Led par ışıkları DJ Par 54x3W RGBW Yıkama Disko Işık DMX Ücretsiz Kargo etkisini Denetleyici LED

v100944

Yeni ürün

195.47TL

Etiketler: ışık dmx, Disko ışık dmx, par rgbw led, Ucuz ışık dmx, Yüksek Kaliteli Disko ışık dmx, Çin par rgbw led Suppliers.

+Şartname+

1. LED: OKUYUN 54 x PAR Işık LED (R,G18,B18,W2)

2. Voltaj: AC90V-220V/60 Hz

3. Güç: 90-90 W

4. Hayat: 60000-100000 Saat

5. Fonksiyon: DMX512 , Aktif , OTOMATİK,Master Ses-köle

6. Kanallar: 7CHs kombinasyonu isteğe bağlı

7. Malzeme: mühendislik plastik kabuk, hafif, dayanıklı

8. Özellik: Çift kolları,kendi kendine olabilir-destek, asılabilir

9. NW:1.5 kg

10. Boyut: 22 X 7CM

Işın açısı: 25/45 derecesi seçilebilir. Eğer bir sipariş verdiğinde söylemişti değil, 45 derece yıkama için iyi bir etkisi var, çünkü 45 derece ile birlikte olacağız.

1. Avrupa ülkelerine Avrupa Standart Fiş.İNGİLTERE'DE Tak. ABD, Kanada, Meksika-ABD Standart Fiş.Avustralya, Yeni Zelanda Standart Fiş . Eğer diğer ülkelere gemi varsa, tak nakliye önce ihtiyacınız olan söyle lütfen.

Paket dahil:

1 x Sahne Işık

1x Kullanım Kılavuzu

Zemin standı olarak 1X Çift ayraç boyunduruğu çift ve iki vida

Işın açısı: 25/45 derecesi seçilebilir. Eğer bir sipariş verdiğinde söyledi değilse, 25 derece yıkamak için iyi bir etkisi var, çünkü 45 derece ile birlikte olacağız.

Nakliye :

1. BİZ DÜNYA ÇAPINDA GEMİ. Tüm siparişler Çin Guangzhou sevk edilecektir. DHL:2-4 Gün taşıyıcı, 5-7 Gün, UPSE:4-6 Gün, FEDEX:5-7 gün, TNT, EMS, ÇİN POAT VE HONGKONG POST UPSS.

2. Eğer birden fazla öğe satın alırsanız, her ek Ürün için kargo kaydedebilirsiniz. Eğer bir veya daha fazla 12pcs satın alırsanız ve sadece 1 sadece kullanım kılavuzu lazım, 11 Kullanım Kılavuzu tasarruf, Enerji Tasarrufu için 1 ABD doları tasarruf edebilirsiniz.

3. Mallar eşlik etmek ve İthalat üzerinde para olduğu için gümrük vergisi azaltmak için fatura üzerinde düşük bir değer verme üzerine kurulmuştur. Fatura üzerinde düşük değerli bir HEDİYE olarak kabul, onun "hediye" ihtiyacınız yoksa, bana söylemek için tereddüt etmeyin. Eğer açıklama yapmakta güçlük çekiyorsanız, ya da daha az değer sayfa taramak için, lütfen bize anlatın, sizin için yapıyoruz!

4. TEK adresi Hoş, Lütfen hoş adresinizi ödeme yapmadan önce teslimat adresi ile uyumlu olduğundan emin olun gemi.

5. Neredeyse tüm gönderiler doğrudan fabrika kapınıza kadar teslim edilmesini, eğer GEÇERLİ BİR KİŞİ TELEFON NUMARASI İLE DETAYLI İKAMET ADRESİ bırakırsanız olacak, ama belki gönderme başarısız bir ara paket, parsel almak için yerel posta sistemi veya Gümrük başvurun not edeceğiz.

6. Nakliye Zaman

- Siparişler Cumartesi-Perşembe - İKİNCİ GÜN GÖNDERİM!

- Siparişler Cuma - Gemi Pazar Günü. -Eğer iade etmek istiyorsanız veya zaten ödenir öğeleri değiştirmek için diğer ürünleri satın almak için, lütfen en kısa sürede bize söylemek istediğiniz.

- Nakliye ikinci gününde takip numarası anlatacağız.

7. Eğer mal Brezilya'ya göndermek, lütfen bize HİSAR numaranızı verin, şimdiden teşekkür ederim lütfen.

8. İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu suçlamalar alıcı sorumluluğundadır.

-Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

9. 110 V/220V/240 V Ürün için bir sipariş verdiğinde, lütfen tavsiye. Tüm ürünlerimiz AC110-240 V vardır. Eğer diğer özel volt ihtiyacın olursa,/sipariş vermeden önce lütfen bizimle irtibata geçiniz.

10. Lütfen nakliye faturası tutun, Eğer ürün zarar görmüş ise, 24 saat içinde bizimle irtibata geçiniz. Fabrikada nakliye zaman tüm mal iyi koşullarda yerel taşıyıcı itiraz edin ve malların aldıktan sonra bir tazminat için 3 gün içinde sor.

11. Sigorta. İsterseniz büyük değerli mallar için nakliye sigortası satın almak için lütfen. ÜCRETSİZ KARGO sigorta ücreti dahil değildir. Eğer sigorta ihtiyacınız olursa lütfen bizimle irtibata geçiniz. Verir :

1. Tüm döner Taşıyıcı tarafından onaylanmış teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde postalanmış olmalı.

Eğer ürün zarar görmüşse, lütfen alındığı 24 saat içinde bizimle irtibata geçin.

2. İade öğeler alındığı orijinal tarihten itibaren 30 gün içinde kullanılabilir.Zaten ödedik ve geri gönderme kargo da toplam miktarı düşürülecek giden kargo ücreti.

3. Geri göndermeden önce lütfen bizimle irtibata geçiniz.

4. Bir anlaşmazlık koymak veya kısmi iade/tazminat istiyor önce lütfen bizimle irtibata geçiniz. Garanti :

1. Tüm ürünler 2 yıl garanti olacaktır. Lamba dahil değildir. Diğer tüm yedek parçalar garanti süresi boyunca ücretsiz olacak, ancak navlun alıcı tarafından karşılanır olacaktır. Garanti sonra, maliyetleri fiyata yedek parça ve navlun ödemek veriyoruz.

2. Hatalı nedeniyle yanlış kurulum veya yanlış kullanım garanti kapsamında DEĞİLDİR. Herhangi bir fiziksel hasar garanti geçersiz olacaktır.

İletişim :

1. Herhangi bir sorunuz ya da yorumunuz varsa, lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin, TradeManager sohbet online son derece takdir edilir.

2. Hafta sonları da temas halindeyiz.

3. Pazartesi pazar için ışıkları gemi, haftada 7 gün.

  • Operasyon: Titreşimsiz çalışma
  • Bağlan: (3 pin XLR konnektör)DMX
  • Led kaynağı: rgbw
  • Fiş Türü: AB Tak, Tak BİZE, AU Fiş, UK Fiş
  • Öğe Türü: Sahne Aydınlatma Etkisi
  • Fırsat: Profesyonel Sahne & DJ
  • kanallar: 4/8CHs
  • Marka Adı: HYULİGHTS
  • Güç: 90 W
  • Stil: DMX Sahne Işık
  • Fonksiyon: 512 dmx, strobe, ses aktif, auto run, master/slave
  • Malzeme: mühendislik plastik kabuk, hafif, dayanıklı
  • Model Numarası: 54-7
  • Gerilim: 90-260V
  • Paket Ağırlık: 6.0kg (13.23lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 12cm x 23cm x 9cm (4.72in x 9.06in x 3.54in)

İlgili ürünler

Trending.