Kauçuk Bagaj paspası PEUGEOT 207 301 307 308/CC 2011 2012 2013 2016 ÖNYÜKLEME için ASTAR ARKA BAGAJ KARGO ZEMİN TEPSİ HALI PASPASLAR

v10704

Yeni ürün

809.33TL

Etiketler: hoş, Va-srhp.org, online alışveriş, Otomotiv, Telefon & Aksesuarları, Bilgisayar Ve Elektronik, moda, Güzellik Ve Sağlık, Ev Ve Bahçe, Oyuncaklar Ve Spor, Düğünler & Olaylar.

Lütfen aracın arka kargonun bizim şekil ile aynı şekil olduğunu teyit

ürünler.

Eğer teyit edilebilir değilse, bize aracın arka kargo resmini verin, teşekkür ederim! PEUGEOT için uygun PEUGEOT 207 için Uygun 301

PEUGEOT 307 için uygun

PEUGEOT 308 için uygun

PEUGEOT 308CC için uygun

Leke testi

Çizik testi

Damlama testi

Tüm Eşit gövde Paspaslar gövde alanı uyacak şekilde tasarlanmıştır ve tuzak kir, Su, çamur ve kum derin heykel kanalları var. Ayrıca aracın hareket etmesini engellemek bu uçlar var. Eşit gövde mat dijital olarak iç için tasarlanmıştır ve mutlak kapsama alanı sağlar ve tüm yol etrafında ayaklarının üzerinde olabilir tuzak bir şey gider Bir Dudak var tepsi tipi bir mat vardır. Uygulamalar: 1. Dış sırtlar sıvıları içerir ve uzak bir aracın iç onları tutmak. 2. Ben curl, alt bile harden çatlak veya sıfır sıcaklıklar kazanan esnek bileşik. 3. Dokulu bitmiş ve yetiştirilme alanları değişen kargo engellemek. 4. Bahçe tedarikçiler inşaat malzemeleri Evcil Hayvanlar için bir şey taşımak için mükemmel. 5. Eşit Bagaja dökülen kir ve kiri bir aracın kargo alanları korumak ve neredeyse yok edilemez mat. 6.Koku-nötr Çevre dostu 7.Araç türüne uygun. 8.sağlam ve son derece esnek kalite. 9.Bu yağlar 10, asitler, benzin gibi.. sıvılarına karşı dayanıklıdır.Anti-kayma yüzeyi. ----------------------------------------------------------------------------------------------------Lütfen aracın arka kargo ürünlerimiz şekli ile aynı şekil olduğunu teyit Paketi: 1 *ana gruba ayırmak mümkün Arka Kargo Kilim Pad su Geçirmez Gövde Mat Liner Not-------------------------------- . Eğer teyit edilebilir değilse, bize aracın arka kargo resmini verin, teşekkür ederim!

Bu ürün ağırlıklı olarak ihraç ediliyor. Avrupa ve ABD, Rusya, Avustralya, Güney Kore, Güneydoğu Asya ve diğer ülkelere işbirliği ve satış var! İnsanlar tarafından sevilen!

Gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değiliz Shippemnt:. -1 iş Günü kullanım süresi, Cumartesi ve Pazar günü siparişlerini ve Pazartesi günü Sevk edilecektir. -Tüm siparişler HİZMETLERİ'NİN/DHL/FedEx/UPS/EMS tarafından kıta Çin içinde sevk edilir. Diğer uluslararası Nakliye kullanılabilir. İfade yöntemi ve muhasebe kargo ücreti onaylayan bize başvurmanız gerekir. -Satın alma normalde gelmesi 3-12 iş günü sürer standart posta yoluyla sevk edilecektir. -Maddenin sevk edildiğinde takip numaraları vereceğiz. Ürün hakkında iki saat yeni dönecektir boşa güneşte ulaşım kırışık sorun var! Ya da bir kez birkaç gün sonra orta basınç kullanarak, kırışık yok olacak. İade politikası: Bütün döner ...Alıcı 14 Gün içinde öğeyi aldıktan sonra başvurun kabul edildi. -Para iadesi olarak Geri verilmiş. -İade nakliye ALICI tarafından ödenecektir. -Hayır stok ücreti tahsil edilecektir. 1 hakkındaki görüşleriniz.Görüşleriniz bizim İş geliştirme çok önemli,o Yüzden eğer ürünlerimizden memnun iseniz 5 Yıldız Geribildirim bırakın lütfen,çok teşekkür Ederim. 2.Bizden yardım sormadan Negatif Geribildirim,eğer herhangi bir sorun varsa, önce bizimle İrtibata geçmekten çekinmeyin lütfen.Nötr ya da negatif geribildirim,lütfen daha iyi bir çözüm elde etmek için bizimle irtibata önce geribildirim bizim hayatımız,kısa sürede tüm mesajları yanıtlamak,şimdiden sabrınız için Teşekkür ederiz.

  • Öğe Türü: Trunk Mats & Halı
  • Malzeme Türü: Kauçuk
  • Kaymaz: Su geçirmez
  • Araba Yapmak: PEUGEOT 207 301 307 308/CC 2011 2012 2013 2014 2015 2016
  • Özel Özellikler: özel uygun
  • Kauçuk: Geri dönüşümlü kauçuk
  • tem Ağırlık: Yaklaşık 3 kg
  • Dolgu malzemesi : Sentetik Lif
  • Renk Adı: 207, 301 İÇİN, 307 İÇİN, 308 İÇİN, İÇİN İÇİN 308CC
  • renk: Siyah
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 120cm x 80cm x 5cm (47.24in x 31.50in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 3.0kg (6.61lb.)

İlgili ürünler

Trending.