Arduino Raspberry Pi-29AWG 20 Test Devresi için lehimsiz Breadboard MB-102 Büyük boy Siyah Alüminyum Tahta ZY-208

v13456

Yeni ürün

185.12TL 175.86TL

Etiketler: Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu kara, arduino için Yönetim Kurulu, Ucuz tahta kurulu, Yüksek Kalite kurulu siyah, Çin kurulu arduino için Tedarikçiler.

210 Boyutu: 240mm x (20-29 AWG) Tel çeşitli boyutları uyuyor.

Demonte olması için lehim gerekiyor; alüminyum kartındaki vida ile sabit breadboards ve mümkün.

Merkezi bölümleri 4 grup 2520 delikleri, 700 delikleri ile 7 lama ile oluşur; ABS ile 4 terminalleri ile sağlanan kap.

Her şerit ucunda pozitif ve negatif işaretleri, farklı gerilimler için alüminyum gemide 4 terminaller ve renk göstergesi ile.

Deneyler ve küçük veya büyük karmaşık proje testleri için toplam, mükemmel 3220 delik sağlar.

Giriş

Ekmek Tahtası ZY-208 elektronik devrelerin lehimsiz deney için tasarlanmıştır. Bu tarafta vida ile sabit breadboards ile büyük alüminyum bir tahta. Sadece breadboard üzerinde bileşenleri tak, bazı jumper kabloları ve deney iş yapmak ile bağlayabilirsiniz! Zaman tasarrufu ve uygun ve çevre dostu olan lehimleme, tamamen ücretsiz. Alüminyum gemide ekstra güç – üç farklı gerilim ve bir TOPRAK, farklı gerilim altında, aynı zamanda deney yapmak için uygun terminalleri yüklemek için 4 yuvarlak delik vardır. Bu kurul, böylece deneyler yapmak demek büyük bir çeşitlilik sağlar. Bu siyah alüminyum tahta altında, paketinde sağlanan 4 lastik tabanları ekleyebilirsiniz, böylece Kurulun uygun tezgah veya masa üzerine yerleştirilebilir.

Uygulama

MCU

DİY Öğeler

Karmaşık deneyler

3220 1 x delikli Lehimsiz Breadboard

Kapaklı 4 x Terminal

4 x Kauçuk Taban

1) Alipay,Batı Birliği, TT kabul Ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. 2) Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. 3) Eğer hemen ihale kapattıktan sonra ödeme yapabilirsiniz, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin Ödemeler için lütfen 3 gün içinde tamamlanır.

1. Dünya çapında Nakliye (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO) 2. Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş. 3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR. 4. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir. 5. Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti. 7. Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir.

1. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı. 2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve po# bize vermeniz GEREKİR. 3. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade, orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine, olacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz. 4. Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle temasa sizden isteğimiz çok önemlidir. Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir.

  • Model Numarası: Lehimsiz Breadboard
  • Durumu: YENİ
  • Çalışma sıcaklığı: Standart
  • Yazın: Lehimsiz Breadboard
  • Dağıtımı Güç: Standart
  • Marka Adı: SUNFOUNDER
  • Besleme Gerilimi: Standart
  • Uygulama: Raspberry Pi
  • Paket Boyutu: 25cm x 21cm x 3cm (9.84in x 8.27in x 1.18in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.8kg (1.76lb.)

İlgili ürünler

Trending.