Ml Stil veya B Isıya Dayanıklı Cam Demlik Çay Pot 1 adet Çin Puer Cam Kettle Kahve Makinesi Uygun Ofis Çay Seti

v1301

Yeni ürün

135.80TL 108.64TL

Etiketler: demlik çay, Tencere seti, Pot cam, Ucuz demlik çay, Yüksek Kaliteli tencere seti, Çin pot cam Tedarikçileri.

Kung Fu çay / çiçek demlik Malzemesi marka: WSHYUFEİ Ürün: yüksek sıcaklık cam bardak çekirdek: PC 1 aparat/tieguanyin Sevkiyat göndermek için Çay Setleri Satın, Tüm siparişler 1-2 iş günü içinde olun sonra ödemeniz gönderilecektir. 2, her zamanki nakliye yöntemi UY, Çin Post , Singpore Post, E-paket(ABD) (Rusya) Posti Finlandiya, DHL(1.5 kg üzerinde ağırlığı) vardır . 3, Lojistik bilgileri 3-5 gün gecikme olabilir, pls merak etmeyin, koli taşıma hıza sahiptir.

Parsel gönderilir sonra 4, doğru posta kodu ile doğru sevkıyat adresi veriniz , nakliye adresini değiştirmek çok zordur. Ve Rusya müşteri tam adı girmeniz gerekir. 5, Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır. Paketi 90% 9 - 25 gün içinde gelecek. 45 gün bazen alıyor.

1 ödeme, Burada Escrow kabul Ediyoruz, tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci Emanet yoluyla kabul edilir.

2, Eğer paymant ile bazı sorun karşılamak, sen 1 İade Politikası ziyaret edin: Eğer öğeleri alırsınız, lütfen bize ulaşın, göndermek veya para iade edeceğiz re-kırık veya bozuk olabilir. 2, Eğer öğe aldığınızda memnun değilseniz, lütfen hemen bana ulaşın. Biz en iyi hizmet için çalışacağız. Geri bildirim Seninki memnuniyeti tek hedefimizdir. Olumlu yorumlarınız bizim için çok önemlidir. Biz içtenlikle bize olumlu bir yorum ve Detaylı Satıcı Değerlendirme bırakabilirsiniz umuyoruz.

  • Kapasite: 801-900ml
  • Marka Adı: WSHYUFEİ
  • Malzeme: Cam
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 30cm x 25cm x 20cm (11.81in x 9.84in x 7.87in)
  • Paket Ağırlık: 0.8kg (1.76lb.)

İlgili ürünler

Trending.