Noel Kar Taneleri Tırnak Sanat Su Transferi Tırnak Çıkartmalar Filigran Büyük Çıkartma İpuçları Kar Taneleri, Renkli Çanlar Güzel Desen

v1212

Yeni ürün

8.23TL

Etiketler: Çıkartmaları & Çıkartmaları, Ucuz Çıkartmaları & Çıkartmaları, Noel Kar Taneleri Tırnak Sanat Su Transferi Tırnak Çıkartmalar Filigran Büyük Çıkartma İpuçları Kar Taneleri, Renkli Çanlar Güzel Desen.

BN661 Etiket 1 Tırnak Sanat Su Transferi 12-672

Açıklama

% 100 marka yeni

Türü:BN661-672

Kolay Lehçe tüm renkleri eşleştirmek için

1 adet Büyük Tırnak Sticker 12 Farklı çıkartmalar, daha fazla stilleri oluşturmak için para kazanmak

Hem Profesyonel Tırnak Uzmanı veya Nail Art Öğrenci için büyük

Paketi: 1 adet Büyük tırnak sanat Çıkartmalar

NASIL KULLANILACAĞI

1. Seçtiğiniz çıkartmaları takım için tercih ettiğiniz renk oje. Düzgün kuru Lehçe izin verin!

2. Eğer seçtiğiniz çıkartmaları kümesi ön plastik açık bir film varsa, şimdi oynamaya başlamadan önce, bunu kaldırmak için zamanı!

3. Kullanmak istediğiniz her bir çıkartma etrafında kesti.

4. Seçilen parmak uygulamak için hazır olduğunuzda bir yer her çıkartma, bir, biraz su içinde 15-30 saniye.

5. Açıldığı kağıt kapalı çıkartma kaydırın. (Daha kolay parmak ucu ile bunu yapmak için dikkatli bir şekilde aşırı su Dab kapalı buluyorum.

6. Çok hafifçe kalmak ve basın istediğiniz konumda tırnak üzerinde çıkartma yer.

7. Tırnak kenarına örtüşen çıkartma bazıları, yavaşça ince bir törpü ile bu dosya kapalı olduğunu bulursanız.

8. (Berrak vernik) iyi kalite bir üst kat uygulayın.

9. Güzel tırnaklar bitti!

Müşteri Uyarı : 1)Eğer alınan nakliye zaman ve arızalı kalite ve öğeleri hakkında herhangi bir sorunuz Varsa, pls ilk negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle temas kurun, size memnun cevap & bir kararı verebiliriz. 2)değerli müşterilerimiz için en iyi hizmeti vermeyi vaat Ediyoruz. En iyi fiyat ve en iyi hizmet ile kaliteli ürünler satıyoruz. Herhangi bir soru 24 saat içinde(Cumartesi ve pazar hariç) cevap verilecektir.Eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. 1) Lütfen teslimat adresi doğru olduğundan emin olun satın almadan Önce ödeme. Ya da değil, ödeme önce düzeltin lütfen. 2) Eğer (renk/beden) herhangi bir özel istek varsa, ödeme yaparken ödeme not not bırakın Lütfen. 3) Bir telefon numarası daha doğru bir teslimat için tavsiye edilir. Nakliye ve Teslim Süresi: 1) HEDİYE olarak DÜNYA çapında gemi. 2) Öğeleri ödeme tamamlandıktan sonra 1-2 iş günü içinde sevk edilecektir. 3) Öğeleri ekonomisi posta yoluyla(ücretsiz takip numarası ile paketinizi göndereceğiz), 10 ila 30 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak sevk edilir. 4) Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, 30 iş günü kadar sürer olabilir. Ben 38 gün sonra alabilirsiniz eğer. Çözüm için lütfen bizimle irtibata geçiniz. 5) Nakliye tatil, olaylar ve diğer belirsizliklerin etkisinde olabilir. Varış süresi garanti edemeyiz. 6)İTALYA veya Brezilya, nedeniyle ülkenin sıkı ÖZEL politika Doğu Asya'dan gemiye yüklemeyi gerçekleştirir, müşteri, teslimat hızı büyük ölçüde gecikebilir dikkat edin . 7) görünüşte uzun nakliye zaman beğenmiyorsanız, lütfen teklif vermeyin. Sadece kargo süresi nedeniyle negatif veya Nötr ya da GENEL olarak düşük bir puan almak istemiyoruz. 8) İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. 9) Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

  • Model Numarası: BN
  • Malzeme: Kağıt
  • Boyutu: 18x12cm
  • Marka Adı: KASAKO Docai
  • Miktar: 1 ADET
  • Öğe Türü: Etiket & Etiketi
  • Stil: xmas
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.03kg (0.07lb.)

İlgili ürünler

Trending.