Vintage gitar amfisi anlık 2 ayak düğmesi pedal Gitar Amfi & Pedal ücretsiz kargo geçin

v13332

Yeni ürün

116.53TL

Etiketler: gitar amfisi, gitar anahtarı, pedalı anahtarı, Ucuz gitar amfisi, Yüksek Kalite gitar anahtarı, Çin Tedarikçileri anahtarı pedal.

vintage gitar amfisi anlık ayak pedalı anahtarı 2 düğme

1.Nakliye:

Ödeme aldıktan sonra 2 iş günü içinde öğeleri gemi olacak.Bir doğru,kesin ve ayrıntılı sevk adresi sağlamak için emin olun.

Dikkat:

Mal iş günü içerisinde gönderilir Ve teslim hava ,bölge ve tatil bağlıdır, hafta sonları hariç,

China Post yavaş*, normalde 20-35 iş günü alır ,**Brezilya ve Rusya Federasyonu uzun üreme olacak ,1-3 ay normal olabilir ,eğer acilen öğe gerekiyorsa Express seçmek için daha iyi olacaktır.

2.İade ve geri ödeme:

Elimizden geleni her müşteri hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz.Ancak,iade kabul ediyoruz ya da orijinal durumu ile herhangi bir zarar vermeden iade.Ve alıcılar uygun paketleme ile iade nakliye sorumludur.Dönmeden önce,lütfen bize bildirin .Teşekkürler!

3.Geribildirim Politikası:

Eğer madde(ler) tatmin edici durumda geldiğinde, lütfen zamanınızı bize geri bildirim için gitmek istemiyor, 5 yıldızlı olumlu geribildirim kazanmak için umuyoruz.

Sizin memnuniyetiniz gücümüzdür!

4.Garanti:

Öğe göndermeden önce test edilecek,iyi durumda olması,madde ile bazı sorunları bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin varsa olur.Müşterilerimize en İyi Müşteri hizmeti vermek ve Müşterilerimiz ile güçlü İlişkiler kurarak, bu yüzden Confindence ile Satın Lütfen varız.

Eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize e-posta veya byTradeManager ve ABD ile işbirliği için fırsat verin.

İlginiz için teşekkür ederiz!

  • Yazın: Etkileri
  • Model Numarası: 2 y
  • Marka Adı: landtone
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)

İlgili ürünler

Trending.