Hyundia Sonata YF ı45 İçin yüksek Kaliteli ABS Plastik Ön Sis lambası Kapağı Trim 2011 2012 2013

v12122

Yeni ürün

171.40TL 161.11TL

Etiketler: Sis farı kapağı, ışık döşeme, sis ışık döşeme, Ucuz sis farı kapağı, Yüksek Kaliteli ışık döşeme, Çin sis farı döşeme Tedarikçiler.

Krom ABS Plastik Malzeme Kutusu yeni uygun Hyundai Sonata YF ı45 2011 2012 2012 Durum: %100 Marka: Vardır:İyi Kalite 2 adet " yüksek kalite standardı Fabrika Kolay bir Yükleme Yapılmış,3M bant arka maddesinde 1-2 iş günü İçinde Ödeme Doğrulanmış en kısa sürede Sevk edilecektir attachted var. C Lütfen Uluslararası Alıcılar Not:

İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu suçlamalar alıcı sorumluluğundadır.

B)bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin. Uluslararası nakliye Kararsız,parsel gümrük veya diğer faktörler tarafından Ara sıra tutun,Lütfen normal nakliye süresi içinde öğe almak değilse bizimle Temas olabilir nakliye Yöntemi :Çin ve HongKong Hava Posta hizmeti Sıcak Promopt. Her zaman en iyi müşterilerimiz ile sorunu çözmek için çalışacağız. Yaklaşık Teslimat süresi aşağıdaki gibidir: alıcı DHL/Fedex İş nakliye ihtiyacınız OLURSA,lütfen bize ulaşın Gibi!

Bütün satışlar kesindir,dikkatle satın almadan önce İade Plicy okuyun lütfen. 30 gün garanti hizmeti! Eğer ürün memnun değilseniz,bize iade edebilirsiniz ,kalem kesinlikle kullanılmamalıdır. Unutmuşum parsel kontrol etmek için bazen meşgul olabilir olduğunu biliyoruz.Ama Hiçbir dönüş paketi aldı sonra 14 gün içinde kabul edilir. Eğer alıcı hatalı ve yanlış öğe alırsanız ,bu yüzden para iadesi veya yerine göndermek bizim için çok net bir fotoğraf veriniz. Tüm iade öğeler, asla orijinal ambalaj, aksi takdirde %15 geri alma ücreti yüklü ve muhafaza edilmiş demektir yepyeni durumda olması gerekir . Reddetti/teslim Edilemeyen paketler %15 geri alma ücreti hariç nakliye ile ilgili ücrete tabidir. Alıcı herhangi bir durumda iade nakliye ücretleri sorumludur.Nakliye, taşıma ücretleri iade durumunda iade edilmez. X3speedauto,2007 yılında kurulan profesyonel bir Otomobil Parçaları şirket.Çin, Guang Zhou 2000 centiare Depolama var.Şirket Oto parçaları DİY dekorasyon çok profesyonel. Herhangi biri olabilir bu yorum, soru veya önerileriniz ile bize ulaşın, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız . Toptan Weclome,Daha fazla indirim,Lütfen bize ulaşın!

  • Marka Adı: OUBOLUN
  • Malzeme: ABS
  • Öğe Türü: Krom Şekillendirici
  • Araba Modeli: Sonata
  • Model Yılı: 2011-2013
  • Harici Test Sertifikasyon: ISO9001
  • Paket Ağırlık: 0.65kg (1.43lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: Set

İlgili ürünler

Trending.