Ücretsiz kargo %100 orijinal RT809H EMMC-Nand, son Derece hızlı evrensel Programcı RT809F daha iyi+20 adaptörleri RT809H FLASH

v100952

Yeni ürün

1 200.27TL

Etiketler: evrensel programcı, programcı rt809f, adaptör programcı, Ucuz programcı evrensel, Yüksek Kaliteli programcı rt809f, Çin adaptörü programcı Tedarikçiler.

Tam Destek okuma ve sınırsız TOP8 kapasitesi TSOP48 nand FLASH EMMC TSOP56 pin-16 pin Desteği ARABA DVD, AKILLI TV yaz TV FLASH sürücüler LCD.

Otomatik olarak tüm Fişleri için fiş numarası algılayabilen Tek evrensel programcı.

Herhangi bir pozisyonda ic koy ve akıllı mantıklı olan tek evrensel programcı.

O klavye hat üzerinden/Sadece evrensel programcı Destek Okumak ve program Laptop aldım.

VGA ve HDMI PORTU ÜZERİNDEN Sadece evrensel programcı Destek Okumak ve Program LCD TV.

Sadece evrensel programcı Desteği tek başına fabrika için beklemek zorunda kalmadan yeni flaş EKLEYİN.

Sadece evrensel programcı onarım uygulamaları,TV,DVD,DVB Çoğu ve birçok ISS yazılım inşa.

Sadece evrensel programcı, kendi kendini sınama LCD TV kendisi ve tanı hata yapmak.

En iyi programcı okumak ve Destek Read kaldırma ve OTP alanı programlamadan anakart üzerinde flash programlama .

Destek KADAR 64 GB NAND FLASH

· 48-kısa açıklama için · ISP bağlayıcı herhangi bir DİL aygıtlar için devre programlama · VGA bağlantı noktası okumak ve yazmak LCD TV-MONİTÖR sökme olmadan gerekli güçlü pindrivers, adaptör pim . HDMI bağlantı noktası demontaj olmayan MONİTÖRLERDE okuma ve LCD TV hazırlayın . Kontrol programı kullanmak için PC bağlantısı: (480 Mbps yüksek hız/yüksek hız) USB 2.0 ve 1.1 uyumlu arayüz · Rahat ve kolay, · · MS Windows tüm sürümleri ile herhangi bir flash desteği ve çok kolay yeni flash eklemek için çalışıyor . · Hızlı programlama yüksek. ·Gelişmiş ve güçlü yazılım fonksiyonları. ·Online Teknik Destek, 24 saat kullanılabilir . · Bir Yıl garanti. ·Güvenilir programlama için mükemmel donanım tasarımı ile birleştiğinde çok rekabetçi bir fiyat sunuyor. her cihaz programları önce · programcı-socket (kötü temas pin) (yanlış ya da geri getirin) aygıt ekleme test ve Bağlantı denetimi yapar. Bu özellikleri, aşırı akım koruma ve imza tarafından desteklenen bayt operatör hatası nedeniyle çip hasarı kontrol edin. · Kendi kendini sınama özelliği iyice programcı sağlığını kontrol etmek için yazılım tanı bir parçası olarak çalıştırmak için izin verir. TSOP48-EMMC-PLCC, Programcı kolay tarafından yürütülmektedir ancak VB-çek ile kontrol programı kullanmak için Menü, kısayol tuşları aşağı ve on-line yardım dahil olmak üzere NAND-flash herhangi bir dizi seçin ·destek Otomatik. Aygıt seçme sınıf tarafından, üretici tarafından veya sadece satıcı adı ve/veya parça numarası bir parça yazarak gerçekleştirilir. · Bilinen tüm veri formatları desteklenmektedir. Otomatik algılama ve dosya yükleme sırasında dosya biçimi dönüştürme. ·Yazılım aynı zamanda programlanmış cihaz hakkında özel bilgi sağlamak. Özel olarak, tüm mevcut paket çizim yazılımı seçili çipi için ISS pin Açıklaması, etrafında devre programlanmış chip ve diğer gerekli bilgileri hedef tasarım önerilen ISS uygulanması için tam bir bilgi sağlar: · sağlanmaktadır.

Yeni Geldi:

RT809H programcı için tam Ayarlar:

TL86_Plus&Proman Nand ne de programcı :

  • Kullanımı: Bilgisayar
  • Malzeme: Plastik
  • Geçerli Pil Tipi: Çift Güç Kaynağı
  • Stil: Genel Amaçlı Hesap Makinesi
  • Max. Basamak: 16
  • Güç Kaynağı: USB
  • Model Numarası: RT809H
  • Marka Adı: XGECU
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 8cm x 8cm (3.94in x 3.15in x 3.15in)
  • Paket Ağırlık: 0.9kg (1.98lb.)

İlgili ürünler

Trending.