Kanal + Güç/Hacim/Off Motorola GP328/GP340/GP338/GP360/GP380/GP328Plus/GP338Plus/GP344/GP388 için Düğmeyi 1 set/

v10340

Yeni ürün

34.29TL

Etiketler: birim Kare, siyah nokta Temizleyicisi tarak, ses sanat, Ucuz birim Kare, Yüksek Kalite siyah nokta Temizleyicisi tarak, Çin ses sanat Tedarikçiler.

1 Kanal Düğmesi+Güç/Hacim/kapama Düğmesi Kapalı Motorola GP328/GP340/GP338/GP360/GP380/GP328Plus/GP338Plus/GP344/GP388 etc/Ayarlayın .

Motorola GP328/GP340/GP338/GP380/GP360 vb için uygun.

Satın Birleştirin:

Satınalma indirim birleştirmek, daha fazla Satın,daha fazla Tasarruf sunuyoruz. Birlikte de satın almak için teklif için lütfen bana ulaşın.

Geribildirim:

Lütfen bırakın olumlu satificate bir satın alma için geri bildirim!!!

Negatif geri bildirim herhangi bir sorunu çözemez. Lütfen eğer herhangi bir şikayet varsa bizimle irtibata önce Nötr ya da Negatif geribildirim bırakmayın. Elimizden geleni size en iyi hizmeti vermeye çalışacağız.

Garanti:

Pil, Şarj Cihazı radyo vücut için 1 Yıl Garanti, ve yarım yıl sunuyoruz. Alıcı garanti onarım/alıcı tarafından ayı değiştirmek için nakliye maliyeti taşır.

Anten, kemer klipsi, herhangi bir garanti olmadan sunulmaktadır.

Nakliye Politikası: Bu madde Shenzhen,Çin'den sevk edilecektir. Ödemenizi aldıktan sonra, (s) maddenin 24 saat içerisinde sevk edilecektir. Takip numarası e-posta gönderme sonra gönderilecektir.

Çin Yazılan Havayolu veya SpeedPost veya DHL tarafından sevk ediyoruz

* DHL / EMS ekstra para için .

Teslim süresi yaklaşık. Çoğu ABD/İNGİLTERE/AU hedefler 7 - 14 iş günü. Ülkenin Yaklaşık. Teslim süresi ABD / İngiltere / Avustralya 7-14 iş günü Kanada 7-21 iş günü Brezilya / Güney Amerika olabilir almak için 6-8 hafta nedeniyle sıkı Özel Muayene İtalya / Fransa / İspanya / Almanya/ Doğu Avrupa olabilir almak için 6-8 hafta nedeniyle sıkı Özel Muayene

Bu Bilgi taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Teslimat süreleri değişebilir, özellikle yoğun dönemlerde unutmayın.

Bölge

Teslimat tahmini süre (iş günü)

A. B. D.

3-5 gün

Diğerleri 3-10 gün

Nakliye Maliyet öğesi fiyata dahildir, ve aynı dünya çapında vardır.Biz dünya çapında gemi, Çin Post

Siparişler için 16 üzerinde bir takip numarası$ sağlanabilir BİZİ.

Hoş bırakın hangi adrese öğeleri gemi unutmayın.

Eğer başka bir kargo adresi istiyorsanız ya da özel bir istek var, lütfen alistore Bizim Bizim Mesajınızı bırakın.

Eğer EMS veya DHL ile kurye/express kargo isterseniz, fiyat için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

* İthalat vergileri bazı ülkelerin Gümrük İdaresi tarafından tahsil, ithalat gibi olabilir

vergisi, katma değer vergisi, vb işlem ücretlerini gümrük. Herhangi bir kontrolü var

vergi makamları sorumlu olacağını ve alıcıları vardır.

vergilerini ödemekten sorumlu. Hakkında herhangi bir sorunuz varsa

ithalat vergisi, lütfen daha fazla ayrıntı için önce vergi yetkilileri ile temas

teklif.

Bozuk öğeler ve yetersiz satın almak için günlük döviz ve 7 iade politikası sunuyoruz değişimi, para İadesi ve İade Kuralları. (S) değişik ürün(ler) ya da geri ödeme 7 GÜN içinde müşteri(ler) Orijinal Ürün aldığınızdan günden itibaren sonuçlandırılır. İade durumlar için, satın alma fiyatının %10 yönetim ücreti olarak geri ödeme kesilir. İade kargo ücreti sadece başarılı exchange durumlarda iade edilir, iade veya olmayan yani-geçerli exchange durumlarda, müşteri iade nakliye masrafları sorumlu olmalıdır.

Aşağıdaki gibidir: dönüş kurallar vardır - kalem(ler) yeni durum tüm orijinal üreticinin ambalaj, kartonları, kutuları, Kullanım Kılavuzları, boş garanti kartı da dahil olmak üzere ve iade edilmelidir. Tüm iade öğe kutulu ve güvenli bir şekilde nakliye için paketlenmiş olmalıdır. Biz sorumlu değiliz ve iade teslimat sırasında herhangi bir hasar kabul etmiyoruz.

Vergi Politikası, Müşteriler herhangi bir ihracat vergileri sorumlu değildir. Özel istek yapılmadığı takdirde, gümrük evrakları Düşük fiyat değeri(S) HEDİYE olarak tüm öğeleri işaretlemek istiyoruz. Bu durumda, ne fatura ne de makbuz pakete dahil olacak. Her zaman işlemleri sırasındaki gecikmeleri önlemek ve yasal olarak en aza indirmek veya ithalat vergileri ve vergi giderleri ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Herhangi bir durumda, herhangi bir ithalat vergileri ve (örneğin KDV, V. A. T.) vergi sorumlu olmayacaktır.

  • Model Numarası: DP-08
  • Marka Adı: HİROYASU
  • Yazın: parçaları
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 8cm x 6cm x 4cm (3.15in x 2.36in x 1.57in)
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)

İlgili ürünler

Trending.