Yüksek Güvenlik GOTEK SFRM72-FU 72KB Sanayi İçin Disket Sürücü Emülatörü Makinesi ABS

v12931

Yeni ürün

294.10TL 264.68TL

Etiketler: disket sürücü, disket sürücü emülatörü, gotek floppy emülatörü, Ucuz disket sürücü, Yüksek Kalite disket sürücü emülatörü, Çin gotek floppy emülatörü Tedarikçiler.

SFRM72-FU SSD USB Disket Sürücü Emülatörü yüksek güvenlik veri koruma, kolay kurulum ve kullanıcı dostu özellikleri disket sürücü emülatörü. Bu disket sürücü emülatörü endüstriyel kontrol ekipmanı için harika .

Kullanılan özellik: Tak ve kullan Yüksek Güvenlik Veri Koruma Kolay Kurulum ve kullanıcı dostu USB stick kök dizininde FAT32 Veri ve 99 klasörleri FAT16/32 ve 16 arasında veri ve dönüştürme biçimi tore ler için kullanılan bellek dahili aranabilir, veri güç 720KB disket sürücü ile endüstriyel kontrol ekipmanları için Mükemmel korur bile

SFRM72 ABS Boyutu (L x W x H)-FU Voltajı: 5 V DC Arabirim: USB bağlantı noktası, 4 pin güç fişi (Güç), 34 pin fiş (Standart disket sürücü) Konut Malzeme: Yaklaşık özellikler: Model:. 4.8 x 4.1 x 1 inç / 3 x 10.2 x 2.5 cm Renk: Beyaz

Not: 720KB Sadece veri kök dizin veya klasör içinde veri toplam kapasite 720KB aşarsa dahili hafıza içine saklanan ve sistem tarafından SATA arabirimi üzerinden bir zamanda erişilebilir, tüm veri bloklar halinde ayrı, tüm blokları basın tarafından bir kez daha [da] düğmesine aranabilir

Paket İçerir: 1 x USB 1 x CD Öykünücüsü 3 x Crews

Nakliye Hakkında:

1. Çin Post tarafından gemi . genelde 10-25 iş günü gerekir .

2. Dünya çapında APO/FPO adresi dışında gemi. Tüm öğeleri bir iş günü içinde temizlenmiş ödenmesi nakliye düzenlenecektir.

3. Standart sabit Nakliye Hizmeti ile gemi,normal şartlar altında, .Çoğu durumda, uluslararası nakliye(neredeyse 1 ay) 10-25 iş günü sürer. Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışıyoruz. Ama bazen uluslararası teslimat çok yerel gümrük ve posta servisi bağlıdır. Eğer zamanında öğe almazsanız, lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın. Nakliye işlemi sırasında ortaya çıkan herhangi bir hasar ya da zarardan sorumlu olacak.

Özel Not:

Gerçek madde ve resim arasında biraz renk farkı, ışık ve görüntü nedeniyle olabilir. Lütfen anlamak lütfen. Teşekkürler!

Hakkında Returens:

Eğer öğe kusurlu ise, iade veya değişim için 14 gün içinde aldıktan sonra iade edebilirsiniz.Alıcı iade edilen malların maliyeti nakliye için sorumlu olmalıdır.Stok durumu üzerine iyi bir takas ya da para iadesi yapacağız.

Bize Ulaşın:

1. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, e-posta/TradeManager Lütfen bizimle iletişime geçiniz. Cevap(pazar saat Pazartesi Çalışma) 24 saat içinde.

Geribildirim:

Feed back iş, kalkınma için çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için geri besleme bilirliği p o s terk etmeye davet ediyoruz. Sadece 1 dakika sürer. Ben?p o s sizi de yem itive gideceğim. Eğer aldığınızda öğe ile memnun değilseniz, o zaman pls mı?üzülme, ve ben geri besleme ayrılmadan önce benimle irtibata pls misiniz?sizi Tatmin edici çözümler vereceğiz. Baktığınız İçin teşekkürler!

  • Ürünleri Durum: Hisse senedi
  • Marka Adı: limit
  • Uygulama: Öykünücüsü
  • Arabirim Tipi: USB
  • Paket: Evet
  • Yazın: Dış
  • Model Numarası: SFRM72-FU
  • Paket Boyutu: 20cm x 13cm x 5cm (7.87in x 5.12in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.