CS SOĞUK counter strike CSGO taktik karambit bıçağı hawkbill boyun bıçak gerçek dövüş dövüş kamp yürüyüş açık küresel saldırı

v1410

Yeni ürün

37.72TL 33.95TL

Etiketler: taktik karambit bıçağı, taktik karambit, boyun bıçak, Ucuz taktik karambit bıçağı, Yüksek Kaliteli taktik karambit, Çin boyun bıçak Tedarikçileri.

Çok havalı CS SOĞUK counter strike CSGO taktik karambit bıçağı hawkbill boyun bıçak açık küresel saldırgan Özellikler zam gerçek dövüş dövüş kampı: Temel özellikleri:! Plastik kapak ile CS GO counter strike pençe bıçak Paslanmaz Çelik keskin bıçak ve paslanmaz çelik kolu, Ergonomik olarak tasarlanmış kolu, kolu klip asılı İle kullanımı rahat kullanımı dayanıklı, taşımak için daha uygun, çanta, kemer, vb asabilirsiniz. Kamp İçin: Macera, Kamp, Ev kullanımı Malzeme Kolu, avcılık, yürüyüş,macera ve ev kullanımı için güzel bir araç: Plastik: 0.15 inç SAP Uzunluğu: 4.7 inç Genişliğinde Kolu Paslanmaz Çelik Tüm Uzunluk: 7.4 inç Bıçak Uzunluğu : 3.5 inç Bıçak Genişliği: 1.2 inç Bıçak Kalınlığı: 1.57 inç Paket ağırlığı: 0.161 kg Paket Boyutu: 20.00 x 8.00 x 1.50 cm / 7.48 x 3.15 x 0,59 inç Paket İçeriği Malzeme Bıçağı: (0,33 kg.) 1 x CS024 CS GO Counter Strike Pençe Bıçak Taktik Hayatta kalma Kamp Aracı Paketi Ağırlık: 0.150 kg 1 1.97 x 100 x paket Boyutu: 20cm x 10cm x 5cm (7.87) Nakliye politikası. Standart Hizmet Satıcının Nakliye Yöntemi. 2. tüm dünyaya öğeleri gönderebiliriz . 3. Uluslararası nakliye 20 iş günü sürebilir. 4. Eğer daha kısa bir zamana ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın, DHL/UPS/EMS ile gönderebiliriz, ve istediğiniz herhangi bir diğer Kuryeler, ama ek nakliye ücretleri ödemek zorunda. 5.Sipariş miktarı için $ 200'dan daha iyi bir indirim varsa .YA size DHL,Çin post hava veya EMS ücretsiz kargo ile mal göndereceğiz . Bizim teklif iade politikası Tüm %100 memnuniyet garantisi ile desteklenmektedir, ve memnun olmayan herhangi bir nedenle, bize orijinal durumda ama kargo ödeme, iade için ürünü iade edebilirsiniz. Öğeyi Geri postalama önce, detaylı değişim ve iade talimat için bizimle irtibata geçiniz. İade ürün aldıktan sonra nakliye ve taşıma ücretleri hariç tüm paranızı iade edeceğiz. Geri bildirim Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız, olumlu geribildirim bırakın Lütfen. Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, öncelikle lütfen bize ulaşın. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. Teşekkür ederim!

  • DİY Malzemeleri: Ahşap
  • Bıçak Malzemesi: Çelik
  • Model Numarası: CS-01
  • Marka Adı: CS SOĞUK
  • Yazın: Çoklu Bıçak
  • Malzeme Kolu : Plastik
  • Paket Boyutu: 19cm x 8cm x 2cm (7.48in x 3.15in x 0.79in)
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.