ZEROUP 20pcs/lot 12 mm 20 mm 25 mm 30 mm yuvarlak DİY el yapımı fotoğraf Cam kubbe Cabochon takı bulma Ayarları düz sırt deseni

v12389

Yeni ürün

19.20TL 18.24TL

Etiketler: Fotoğraf Cam Cabochons, Cam Cabochon, Desen Cam Cabochon, Ucuz fotoğraf cam cabochons, Yüksek Kaliteli cam cabochon, Çin desen cam cabochon Tedarikçiler.

Hoş ödeme Escrow tarafından sağlanan ödeme yöntemlerini kabul Ediyoruz.48 saat içinde sipariş sonra ödeme yapın lütfen. Geribildirim Müşteri beş yıldızlı geribildirim bizim için çok önemli bir gelişme bizim için yararlı olur, ve diğer alıcılar için bir referans oldu.Lütfen eğer bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize olumlu geribildirim bırakın.Teşekkür ederim. Eğer bizim ürün ve hizmet ile memnun değilseniz,lütfen herhangi bir olumsuz ve tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Seni en iyi şekilde memnun etmeye çalışacağız.Teşekkür ederim. Hakkımızda Fabrikamız Çin. Firmamızın ürünleri iyi kalite sağlamak için sıkı kalite kontrolleri gerektirir.Yeterli kaynağı, tam kapsamlı, makul fiyat ve ürünlerimizin sürekli güncellenmesi ve geliştirilmesi,Hoş daha fazla ve daha fazla alıcı için iyi ürün ve hizmet sağlamak bizim işimize başlamak istiyoruz. Bazı ülkeler dışında teslimat Dünya çapında nakliye. Genellikle Çin Post Olağan Küçük Paket Artı tarafından sevk ediyoruz. 3 gün içinde ödeme aldıktan sonra sevk edilecektir yerleştirilen düzen. Bazen daha kötü hava, gümrüklerde zaman kaybı nedeniyle olur.Zamanında öğe almazsanız, bu nedenle lütfen patienly bekleyin.Eğer herhangi bir sorun varsa,lütfen doğrudan bize ulaşın. Eğer özel gereksinimleri varsa, bize bildirin lütfen, seni diğer taşımaları ayarlayacağız. Maddenin Ne kadar gelecek SSS? Çin Post Olağan Küçük Paket Artı gelmesi için 15-30 gün mal olacak. Yolda hasarlı paket olacak?Eğer öyleyse,ne yapmalıyım? Her sipariş Kabarcık zarf ve karton kullanarak gönderilir.Her müşterinin eline ulaştığında transit zararlı maddeden korur.Parsel, lütfen bize ulaşın bozuksa,çözüm için yardımcı olacağız. Büyük sipariş için indirim sunuyor musunuz? Evet,yaklaşık 200 $ büyük sipariş için büyük bir indirim sunuyoruz. Diğer taşımaları kullanabilir? Elbette, Ama kendi başına ek bir kargo ücreti ödemek zorunda, lütfen anlamak lütfen.

  • Öğe Türü: Takı Bulgular
  • Marka Adı: ZEROUP DİY TAKI
  • Boyutu: 12mm, 20mm, 25mm, 30mm
  • Ürün Özellikleri: kristal cam cabochon
  • Takı Bulgular Türü: Tutucular
  • Malzeme: Cam
  • Paket Ağırlık: 0.001kg (0.00lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 8cm x 10cm (7.87in x 3.15in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: (20 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.