Arduino İçin GY-MAX4466 Elektret Mikrofon Amplifikatör Modülü MAX4466 Ayarlanabilir Kazanç

v13365

Yeni ürün

26.61TL

Etiketler: Amplifikatör Modülü, mikrofon modülü, Ucuz amplifikatör modülü, Yüksek Kaliteli mikrofon modülü.

Arduino Açıklama İçin GY-MAX4466 Elektret Mikrofon Amplifikatör Modülü MAX4466 Ayarlanabilir Kazanç:

Projeniz için elektret mikrofon amplifikatör tasarlanmış bu iyi bir kulak ekleyin. 20-20 kHz elektret mikrofon lehimli üzerine tamamen monte edilmiş ve test kurulu geliyor. Amplifikasyon için, özellikle bu hassas görev için tasarlanmış amp MAX4466 Maxim, bir op-kullanıyoruz. Amplifikatör mükemmel güç kaynağı gürültü önleyici var, bu amplifikatör çok iyi geliyor ve ben denedik diğer mikrofon amp araları kadar gürültülü ve cızırtılı değil!

Bu ara en iyi ses değiştirici FFT kullanan,/numune kayıt ses ve ses-reaktif projeleri gibi projeler için kullanılır. Arkasında, kazancı ayarlamak için düzeltici küçük bir tencereye dahil ediyoruz. Pek 125x için kazanç ayarlayabilirsiniz. O haberi olmadan, ya da 1Vpp kadar, mikroişlemci bir ADK okuma için ideal 'line seviyesi' giriş beklediği bir şey takmak için iyi olan (6" uzakta normal konuşma ses için) hakkında 200mVpp olmak düştü. Çıkış-to-rail demiryolu eğer sesler gürültü olursa, çıkışı 5Vpp gidebilir!

2.4-5VDC zemin, VCC basit: connect TOPRAK kullanıyor. En iyi performans için, (bir Arduino üzerinde, bu 3.3 V kaynağı olacaktır) kullanılabilir "sessiz" kaynağı kullanın. Ses dalga ÇIKIŞ pin çıkacaktır. Çıktı, böylece tamamen sakin, gerilimi (DC yanı) sürekli VCC/2 volt olacak 2 VCC/DC bir önyargı var. Kullandığınız ses cihazı AC ses birleştiğinde gerektiriyorsa, çıkış pin ve cihazınızın giriş arasında 100uF kapasitör yerleştirin. Eğer diferansiyel giriş veya ayırımı kapasitörler içeren bir ses amplifikatör bağlama iseniz, 100uF kapak gerekli değildir.

Çıkış pin hoparlör veya bir şey sürmek için tasarlanmış değil, doğrudan hoparlörlere amfi bağlamak istiyorsanız amplifikatör bir ses gerekir-Kulak Kulaklıklar - en küçük. Eğer mikroişlemci bir iğne bağlanıyor iseniz, doğrudan mikroişlemci ADK pin ÇIKIŞ pin bağlayın amplifikatör veya ayırımı bir kondansatör gerekir.

SHENZHEN CAİZHİXİNG ELEKTRONİK A. Ş.,Çin elektronik bileşenlerin önde gelen bağımsız bir dağıtıcı (IC,Bellek, Cips, Diyot ve Transistör vb.) Aktif Parça tedariki ile dünyanın önde gelen OEM/ODM/CEM elektronik üreten hizmet konusunda uzmanlaşmış.(Kapasitörler, Dirençler ve İndüktörler vb.) ve Pasif parçalar...

  • Model Numarası: MAX4466
  • Yazın: ELEKTRONİK MODÜL
  • Durumu: YENİ
  • Çalışma sıcaklığı: -40°-85°
  • Dağıtımı Güç: .
  • Besleme Gerilimi: .
  • Uygulama: deneysel modülleri
  • Marka Adı: WAVGAT
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.