Bawu Çin Dikey Flüt F/G Anahtar Yapımı Ayrılabilir Taklit Pelesenk ABS Malzeme Folk Müzik Aleti Dizi Reçine

v12252

Yeni ürün

140.60TL 126.54TL

Etiketler: dizi, dizi enstrüman, dizi Flüt, Ucuz dizi, Yüksek Kaliteli dizi enstrüman, Çin dizi Flüt Tedarikçiler.

Bizim mağaza ziyaret hoş geldiniz!

Eğer Rusya bir arkadaş varsa, çok başarılı bir paket alabilirsiniz tam adınızı yazmayı unutmayın lütfen! Reed boru müzik aleti Ba - wu Flüt, bir tür, Yunnan Eyaleti,Çin'de popüler. Bawu bambu tüpler yapılır, tüm sekiz delik vardır, Bir dilim bakır kamış ağızlık yere koy, oynarken enine üst esiyor, sazlıklar şok ve ses çıkarma şeklinde. Bawu hacmi küçük, ama sesi yumuşak ve zarif, insanlar “Müzik Enstrümanları Konuşuyor” diyorlar. Genellikle yalnız ya da dans ve rap için eşlik etmek için kullanılır. Bawu sesi çok tatlı, sevgi dolu bir duygu ile birkaç söyleşmek sevgi dolu bir çift gibi. Bawu dar vokal aralığı ve küçük hacimli olmasına rağmen, ama oyun gibi, nefret gibi, arzu gibi, gözyaşı gibi hayran olarak, insanlar tarafından sevilen benzersiz ulusal stili olmuştur. Farklı bambu tüp uzunluğu ve kalınlığı nedeniyle, Bawu soprano, alto ve bas Bawu ayrılabilir. Soprano ve alto Bawu, uzunluğu 30 cm 50 cm, iç çapı 0.8-1.4 cm, bas Bawu uzunluğu 60cm 80 cm ,iç çapı 1.6 cm, 2 cm.

Adı : Çin Dikey Flüt Bawu

Materia l:ABS Reçine

Sesi :F veya G Tuşuna

Paket :Kadife Çanta veya Kılıf Seçin

Kalite Garantisi:

Her sevkiyat, yüksek kaliteli ürünler ve doğru ambalaj sağlamak için profesyonel QC ekibimiz var.Müzik aletleri bizim doğru tonu, çekici ses, akıcı bir performans ve zarif bir görünüme sahip eminiz. Her ürün kontrol ve test göndermeden önce, yani kaliteli ürün iyi ama düşük sunacağız olacak, bizden memnun bir ürün alırsınız düşünüyorum.

Mallar İçin gümrük Serbest(daha Az veya hiç Gümrük Vergileri!)

Öğe gemi ve 5 USD ile 10 mal değeri rapor edeceğiz.Gümrük vergisi ödemek zorunda kalabilirsiniz.Ama gümrük paketi açın ve bazen ürünler yeniden gözden olur,güvenle ürün almak yardımcı olmak için yeterli deneyime sahibiz.

Verir:

Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız.

Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

Geribildirim:

Büyük alıcı olarak görüş ve önerilerinize değer veriyoruz,en iyi, en olumlu geri bildirim almak için yapacağız.eğer herhangi bir nedenle ürünlerimiz gibi,bize görüşlerinizi göndermek için çekinmeyin lütfen,çok memnun olacağız!Doğrudan nötr veya olumsuz yorum ayrılmadan önce bana ulaşın lütfen!

Yeni Başlayanlar için dikey Oyun Bawu Flüt F/G Tuşuna kesinlikle kocaman Bawu el Yapımı Ayrılabilir Bauİmitating Padauk Bawu Halk Enstrüman Bawu

  • Paket: Kadife Çanta
  • Oyun Şekilde: Dikey Oyun Bawu Flüt
  • Model Numarası: 0005 Bawu
  • Üretim Yeri: ETS, Çin
  • Ağızlık Malzeme: Reçine Sentezi
  • Anahtarlarını seçin : F/G Tuşuna
  • BOY: 52 cm
  • Reed Boru Malzeme: Bakır
  • Ayrılabilir: Evet
  • Marka Adı: SevenAngel
  • Paket Boyutu: 60cm x 10cm x 10cm (23.62in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)

İlgili ürünler

Trending.