5 set seti 5 P araba koşum bağlayıcı su geçirmez bağlayıcı HX soketi için erkek ve dişi konnektör 5 çekirdek delik popo fiş

v1229

Yeni ürün

27.57TL

Etiketler: Bağlayıcı Su Geçirmez, fiş soket konnektör, Fiş Konnektör, Ucuz su geçirmez bağlayıcı, Yüksek Kalite fiş soket konnektör, Çin tak bağlayıcı Tedarikçileri.

Çin Post Olağan Küçük Paket Artı ve Yanwen Ekonomik Hava Posta genellikle 25 - 65 gün ,

bu kontrol edin: global.cainiao.com/index.htm?spm=0.0.0.0.dYn50T&lang=en

genellikle 15-45 gün gelebilir Çin post hava posta:

Çin Post Olağan Küçük Paket Artı ve Yanwen Ekonomik Hava Postası sadece Çin de parça var .

ama merak etmeyin, adresinizi doğru olarak değil, mal güvenli ellerinde gelecek,

sadece gümrük Anlaşması ile, Özellikle 11 Kasım promosyon günden sonra ne zaman garanti edemeyiz, hızı yavaş olacaktır,

eğer daha hızlı gelmesini istiyorsanız seçin nakliye lojistik araçları trackinginformation

Aşağıda tüm ödeme kabul Ediyoruz ödeme:. Kredi kartı, T/T banka, Moneybookers, banka kartı Ödeme ödeme ile herhangi bir sorun Varsa teslim onaylamak sonra sadece serbest bırakılır,bu link.http://help.Va-srhp.org/pay_order.html Kargo yardım alabilirsin: ödeme onaylandı sonra 4 gün içinde parsel gemiyi terk Edeceğiz. Küresel Ekonominin Nakliye kullanıyoruz, bu yüzden takip numarası sağlamıyoruz. Eğer bir takip numarası ihtiyacın olursa, bana söyle ve fazladan 1.5 $ödeme yapmanız gerekiyor. Lütfen anlayın! Yerel gümrük gelen yüklü gümrük vergisi ödemek yok. Sadece başvuru için teslim süresi.Bazen daha hızlı veya daha yavaş olacaktır.Sürekli olarak çok Çin Post Air Mail ile kargo değildir.Her parcelss işlemi yapılacaktır. Aşağıda farklı ülkelerden yaklaşık nakliye zaman sadece tahmin, garanti değil, sadece bilgi için. 1: ABD: 10-39 iş günü. 2: Rusya: 12-55 iş günü. 3: Avrupa ülke: 10-55 iş günü. 4: Diğer ülkeler: 15-55 iş günü. Ağırlıklı olarak paket teslim etmek için Çin Post Hava Posta Ekonomi kullanıyoruz nakliye yolları:. Dikkatlice aldıktan sonra paketi ve öğeleri kontrol edin değiştirme/değişim/İade.Eğer herhangi bir hasar varsa,ilk delil olarak tack resimler lütfen.Sonra da satış sonrası hizmeti için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Lütfen eğer orada bir anlaşmazlık açmadan önce sipariş ile herhangi bir sorun varsa, önce bizimle irtibata geçiniz.Anlayış ve desteğiniz için teşekkürler.Her müşterinin makul bir şekilde tatmin yapmak kadar çözeceğiz. Eğer garanti süresi içinde parsel almazsanız,lütfen daha fazla zaman bekleyin.Koli göndermek için büyük parsel gecikebilir,bu yüzden normalden daha yavaş bir süreç.

1: değişimi kabul Ediyoruz veya 14-30 gün içinde eğer yanlış ürün aldıysanız kusurlu öğe Ya da değiştirin. Ya da paranızı geri iade edebiliriz

Notlar: 1.eğer o paket 90 Günlük gelmesi değilse,tam bir geri ödeme sunuyoruz.lütfen paket asla 2 gelirse; o zaman önce anlaşmazlık açmayın.Lütfen (boyut,renk,fiyat,paket,vb gibi) tüm bilgileri kontrol edin.öğe sipariş 3 önce gerekir.Ürünün iade kabul ediyoruz, eğer alırken onu sevmediğim,ama iade kargo ücretini göze ihtiyacın var. 4.Unwished ürün iadesi yalnızca hangi madde gönderdik durumu aynı ise %15 geri alma ücreti tahsil edilecektir. 5.Sıcak satıcı,toptan bekliyoruz veya bizden toplu sipariş için nakliye satıcının bırak,aydınlık fiyat verecektir.Bir siparişi ne zaman fiyat ayarlarız sonra,ödeme. Ve de OEM siparişleri kabul ediyoruz.(Eğer kendi tarzı ürünler varsa,bize tasarımcısı bilgilerinizi gönderin,sizin için yapabiliriz.) 6.İthalat vergileri,vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. 7.Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin. 8.Lütfen alıcı bilgi,TAM adınız,doğru adresi,telefon,posta kodu sağlamak,çok önemlidir,ya da parcal geri göndermek geri dönecek: görüşlerinizi mağaza bizim için çok önemlidir.Bu yüzden doğrudan bir şey değil, memnun musun, yoksa kızgın mısın olun Eğer negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Eğer memnun kadar sorunu çözmeye çalışacağız. Bizim mağaza ile memnun iseniz.Olumlu bir geribildirim bırakın lütfen.Diğer müşteriler için yararlı yorum. Olarak Madde 5 yıldız iletişim:Hızlı Sevkiyat 5 yıldız:5 yıldız açıklar:

  • Marka Adı: GGEERPOELE
  • Model Numarası: OC05
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Ünite Tipi: (5 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.