12sheets/pack NailMAD Çiçek Tırnak Su Çıkartmalar Mandala Art Tırnak Su Çıkartmalar Tırnak Etiket Su Kaydırağı Transferler

v100974

Yeni ürün

20.51TL 18.45TL

Etiketler: tırnak transferi çıkartmalar, çivi transfer, transfer etiket, Ucuz tırnak transferi çıkartmalar, Yüksek Kalite transferi tırnak, Çin transfer etiket Tedarikçiler.

1 12 Sayfa/paket Paket İçeriği: 12 Yaprak Su Çıkartmalar Tırnak Uygulaması Nails özellikler: Miktar::.Döşeme, temiz ve tırnak cilası; tırnaklar için arka plan rengini ve kuru. 2. Ürünün film,Kaldır çabuk kesip su 10-20 saniye içine dalma. 3. Tırnakları nemlendirmek, pozisyonda pıtır sopa. 4. Bir kağıt havlu ile su Sop ve kuru darbe. 5. Kuru Temizle oje kapak ve darbe. Çocukların erişemeyeceği tutun uyarı:.

Geri bildirim & Servis: 1) Mal alma Alıcının erken onay çok takdir edilecektir. 2) görüşleriniz bizim için çok önemli, biz içtenlikle ürün ve hizmet ile memnun iseniz 5 YILDIZLI OLUMLU geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. 3) herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan ya da mal veya hizmet ile herhangi bir sorun varsa bir anlaşmazlık açmadan önce bize Lütfen. Elimizden herhangi bir sorunu çözmek ve en iyi müşteri hizmetlerimizi sunmak yapacağız. Sorularınız 24 saat içerisinde (cumartesi, pazar ve resmi tatil hariç) cevap verilecektir. Nakliye ve Teslim Koşulları: 1) HEDİYE olarak DÜNYA çapında gemi. 2 dolar altında tüm siparişler Çin Post Olağan Küçük Paket Artı ve sadece Çin'de kontrol edilebilir takip numarası ile sevk edilir. 2) Öğeleri tam ödeme onaylandıktan sonra 7 GÜN içinde sevk edilecektir. 3) Öğeleri ekonomisi posta yoluyla (ücretsiz takip numarası ile paketinizi göndereceğiz), 10-35 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak sevk edilir. Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, iş 45 gün kadar sürebilir. 40 iş günü sonra alabilirsiniz eğer. Çözüm için lütfen bizimle irtibata geçiniz. 5) Nakliye tatil, olaylar ve diğer belirsizlikler de etkilenebilir. Varış süresi garantisi, anlamak ve daha sabırlı olabilirsin umut olamazdı. 6) nakliye maliyeti ve ürün fiyatı herhangi bir ithalat vergisi, vergileri ve Ücretler dahil değildir, alıcı gümrük vergilerinden sorumludur. Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

  • Marka Adı: Tırnak MAD
  • Miktar: 12 Sayfa
  • Malzeme: Kağıt
  • Model Numarası: Bin yüz yirmi yedi
  • Stil: Çiçek
  • Boyutu: 6*5cm
  • Öğe Türü: Etiket & Etiketi
  • Ünite Tipi: (12 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.03kg (0.07lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.