Demirel s fotoğraf ve video aksesuarları Hero4/3+/3/2/1 SJ4000 Göğüs Koşum Uyumlu fotoğraf ve video Kamera Kahraman oturumu İçin Temel Kayış Tokası

v12198

Yeni ürün

17.70TL 15.02TL

Etiketler: yüksek kahraman için, accessori yüksek kahraman oturumu, accessori yüksek oturum, Yüksek kahraman için ucuz, Yüksek Kalite accessori yüksek kahraman oturumu, Çin accessori yüksek oturum Tedarikçiler.

Demirel s fotoğraf ve video aksesuarları Hero4/3+/3/2/1 SJ4000 Göğüs Koşum Uyumlu fotoğraf ve video Kamera Kahraman oturumu İçin Temel Kayış Tokası

Paket İçerir:

1 X mount base

1 X uzun vida

( Kamera dahil değildir )

1,100% Yepyeni

2.Hızlı Çek tak aktivite Temel Bağlama

3.Mükemmel kalite , ABS plastik

4.TÜM HERO4 SJ4000, SJ5000, SJ6000, KAHRAMAN OTURUMU, HERO3, HERO2, HERO1, uyumlu ve HD KAHRAMAN Orijinal Kameralar

Ödeme: 1. Platformu kredi kartı ile (RMB kanal ve $kanal), WEBMONEY (WM), TT havale, havale, qıwı cüzdan, Brezilya boleto bu çeşitli şekillerde alıcılar destekler kabul ediyoruz.

2. Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

3. Eğer hemen ihale kapattıktan sonra ödeme yapabilirsiniz, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin lütfen, ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır. Gönderi:

Bir sipariş verdiğinizde, kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ödeme tamamlandıktan sonra 3 gün içinde öğeleri göndereceğiz. Hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere, gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi uarantee etmiyoruz. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur. 1) . teslim süresi:

1. Ödeme alınca 2 gün içinde öğeyi göndereceğiz. (Tatil hariç)

2. Emin Hoş adresinizin güncel ve detaylı olmasına dikkat edin. Ve Eğer sipariş sonrası teslimat adresi değiştirmek isterseniz, lütfen ilk kez bize bildirin. Teşekkür ederim!

3. Mal gönderdik sonra, Kargo bilgileri gibi takip numarası size e-posta göndereceğiz.

2) Nakliye zaman:

Genellikle , çoğu ülke teslimat süresi olarak aşağıda , farklı alanlarda posta hizmet değişimi nedeniyle , bazı bölgelere daha uzun sürebilir. Eğer bize sorun , hoş geldiniz bedava düştü kişi bir araya geldi varsa , size cevap verecektir . Listelenen tüm ürünler için BİR YIL Garanti sağlıyoruz. Eğer bir defectve alıyorsunuz, sonra paketi kaydoldum 10 gün içinde iade edilebilir. İade ürünü iade nakliye ücreti olmalı çıplak özgün Koşulları ve alıcı onun olması gerektiğini fark lütfen . Memnuniyet ve olumlu görüşleriniz size hizmet için en iyi dönüş olacak. Eğer ürün ve hizmetleri ile memnun hissediyorum, olumlu görüşlerinizi bize bırakın. Görüşlerinizi çok takdir edilecektir ve size daha iyi hizmet etmemize yardımcı olacaktır.

Sizin memnuniyetiniz için başarılı bekleriz. Bu nedenle, görüşleriniz bizim için son derece önemlidir. Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz,Lütfen bize Olumlu geribildirim bırakın ,çok teşekkür ederim! Herhangi bir Olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın, biz elimizden geleni sorunları çözmek için çalışacağız, bizim en iyi müşterilerimiz vardır. En iyi lütfen indirim. Sizin memnuniyetiniz, Bizim amacımız.

  • renk: Siyah
  • Yazın: Sert Çanta
  • Uyumlu Eylem Kamera Marka: SOOCOO,Görüntüler,Garmin,EKEN,Sjcam,NİKON,SONY
  • Malzeme: Plastik
  • Model Numarası: BMGP08
  • Marka Adı: Demirel s
  • Su geçirmez: Evet
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.04kg (0.09lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.