Düz Polyester Tavşan Kulak Kadın Yüksek Kalite Elastik Yay Hairband Saç Aksesuarları Şapkalar Saç Bandı

v1489

Yeni ürün

12.55TL 9.40TL

Etiketler: tavşan kulak saç bandı, yay ile kafa bandı, kulakları kafa, Ucuz tavşan kulak saç bandı, Yay ile yüksek Kaliteli saç bandı, Çin bandı Tedarikçiler kulakları.

1. Manuel ölçüm ve el nedeniyle lütfen izin ver çöp farklıdır yapımı,yukarıdaki Boyutlar sadece referans olarak verilmiştir. Tür resimler ve ince bir renk farkı normal .

2. Burada 3 yeni öğeler için tıklayın. Kafa belli bir yaş sınırı yoktur, kişisel tercihine göre satın alınabilir. Dükkanımız özel boyut ve renk deseni destekler. 4. Tür çekim, tüm resimler dinlenme lütfen Kredi Garanti almak için emin. ama lütfen (renk bazı farklılıklar vardır) fotoğraf sınırlamaları anlamak, tür hakim. 5 .Genellikle mağazamızdaki tüm Stilleri stoklarımızda mevcuttur.Bazen bazı Stilleri stokta olmasaydı yerine veya sıcak satış Stilleri talep ettiğiniz diğer Stilleri göndereceğiz. Eğer çok sayıda ürün satın almak için ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın, size en iyi fiyat verecektir. 6. Bu yüzden sizin için bu sorunu çözmek için bir fırsat var sipariş ile memnun değilseniz, lütfen geribildirim veya anlaşmazlık vermek için acele etmeyin, herhangi bir nedenle, hemen bizimle iletişime geçin. Çok teşekkürler!

Malzeme Polyester Renk Siyah,Lacivert,Pembe,Yumuşak Çam,Kırmızı Yaş Kadınların 20 Katı Çevresi-26inch(50-64cm) Yay 7 inç(18 cm)Parttern

Çabamız tatmin olur! Bu hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Olumlu yorum işimizin başarısı için anahtardır. Bize 5 (GENEL) genel Detaylı Satıcı değerlendirmesi ile olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen istirham ediyoruz. Önceden zaman ve satın alma ve hizmetlerimizden memnun olduğunuzu ümit için teşekkür ederiz. İşlem ile memnun olmalısınız not: Lütfen hemen memnuniyetiniz için sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız gibi Nötr ya da Negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın. İletişim genellikle sorunları çözmek için anahtar.

Garanti

1. Aldıktan sonra eğer öğe kusurlu ise, lütfen 7 GÜN içinde bize haber verin. İletişim Olmadan Açık anlaşmazlık yok.

2. Eğer öğe aldığınızda memnun kalmazsanız, 15 gün içinde geri değiştirme veya para için geri gönderin. Lütfen iade edin önce sonra servis personelimiz başvurun.

Ödeme

1.Kabul ,Batı Birliği,TT.

2.Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

3.İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

4.Bu ek masraflar önceden satın ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin

5.Adresinizi göre bize verin, bu yüzden pls bize doğru adresi ver öğeyi gemi olacak.

İade Ve Geri Dönün

1. Eğer öğe kusurlu ise, teslimat 3 gün içinde bize haber verin.

2. Alıcı ortaya çıkan tüm nakliye masrafları sorumludur. Nakliye ücreti diğer masraflar,malzeme ve ilgili diğer giderler ambalaj içerir.

3. Tüm öğeleri malların iade veya değişim için hak kazanmak için menşe durumda iade edilmelidir. nakliye

1.Öğeleri Tek Ödeme onaylandıktan sonra sevk edilir.

2.EMS,DHL,UPS,FEDEX,TNT,Çin post üzerinden gemi öğeleri hücuma geçeceğiz biz. Ve genellikle Çin Post Hava Posta ile Teslim için 25~60 Günlük alıyor.

3.EMS ekspres kargo genellikle hedefe bağımlı 5~10 iş günü sürebilir,DHL,UPS,FEDEX,TNT ekspres genellikle hedefe bağımlı 3 5~çalışma gün kargo.

4.Herhangi bir nakliye hizmeti sorumluluğundadır bu kaza,gecikme ya da diğer konularda sorumlu değiliz.

5.Ödeme için 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti. Eğer herhangi bir sorunuz varsa,lütfen bizimle irtibata geçiniz.Teşekkürler!

İndirim

Büyük sipariş daha fazla indirim sunuyoruz, birden çok öğe veya büyük miktarda satın ilgilenen varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

Geri bildirim

Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli,saygılarımla 5 yıldız ile bize mal ve hizmet ile memnuniyetiniz dayalı olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz.Yani rahatsızlığını açıklık getirmek ve sorunu çözmek ne yazık ki,eğer bize bir nötr/ olumsuz geribildirim vermek için bizimle kötü satın deneyiminizi çünkü planlıyorsanız,lütfen istediğiniz zaman bize ulaşın.

Lütfen Unutmayın

Eğer satın almadan önce herhangi bir sorunuz olursa bize her zaman temas kurmaktan çekinmeyin, 24 saat içinde,ama farklı zaman nedeniyle sorularınıza cevap,bizim e-posta için bilgi ya da soru detay yazmak,iyi bir iletişim mutsuzluk kaçının lütfen olacağız.

Üretici birçok ajan için,biz yüksek kaliteli ürünler,düşük fiyat,hızlı kargo ve mükemmel müşteri hizmeti sağlamak için çalışacağız.

  • tavşan kulak yay bandı: butik saç bandı
  • düğümlü yay saç bandı: saç bandı kadın
  • Öğe Türü: Şapkalar
  • bunnt kulakları kafa: metal tel ile kafa bandı
  • Saç Aksesuarları: Şapkalar
  • yay ile kafa bandı : saç aksesuarları yay
  • kadın çiçek saç bandı: streç saç bandı kadın
  • 5 renk hedawear: saç bandı yay
  • yeni varış saç bandı: polyester çiçek şapkalar
  • Malzeme: Polyester
  • Model Numarası: XJX17606
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Desen Türü: Baskı
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • katı polyeater bandı : kadın yay saç bandı
  • Yazın: Saç bandı
  • headwrap kulak düğümlü tavşan : Kadın Hairband
  • Stil: moda
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.