.59TL

Etiketler: soyunma kolu, jigsaw yetişkinler için bulmaca, jigsaw bulmaca ve oyunlar, Ucuz dolap kolu, Yüksek Kaliteli jigsaw yetişkinler için bulmaca, Çin Puzzle ve oyunlar Tedarikçiler.

* Bebekle ilgili pozisyonda odun koyalım 3.3 CM Malzeme kalitesi: kontrplak Eğitimin amacı: ilgili ilişkileri olan bir üst vücut, alt vücut, hangi kafa, hangi söylemek, bebeğim içbükey; grafik heceleyerek bebek Yardım, daha sonra bağımsız olarak izin farklı şekiller, sırasıyla, bak; bebek elbise ve sıralama için bilgi verelim 12 14 * Ürün Adı: ahşap ayı üzerimi Ürün ağırlığı: 0.15 KG Ürün boyutu: hadi bebeğim, her ifadenin anlamını bilmek, ifade ne tür mutlu, üzgün bir ifade var; Mozaik bulmaca olacak bebeği Bırak, sen büyü, bebek ne ifade ediyor hakkında bir şeyler anlatsın. Çocukların konuşma becerilerinin gelişmesi için, çocukların estetik görünüm yetiştirmek İçin dikkat.

Satın alma bilgisi: 1.İnancımızı bebek tüm dünyada en güvenli ve en mutlu oyuncaklar sağlamak için, tüm tahta oyuncaklar gibi insanlar için 2 klasik ahşap oyun vermek için her tahta parçası, tedavi kalbidir.Yüksek kaliteli ahşap işleme, kenar boynuzu dikkatle taşlama PAH kırma, sorunsuz ürün, Toksik Çevre Dostu su bazlı boya, güvenli olmayan, hissediyorum zarif. Bu oyuncaklar dünyayı keşfetmek için bebeğin görsel tanıma, el ve ayak koordinasyonu, yaratıcılık, hayal gücü, yeteneği artırabilir. 3.Ahşap özellikleri, sabit önlemek için küçük kusurları olabilir, bunu sorun yapmayız. 4.Nedeniyle bazı ürünlerin küçük boyutu, yetişkin oyun eşlik etmelidir, çocuk ağzına bir ürün olacak önlemek. Ödeme: Va-srhp.org mevcut pek çok ödeme yöntemleri vardır . Ödeme geçici olarak Hoş tarafından yapılacak ve sipariş almak ve tatmin olana kadar yayımlanan olmayacak.1 kredi kartları, gerçek zamanlı banka transferi, çevrimdışı ödeme (banka transferi ve western union) Sevkiyat. Ürünler ödemeyi yaptıktan sonra (sipariş miktarına göre) 1-7gün içinde sevk edilecektir. 2. Lütfen hightly uluslararası teslim dikkatine yerel gümrük ve sonrası servis bağlıdır. EMS:5-14 gün. DHL/UPS/FedEx/TNT:3-7 iş günü. Hongkong Post:7-21 gün. 3. Çin gümrük sorunları ve alıcı için diğer ülke gümrük sorunu sorumlu olmalıdır sorumlu olacağız. /İadesi iade eğer onları memnun iseniz, bize 7 GÜN içinde ürünü iade edebilirsiniz. Size tam bir geri ödeme sunuyoruz, Eğer ürün herhangi bir kalite sorunu varsa. Lütfen orijinal durumu ile öğeleri emin olun. 1 geri bildirim. Lütfen olumlu geribildirim için yardım edin, sonra da değerli müşterilerimiz ve tercihli politikalar almak olacaktır. 2. Eğer mallar ile tatmin, sadece negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz değilseniz, sorunları çözmek ve tatmin yaşamak istiyoruz. Not: sipariş aldıktan sonra, daha düşük değere sahip bir “hediye” olarak ilan edeceğiz için vergi ücretsiz aldığınızdan emin olmak için. Ancak, alıcılar tüm ülke içine ithalat için ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, vergileri sorumludur. İzleme için teşekkür ederiz.

  • Marka Adı: MWZ
  • Uyarı: Çocukların ağızlarına ürün önlemek için
  • Yaş Aralığı: > 3 yaşında
  • Cinsiyet: Unisex
  • Bulmaca Tarzı: Elbise Değiştirme/Giyinme Yapboz
  • Model Numarası: BP-1-1
  • Malzeme: Ahşap
  • Stil: Karikatür
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 14cm x 12cm x 4cm (5.51in x 4.72in x 1.57in)

İlgili ürünler

Trending.