Renkli Serisi Titanyum Alaşımlı Bıçak Boncuk Kolye Açık bir Bıçak Saf Titanyum Kamp malzemeleri EDC Survival Multi Araçları Kordon

v1016

Yeni ürün

28.60TL 25.72TL

Etiketler: Paracord, Ucuz paracord, Renkli Serisi Titanyum Alaşımlı Bıçak Boncuk Kolye Açık bir Bıçak Saf Titanyum Kamp malzemeleri EDC Survival Multi Araçları Kordon.

Renkli Serisi Titanyum Alaşımlı Bıçak Boncuk Kolye Açık bir Bıçak Saf Titanyum Kamp malzemeleri Yaşam EDC Çok veri Araçları Ürün İpi: Malzeme: saf titanyum Uzunluk: 13 MM Çap: 10MM İç çap: 5.5 MM Yüzey renk: kumlama, taş yıkama, alev, derin mavi, yeşil, zorba altın, 2 7 çekirdek halat şemsiye İle mor Ağırlık: 2 gram gül değil, gevşek değil, sıkı, değil sadece. Uzun süre bir kişi için saf titanyum malzeme, düşük yoğunluklu, yüksek mukavemetli, korozyon direnci ve diğer önemli avantajları, ekolojik metal aittir ve insan vücudu alerji ve bağışıklık yanıtı ortaya çıkar. Ürün özellikleri: farklı piyasa basit bıçak sonbahar görünümü, genel ve basit şekli sadece işleme için torna kullanmak, bu bıçak sonbahar da daha fazla öğütme işlemi yuvası freze makinesi kullanmak gerekir dikey değil düz torna, yalnızca, işleme maliyeti iki katına ihtiyacı var. Ama daha iyi ürünler için, daha fazla menzil, bu ~ ~ Alıcılar Göstermek ne maliyeti nedir:

  • Yazın: Bıçak Boncuk
  • Marka Adı: RİUU
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.