Yeni Sıcak Kadın içi Boş Dışarı 3/4 Kollu Şifon Casual Bluz Gömlek Püsküllü Beyaz V boyun Moda Bluz Giyim Tops

v100990

Yeni ürün

43.83TL 37.24TL

Etiketler: Bluz Moda, moda bluz, Rahat Bluz, Ucuz bluz moda, Yüksek Kalite moda bluz, Çin rahat bluz Tedarikçileri.

Moda Bayan Uzun Yaz Şifon Üstleri Kollu Bayan Casual Gömlek Üstler Bluz

Açıklama

Müşteriler tüm arkadaşlarımız.

Dikkatle sevkiyat öncesi her öğe test edeceğiz.

Kalitesini garanti!

1. Durum: %100 Yeni ve yüksek kalite.

2. Malzeme: Şifon

3. Renk: Beyaz

4. 1 * Bluz paketi de dahil olmak üzere:

5. Boyutu: Asya S, M, L, XL

S 56 22.04 90 35.43 44 17.22 M 57 2 94 582 45 532 L 58 22.83 98 38.58 47 40.16 102 23.23 59 46 18.11 18.50 XL beden tablosu: Boyut Uzunluk Göğüs Kol cm inç cm inç cm inç

1 inç =2.54 cm 1 cm = 0.3937 inç

Dikkat: Bu öğe, lütfen boyutunu seçmeden önce ölçüm kontrol lütfen BİZE boyutu daha küçük İKİ VEYA ÜÇ olan Asya boyutu var. Hata 2-3 CM olmasını sağladı.

Ürün göster:

Dikkat: farklı bilgisayarlar farklı renkleri görüntülemek Gibi, gerçek öğenin renk yukarıdaki resimlerden biraz farklı olabilir.

Baktığınız için teşekkürler!

Eğer bu maddenin sorun VARSA, lütfen nötr ya da negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçin, sizin için sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız. Nakliye açısından teşekkür ederim :)

Madde alıcının Ebay kargo adrese gönderilir, bu yüzden ödeme önce paypal ile Ebay mevcut adresinizi ONAYLAYIN lütfen. Ama bazen uluslararası teslimat çok Kurye Şirketi ve yerel gümrük/görevleri bağlıdır. Eğer zamanında öğe almazsanız, lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Nakliye Yöntemi: öğeler Çin Post tarafından sevk edilecektir , sevkiyat tarihinden itibaren 15-25 iş günü sürer. Ayrıca DHL, UPS, EMS ekspres kargo ile temin ediyoruz, ama hızlı kargo için daha fazla para ödemek gerekir. Eğer nakliye hizmeti express gerekiyorsa, sipariş önce bizimle irtibata geçiniz (mesaj bırakın ya da bizi arayabilirsiniz. Tüm öğeler için 1 iş günü içinde (hafta içi Pazartesi - Cuma için) ödeme satıcı tarafından temizlenir paketlenmiş olacak ) teslimat Süresi:. İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

Ödeme şekli sadece PayPal ödeme kabul Ediyoruz. PayPal hesabı onaylandı geçerli bir/emin Tüm PayPal Ödemeleri teklif vermeden önce lütfen (Kargo ve fatura adresi aynı olmalıdır) edilmelidir Ödemesi olmayan Bir açık artırma bitiş tarihinden itibaren 7 GÜN içinde gerekli ödeme anlaşmazlığı eğer tam ödeme ihale 14 gün sonra alınmazsa otomatik olarak açılacak.

/Değiştirme politikası iade:

İade 30 gün içinde alıcının madde aldıktan sonra kabul edilir. (Hariç yapmacık damagement veya Garantisi tırnak aralığı toplamda .100% para kötü davranma! Tüm ürün 100% teslimattan önce test edilecektir. Öğe pul işleyerek Arızalı ise, Alıcı yeni bir değişim için alındığı tarihten itibaren 30 gün.

Bize ulaşın:

Sizin için ödeme aldıktan sonra olumlu geribildirim terk ettik. Görüşleriniz bizim için çok önemli, olumlu geribildirim ve 5 Puanı GENEL olarak çok değerlidir. Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz. Eğer herhangi bir sorun varsa, Lütfen hemen bize ulaşın herhangi bir olumsuz yorum ya da 1 puan ayrılmadan önce bize bildirin, 2 puan düşük TERMİNALLER veya açık Paypal ve Ebay üzerinde herhangi bir anlaşmazlık, bize herhangi bir sorunu çözmek için fırsat verin ve en iyi bizim ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağız. Eğer herhangi bir soru, lütfen satıcı bir soru Sor", elimizden geleni e-postalara en kısa sürede yanıt vermek için, ancak, günlük gelen e-postalar ve zaman dilimi farkı yüksek hacim nedeniyle çalışırız üzerinden" bize ulaşın, hemen e-postalarınızı cevaplamak mümkün olmayabilir. Lütfen 1-2 iş günü yanıt için bize izin verir.

  • Dekorasyon: püskül
  • Desen Türü: Katı
  • Malzeme: Polyester
  • Kumaş Türü: Şifon
  • Kol Stili: Normal
  • Stil: Rahat
  • (Cm)kol Uzunluğu: Üç Çeyrek
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Yaka: V Yaka
  • Giyim Uzunluğu: Normal
  • Model Numarası: kadın bluz
  • Boyutu: S, M, L, XL
  • Marka Adı: Meihuida
  • Paket Boyutu: 12cm x 17cm x 19cm (4.72in x 6.69in x 7.48in)
  • Paket Ağırlık: 0.125kg (0.28lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.