0,02 mm tolerans ile 3D baskı için 10 adet Ahşap 1,75 mm PLA filament ve hiçbir kabarcık

v11720

Yeni ürün

1 707.82TL

Etiketler: PLA Filament, ahşap pla, AHŞAP Filament, Ucuz pla filament, Yüksek Kaliteli ahşap pla, Çin ahşap filament Tedarikçiler.

Hakkında Fabrika

Garanti

Fabrika tarafından maddenin bu yana sunulan 1 Yıl standart garanti, teslimat imzaladı.Pahalı uluslararası nakliye maliyeti bu yana, kırık parçaları başlangıç satış sonrası servis, yalnızca öğeleri kötü Bu yedek tarafından tamir edilebilir hasar görmüş, sonra da tam set değişimi kabul ettiğimizde No. 1 seçim olacaktır değiştirin.

Nakliye ve Görev

Siparişiniz onaylandığında hakkında 1-3 iş günü sürer, standart paket DHL, UPS,Fedex gibi en güvenilir hizmeti seçtiğimiz özel paket taahhütlü posta veya iletici ajans önerilen yol değiştirir. Eline 20 için yaklaşık 7 gün sürer. 20 gün içinde ürün almak istemiyorsanız. Hemen bize e-posta gönderin.

Müşterinin ülkede herhangi bir görev yanıt değiliz, genellikle en fazla maliyet kes, eğer gerçek değeri bize bildirin, sipariş zaman bize mesaj bırakın isterseniz ödenen daha düşük değer beyan ederiz .

Satın Alma Talimatları

Satın aldığınız zaman, lütfen Sipariş yorum alanı içinde aşağıdaki bilgileri içerir:

Telefon sadece nakliye amaçlı bir dizi. (Uluslararası teslim işareti gerekli telefon numarası ve sözünü üçüncü şahıs ile herhangi bir bilgi paylaşımı gerekli biz)

Ödeme

Escrow

Kredi Kartı

İade

Teslimat sırasında tüm sorumluluğu alıyoruz. Eğer öğe almazsanız, yeni bir öğe size TAM para iadesi veya göndermek isteğinize göre yapacağız.

Teknik Destek

Eğer madde sorunu üzerinde herhangi bir yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Tüm öğe satmak için profesyonel teknik destek grubu var. Eğer madde sorunu üzerinde herhangi bir yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin, teknik destek orada size yardımcı olacaktır

Geri Bildirim & İletişim

Eğer herhangi bir sorunuz varsa, bizim müşteri hizmetleri e-posta göndermek için çekinmeyin,w e 24 Saat içinde, çalışma günlerinde sana cevap verecek, ya da bize ticaret messager canlı mesaj bırakın bırakabilirsiniz.

Büyük ölçüde OLUMLU görüşleriniz için teşekkür ederiz. Lütfen yardım istemeden negatif veya Nötr geribildirim bırakmayın.

Amacımız Üst Düzey Müşteri hizmetleri sağlamak için, normalde çok iyi bizim her sorunu çözmek için çalışacağız.

  • Form: Katı
  • Marka Adı: SUNLU
  • Model Numarası: 1,75
  • Malzeme: PLA
  • Ünite Tipi: (10 Kilogram/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 15.0kg (33.07lb.)
  • Paket Boyutu: 42cm x 42cm x 28cm (16.54in x 16.54in x 11.02in)

İlgili ürünler

Trending.