Hava caza Çekim 7.62 .3006 için 10 vektör Optik Yay-40x56 Taktik İlk Odak Düzlemi Tüfek Kapsam 30mm Monotube Av

v10337

Yeni ürün

2 393.69TL

Etiketler: İlk Odak Düzlemi, Odak düzlem, tüfek kapsam 30mm, Ucuz ilk odak düzlemi, Yüksek Kalite odak düzlem, Çin tüfek kapsam 30mm Tedarikçiler.

(SCFF)vektör Optik 10 Yay-40x56 İlk (Ön) Odak Düzlemi Tüfek-04

Daha fazla Adet Sipariş gibi 3 adet, 5 adet ve 10 adet olarak: farklı uygun indirim olacak!!!

En kapsamları (mercek yakın) ikinci odak düzlemi donatılmış dürbün ağı var FFP Kısa Tanıtım:.

İken, şu anda her zaman düşükten yükseğe büyütme değiştirmek (düzeltmek boyutu artar) ilk odak düzlemi dürbün ağı uygun bir uygulama oldu.

Her sistemin kendine göre avantajları vardır.

Almanya Teknoloji ile uzun Göz Kabartma, İlk Odak Düzlemi dürbün ağı Kazınmış Cam,

Kapaklar, Petek Şemsiye, Yeşil ve Kırmızı Aydınlatma ve Yan Odak 12 Metre, 30mm Monotube, P lastik & Flip-Focus Min.

Model: (ft@) Görünüm (3.2-4.0 İnç) 81-102 mm, uzun göz kabartma Alan 100yds 10-40 kat Objektif Çapı: 56 mm Oküler Lens Çapı: 34 mm Göz Uzunluğu: 56 mm Çıkış Gözbebeği: 1.4 SCFF-04 Yay Büyütme: 5.6 mm Uzunluk: (net) 440mm (17.3 inç) Ağırlık: 865g ons (30.5) Göz Kabartma: (@100yds) görüş MESAFESİ (M@) Görüş 2.5-10 Alanı: 0.8-3.1 Alanı:Tam Kaplama arası-Lens 1.90° Num: 11 Optik:-Çoklu Kaplamalı Paralaks: ±0,125 Yan Odak Aralığı: 12 sınırsız dürbün ağı için Yard: Ön Plan Odak ±15 MOA Windage Aralığı: ±15 MOA 5 seviyesi yeşil ve kırmızı parlaklık yan aydınlatma sistemi 30mm Çekiç-Dot dürbün ağı (Resim gösterilir) Yükseklik Aralığı:-(300mm ve 54 derece) (1000g) sahte Monotube Darbeye dayanıklı, su geçirmez Cam Mıl Kazınmış ve sis kanıtı (Azot Tasfiye) (Varsayılan) oküler lens ayarı Ücretsiz parçaları siyah mat yüksek dayanıklılık alüminyum alaşım ve güzel tamamlayıcı Özelliği 1/8 M. O. direkt yüksek parmağını rüzgar ve mesafe taret ayarı Hızlı odak mercek: 30mm picatinny mount ring veya Kırlangıç Dağı, temizlik bezi, plastik kapaklar, Petek şemsiye ve ince paket

Müşteri Memnuniyeti için şirket Politikası: Gayret

Tüm dünyada Uluslararası sipariş üzerine zengin deneyime sahibiz. Kutusu APO siparişi teslim edebiliriz. Çok ürünleri satın almak için nakliye maliyeti birleştirebiliriz.

Önce Kargo

Ödeme temizlendiğinde müşteri için bir veya iki iş tutarken gün içinde teslimatı yaparız. Sizi dikkatle göndermeden önce sipariş kontrol edeceğiz.

Özel yetkin için kolay normal Görünüm ile sağlam sipariş paketi olacağız. Eğer ambalaj üzerine lütfen ek istek gerekirse ilk anda haberdar edelim.

Mümkünse telefon numaranız ile sadece yerel Postane ihtiyaçlarınız amacıyla bizi veriniz. Zaman içinde bulunduğunuz yerde kalemi almak için yok ve mümkün değildir bu durumda, post office (Çoğunlukla, posta taşıyıcı sadece bir uyarı konacak) hatırlatma için sizi arayacağım.

P. S: müşterilerimizin personeline bilgi için yüksek güvenlik ve gizlilik devam Ediyoruz.

Nakliye Modu

Özellikle dünya çapında nakliye için EMS ve Hava Kayıt Posta kullanıyoruz. Post office tarafından tüm dünyada çalıştırılmaktadır. EMS Express (Çin Post Office) EMS web sitesi ve yerel Postane üzerinde izlenebilir. Hava Kayıt Posta yerel Postane tarafından izlenebilir. Hem kabul etmek için imzanıza ihtiyacımız var.

Eğer parça numarasını ihtiyacınız varsa, bir e-posta göndermek ya da bize satın alma için bir mesaj bırakın lütfen.

Ayrıca maliyeti yüksek olacak ise diğer express kargo, UPS, DHL, FedEx, TNT vb gibi kullanabiliriz. Eğer hizmet yukarıda belirtilen ihtiyacın olursa ilk önce bize haber verecek sana.

Nakliye sigortası isteğe bağlıdır ve müşterinin işidir.

Eğer ayrıntılı nakliye maliyetini bilmek istiyorsanız, bize mesaj gönderin.

Gönderim Süresi

Genelde, Çin EMS Express Asya ülkeleri ile Çin arasında yaklaşık 2 ila 4 gün sürüyor, 3 ila 6 Avustralya, ABD veya Kanada'ya gün, Avrupa kıtası için yaklaşık 5 ila 10 gün vb Güney Amerika'ya 6-12 gün hakkında. Bazı ülkelerde veya yerlerde daha uzun zaman alabilir olduğunu öğrendi.

Nakliye süresi bazı özel durum için özel kontrol ve Postane ihmal nedeniyle meydana gelebilir. Eğer normal gün içinde yok olursa bizimle irtibata geçebilirsiniz. Öncelikle takip numarası ile kontrol edeceğiz. Eğer işe yaramazsa yanıt almak için birkaç gün sürecek olan post office, kağıt parça uygulama göndereceğiz. Çin Postanesi tarafından belirlenen normal parça ilerleme.

Garip Hong Kong Post Hizmeti, EMS Express daha ucuz ve daha yavaş olan Çin Çin Hava Kayıt Posta ile göre kargo süresi ve teslimat için (çoğunlukla uluslararası uçuş nedeniyle) olduğunu. 21 7 GÜN içinde bazen hızlı, bazen de daha sonraki gün. Ayrıca kargo durumu hakkında küçük ve fakir bilgiler var. Sadece Çin'den birkaç gün önce gönderildiğini müşteri bile öğeyi alır birçok vaka var, postanenin sistemi hala söyler. Ben Postane ve özel sürüm nakliye hızını kontrol edebiliriz beri bu durumda, içtenlikle müşteriler potansiyel gecikme için biraz daha sabır tutabilir umuyoruz. Şimdiden çok teşekkürler.

Ödeme Yöntemi

Alipay ödeme için ilk seçenek ve öncelik. Ayrıca, Ödeme vb (ABD)-Pal veya Western Union veya Banka T/T Tel İşlem veya Kredi Kartı ile ödeme kabul edemeyiz.

  • Yazın: Tüfek
  • Model Numarası: SCFF-04
  • Fonksiyon: Lens
  • Marka Adı: TAC VEKTÖR OPTİK
  • Paket Boyutu: 55cm x 13cm x 10cm (21.65in x 5.12in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 1.7kg (3.75lb.)

İlgili ürünler

Trending.