50pcs A4 boyutu 21*29.7 cm Kraft kağıt çekmece kart kağıt, DİY çekmece hediye kutusu 50 sayfa ambalaj

v101292

Yeni ürün

204.66TL 151.44TL

Etiketler: kağıt kartı, kağıt a4 boyutu, kağıt yaprak, Ucuz kağıt kartı, Yüksek Kaliteli kağıt a4 boyutu, Çin kağıt yaprak Tedarikçiler.

Yüksek kaliteli A4 Kahverengi Kraft Kağıt, Karton Karton Kart Boş çekmece

( Genellikle varsayılan olarak kahverengi rengi gönderiler düzenliyoruz renk: kahverengi / siyah / beyaz. Eğer diğer renkler ihtiyacınız varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın ya da bize ilk temas. Teşekkürler.)

Satılık 3 renk var kraft kağıt ürün: A4 kağıt Malzeme: diğer renkler ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın. Teşekkürler.

Almanya müşteriler İçin 1), u FedEx veya TNT ile gemi istiyorsanız , bize EORİ numarasını söyleyin lütfen . Onlar olmadan, sadece DHL, Hong Kong yazılan ya da Çin Yazılan miyiz !

Rus müşteriler için , aksi takdirde Rus Post Çin'e parsel ve iade bültenleri olmaz (en az 3 Kelime) , ad, ikinci ad ve soyadı dahil olmak üzere, tam adını söyle bize lütfen !

Brezilya/Arjantin/Şili müşteriler için , FedEx tarafından sevk etmek istiyorsanız, DHL, TNT, UPS, bana ( CUIT, CPF veya CNPJ ) vergi numaranızı söyleyin lütfen. O olmadan, Gümrük Çin malları iade edecek .

Eğer ortaya çıkarsa (Dışında bazı uzak ülkeler) 2) Dünya çapında nakliye; Alıcı Uzak bir yerde Ücretli, herhangi bir Gümrük vergisi veya İthalat vergisi sorumlu değildir.

3) Siparişleri zamanında ödeme doğrulama sonra işlenmiş.

4) sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

5) Servis transit zaman taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit zaman gecikmesi değişir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

6) ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Sipariş izleme ve en kısa sürede geri arayacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

1) Tarih alınan itibaren iade etme bize 7 gün ve 30 gün var. Eğer öğeyi sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve size iade edilmeyecektir.

2) Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve sipariş NUMARASI ile bize sağlamak gerekir.

3) alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal sonra öğeyi aldıktan sonra dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj içinde tam ödeme iade Edeceğiz. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

4) Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz mükemmellik en yüksek standartları korumak ve. Geri bildirim çok önemlidir. Bu yüzden sizin memnuniyetiniz yapın biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek önce hemen bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz.

  • Model Numarası: A4 kraft kağıt
  • Marka Adı: CJEC
  • Paket Ağırlık: 0.8kg (1.76lb.)
  • Paket Boyutu: 21cm x 30cm x 5cm (8.27in x 11.81in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: (50 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.