Gelin Rhinestone Simülasyon Çiçekler Takan Saç Takı Yeni Varış Kişiselleştirilmiş Fantezi Toplu Yeni Vintage Boncuk S Tiaras

v10150

Yeni ürün

23.05TL

Etiketler: vintage taç, Boncuklu saç takı, Saç Takı, Ucuz vintage taç, Yüksek Kalite saç takı Boncuklu, Çin saç takı Tedarikçileri.

Gelin Rhinestone Simülasyon Çiçekler Takan Saç Takı Yeni Varış Kişiselleştirilmiş Fantezi Toplu Yeni Vintage Boncuk S Açıklaması Özellikler Tiaras:

100% Yeni ve Yüksek Kalite!

Bu gelinlik ya da herhangi bir özel durum için kullanılabilir çiçek Deseni erik olduğunu.

Bu özel tasarım çiçek kuaför üzerinde düğün, akşam yemeği parti ya da Balo herhangi bir kadın için uygundur

Kendiniz için harika bir hediye ya da erkek arkadaşları

Narin inci ve Çiçek güzelliği teklik anlayışı getiriyor

Kızlar için harika bir aksesuar ve dekorasyon, kadın

Malzeme: Pearl + Rhinestone

Cinsiyet: Kadın/Kadın

Renk: olarak göstermek

boyutu:33*7cm

Hata Aralığı:1-3cm

Not:

Renkleri fark görüntü olarak farklı, lütfen anlayın olabilir. Açı ve ışık nedeniyle, gerçek nesneyi resimden biraz farklı, bize anlayabiliyorum Umut olabilir!

Paket Dünya (bazı ülkelerde ve APO/FPO Hariç) Gemi 1*Başlık Nakliye Dahil. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR. Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş. Çin hava posta yoluyla paketi göndereceğiz. Teslim süresi Nakliye Gemisi, hedef ve diğer faktörlere Gümrük ve posta Gönderme bağlıdır.En paketleri (4 hafta) 20 iş günü içinde alınabilecek. İade şartları siparişinizi aldıktan 7 iş günü içerisinde iade için e-Posta isteklerini kabul Ediyoruz. Eğer öğeyi sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve size iade veya değiştirme sorunu olmaz. Eğer öğe aldığınızda memnun kalmazsanız, 7 GÜN içinde geri değiştirme veya para için geri gönderin. Bu geri dönüş kılavuzu için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve sipariş NUMARASI ile bize SAĞLAMAK GEREKİR. Madde 3 ay içinde kusurlu ise, kusurlu madde aldıktan sonra bir değiştirme veya para iadesi teklif ekstra bir ücret almadan göndereceğiz. Eğer madde 3 ay sonra kusurlu ise, yine bize geri gönderebilirsiniz. Kusurlu madde aldıktan sonra yeni bir tane göndereceğiz. Ama ekstra nakliye ücreti ödemek gerekir. Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz. Geri bildirim Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize bizim için çok önemli olan 5 yıldızlı inceleme ile olumlu bir geri bildirim verin. Eğer burada gerçek duygu verebilirsen çok memnun olacağız. Eğer ürün veya hizmet ile memnun değilseniz, herhangi bir geri bildirimler ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, hemen sorunu çözecektir, teşekkür ederim! Lütfen 8:00 am Mesaj bizi BİZE ulaşın. 18:00. Cumartesi Pazartesi 8 (GMT). Eğer herhangi bir sorunuz varsa, bize mesaj lütfen ve bize yardımcı olmak için bir şans verin. Tüm mesajlar 1 iş günü (Çin'de resmi tatiller hariç) cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, mesajını lütfen tekrar lütfen size en kısa sürede yanıt vereceğiz. Geç cevap için (pazar günleri dahil) tatillerinde özür dileriz.

  • Şekil\desen: Bitki
  • Öğe Türü: Hairwear
  • Marka Adı: SEXYBRİDAL
  • Yazın: Tiaras
  • Metal Türü: Diğer
  • İnce veya Moda: moda
  • Malzeme: Rhinestone
  • Model Numarası: Otuz bin yedi yüz beş
  • Stil: Moda
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.035kg (0.08lb.)
  • Paket Boyutu: 7cm x 33cm x 1cm (2.76in x 12.99in x 0.39in)

İlgili ürünler

Trending.