170 Renkler için ağaç Şekli 10 adet/tekerlek Yanlış Tırnak Sanat Ucu Tahta Palet Fan UV Jel cila Uygulama Tasarım Katlanabilir Doğal

v14110

Yeni ürün

48.01TL 45.61TL

Etiketler: tırnak sanat kurulu, tasarım sahte tırnaklar, Takma Tırnaklar, Ucuz tırnak sanat kurulu, Yüksek Kalite tasarım sahte tırnaklar, Çin sahte çivi Tedarikçileri.

tırnak renk şeması oje renk renk şeması tırnak renkleri kartı grafik renk tırnak polishnail ekran oje displaynail jel tırnak tırnak tasarım tırnak ekran oje ekran Lehçe jel tırnak sanat tırnak salonu jel oje jel tırnak tasarım jel tırnak jel tırnak sanat tırnak jel tırnak marka ekran tırnak sanat jel tırnak marka ekran nail art tırnak tasarım jel renkli kitap jel tırnak cilası ekran kartı display kitap jel tırnak sanat tasarım çivi sanat tasarım jel tırnak renk renk kitap tırnak jel Lehçe ekran kartı display kitap jel tırnak sanat tasarım tırnak tırnak tırnak kitap ekran grafik manikür tırnak, kitap tırnak sanat kitap tırnak tırnak tırnak tırnak jel tırnak ucu renkli ekran kitap kitap kitap kitap kitap kitap kitap tasarım tırnak görüntü renk tırnak sanat tırnak sanat ekran kitap kitap tırnak oje ekran renkli ekran kitap tırnak cilası ekran kartı kitap jel tırnak cilası ekran kartı kitap tırnak tırnak jel tırnak etiket tırnak süsleme tırnak seti ekran kitap tırnak jel tırnak jel Lehçe ekran kartı kitap jel tırnak cilası ekran kartı kitabı oje görüntülemek kitabı oje ekran raf plastik tırnak cilası ekran akrilik tırnak cilası ekran oje ekran oje ekran sopa standı oje ekran oje ekran halkalar duvar tırnak cilası ekran oje ekran duvar akrilik tırnak cilası ekran kozmetik oje ekran duvar raf duvar set cilası vitrinin metal oje görüntülemek oje ekran raf oje ekran oje ekran raf saklama kutusu oje ekran kozmetik kutuları monte tırnak tırnak cilası duvar rafı temiz Polonya kozmetik ekran oje tırnak cilası duvar ekran tırnak Lehçe şişe tırnak cilası ekran fan ekran oje raf ekran oje tutucu ekran oje Organizatör ekran oje raf ekran raf oje akrilik ekran grafik oje raf raf ekran duvar ekran oje tablo raf ekran oje standı akrilik ekran oje toptan oje raf raf ekran kozmetik tırnak cilası duvar ekran raf plastik toptan oje raf raf ekran kozmetik ekran 6 vernik oje makyaj gösteri standları oje raf ekran standı için oje şeffaf tırnak sanat ipuçları sopa Lehçe ekran tırnak sanat ipuçları sopa Polonya görüntülemek 50 tırnak sanat ipuçları sopa Lehçe ekran yanlış tırnak sanat ipuçları sopa Lehçe ekran doğal yanlış tırnak sanat ipuçları sopa Lehçe ekran görüntüleme yanlış tırnak sanat fan tekerlek Lehçe uygulama

170 Renk UV Jel cila Uygulama Tasarım Katlanabilir Doğal Özellikleri için ağaç Şekli 10 adet/tekerlek Yanlış Tırnak Sanat Ucu Tahta Palet Fan:

- 100% yeni ve yüksek kalite.

- Profesyonel kullanım için uygundur veya ev kullanımı

- Uygulama için fantastik tırnak sanat İdeal tasarlamak için izin, demo ve windows ekran

- Miktarı: 10 adet/tekerlek

Özellikler:

Malzeme: Plastik

Ağaç şekli palet tek parça boyutu: 17tips, bir dizi 170tips = x 10 adet 17tips

Tırnak uçları palet renk: Doğal

Saygıdeğer Müşterilerimiz için mesaj: Tüm Resimler Küçük Renk Farkı Gibi Monitör Işık Renk Yansıma, arka Plan, vb gibi Bazı Nedenleri Olabilir, Ancak Gerçek Öğeleri Alınan, Gerçek Öğeler Saygı vardır. Tüm Müşteriler Careness ile Servis edilecektir. Eğer Herhangi bir Sorunuz olursa, Yardım için bizimle İrtibata geçebilirsiniz. Paket İçerir:

Ağaç şekli tırnak sanat ucu tahta palet - 1* 10 adet/tekerlek

Renk kombinasyonları bazen resim olarak daha fazla veya daha az aynıdır ama biraz toplu toplu Gönderi değişebilir - not:

Rus Arkadaşlar İçin Dikkat:

1. Ödeme yaparken tam adınızı ilk isim, orta adı ve soyadı dahil olmak üzere doldurunuz;

2. Dairenin Hiçbir dahil olmak üzere, doğru adres bizim doldurunuz. Sokak, Şehir, Bölge ve ülke.

Aksi takdirde paketiniz muhtemelen döndürülür.

Sıcak İpuçları: her zaman en iyi bakımı sipariş almak ve tatmin hizmet sunuyoruz yapacağız. Teşekkür ederim.

- Bu parcle izleme, lütfen kontrol için bizimle temas edemez durumda.

- Sipariş zaman, lütfen sipariş koruması için bize ulaşın çalışırken. Daha fazla bilgi için bize ulaşın lütfen, teşekkür Ederim. Alipay, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro banka kartı, WebMoney ve banka havalesi kabul Ediyoruz ödeme. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Geribildirim: Eğer bir şey sizi memnun ya da kızgın, zamanında Geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz olun. Tatmin olana kadar bu sorunu çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Eğer madde ile tatmin ederse, bizim için (5 Yıldız) Pozitif bir Geribildirim bırakın lütfen. Her zaman sorunu çözmek ve tatmin yaşamak için elimizden geleni yapıyoruz.

  • renk: Doğal
  • Malzeme: Plastik
  • Öğe Türü: Yanlış Tırnak
  • Miktar: 10 adet/tekerlek
  • Marka Adı: Tatlım Sevinç
  • Model Numarası: HJ-NT036B
  • Boyutu: 10 Pcs/wheel, 17tips/piece, total for 170 colors display
  • Tırnak Uzunluğu: Uzunluğu 12.8 cm
  • Kullanımı: Tırnak sanat uygulama, eğitim, iş göstermek, yanlış tırnak ipuçları görüntüle
  • Tırnak Genişliği: Genişliği 1cm
  • Yazın: Tam Tırnak Uçları
  • Uygulama: Parmak
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.