Ücretsiz LCD Ekran Mermi Hızı Kayıt Fonksiyonu HS35 Airsoft Avcılık İçin Hızlı Test Kronograf 0005 Önlemler-

v12589

Yeni ürün

960.15TL 739.30TL

Etiketler: Silah Aksesuarları, Av, Ucuz av silahı aksesuarları, Ücretsiz LCD Ekran Önlemler Mermi Hızı Kayıt Fonksiyonu Airsoft İçin HS35 0005 Av Hız Test cihazı Kronograf.

Taktik LCD Ekran Önlemler Mermi Hızı Çekim Kayıt Fonksiyonu 0005 HS35 Airsoft Avcılık İçin Hızlı Test Chronograph-

Kronograf

Fonksiyon : Önlemler Mermi Hızı

Ekran türü : LCD ekran

Pil : 9 Volt

Aralığı : 30/tps için 7000 fps

Malzeme : 20 Çelik

Tüm parça pil içermeyen Net ağırlık : 1306g Dikkat:. Sadece referans içindir. rica anlayışınız.

Eğer daha fazla taktik öğeleri satın almak isterseniz, aşağıda listeleniyor tıklayabilirsiniz:

NAKLİYE

· Nakliye Kuralları nedeniyle: TÜM Lityum Piller göndermeden önce Kaldırılacak.

· Madde 48 saat içinde doğrulanmış bir ödeme aldıktan sonra sevk ve "Tamamlandı" durumu gösterilecek.

Normalde İNGİLTERE, ABD, Avustralya E gemi · -paket servis, diğer ülkeler (DHL ve EMS) Standart Uluslararası Nakliye gemi olacak. Ama eğer Çin Post Hava Posta (Varış saati: 15-50 gün) için kabul edilebilir ise, bu yolu kullanacağız.

· Hem E-paket ve Standart Uluslararası Nakliye hizmeti teslim süresi yaklaşık 7-15 iş günü olacak. (Alınması zaman farklı ülkelerde gümrük zaman kararsız olabilir.)

Eğer bazı ülkelerde Uygulanabilir ise, · herhangi bir gümrük vergi sorumlu değiliz. (Uluslararası parsel, nadiren bazı ülkelerde olduğu vergilendirme ile gönderin.)

· Bu teslim düzenleme günlerimizden dışlar.

· Tüm öğeleri SADECE alıcının belirtilen adrese sevk edilecektir. Ödeme yapmadan önce, lütfen Hoş adres için gemi bize istediğiniz adresi uygun olduğundan emin olun.

Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışıyoruz·. Ama bazen uluslararası teslimat çok yerel gümrük ve posta servisi bağlıdır. Eğer zamanında öğe almazsanız, lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın. Nakliye işlemi sırasında ortaya çıkan herhangi bir hasar ya da zarardan sorumlu olacak.

· Eğer şehrin UZAK BÖLGEYE aitse, DHL ile nakliye 33 $uzak bir alana ücretli olacak.

ÖDEME

· Tüm ödemeler 20 gün içinde ihale tamamlandıktan sonra olmalıdır. Aksi takdirde siparişiniz otomatik olarak Hoş tarafından iptal edilir ve ödenmeyen raporu için Hoş tarafından gönderilir.

Eğer daha fazla zamana ihtiyacınız varsa, lütfen bize ödeme için beklenen zaman söyle·.

· Hareket işleme için hızlı ve kullanışlı.

BİZE ULAŞIN

(Pazartesi) saat 8'de CUMA 5 gün çalışıyoruz·: 30 - 6:00 PM EST bir hafta. Geri bildirim forumu bize bir mesaj bırakmak için bir yer değildir.

· Bu e-posta sistemleri bazen Hoş veya Hoş satıcılardan gelen e-postaları engellemek için bilinir.

DÖNER

· Döner eğer satın memnun değilseniz ve alıcı tarafından 10 gün içinde parsel alınmasından sonra başlatılmalıdır izin verilir.

· İade mal sevk edilmiş olarak orijinal açılmamış nane durumunda olmalı, bir geri ödeme için uygun olmak için, tüm ambalaj, kılavuzları ve evrak bozulmamış ve değiştirilmemiş ile sipariş. Öğeler 'onların blister kaldırılır-pack' ekran ambalaj iade edilmez. Alıcı iade nakliye öder.

Geri bildirim

Her satın beş olmak için çabalıyoruz · yıldızlı bir puan. Lütfen ne yapabileceğimizi bilelim de bir puan beş yıldız senin!

· Hedefimiz %100 sipariş memnun her müşteri yapmaktır. Öğeleri aldıktan sonra, lütfen Hoş bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen. Lütfen bir öğe ile ilgili bir sorun olsaydı nötr/olumsuz geribildirim bırakmayın. Eğer memnun değilseniz, lütfen geribildirim ayrılmadan önce bize bildirin. Hoş aracılığıyla bize bir mesaj göndermek ve memnuniyetini kazanmak nasıl lütfen bize bildirin!

Hoş olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı puan bizim için son derece önemli olan · lütfen not biliyoruz. Tesis Hoş beş yıldızlı derecelendirme sistemi de işimizi sürekli başarı için önemlidir.

  • Model Numarası: HS35-0005
  • Marka Adı: CANİS LATRANS
  • Paket Boyutu: 35cm x 20cm x 15cm (13.78in x 7.87in x 5.91in)
  • Paket Ağırlık: 1.5kg (3.31lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.