HENGJİA 30pcs/lot balıkçılık cazibesi balıkçılık 30 renk olta 6 modelleri Crankbait Cezbeder Mix balık yemi Popper cazibesi Minnow Karışık

v1492

Yeni ürün

145.40TL 116.32TL

Etiketler: hoş, Va-srhp.org, online alışveriş, Otomotiv, Telefon & Aksesuarları, Bilgisayar Ve Elektronik, moda, Güzellik Ve Sağlık, Ev Ve Bahçe, Oyuncaklar Ve Spor, Düğünler & Olaylar.

Özellikler: 3D gözleri balık severler için mükemmel bir araç. Renkli gövde kolay balık yakalamak için yapabilirsiniz. Suda canlı ve hızlı hareket. Balık yem için mükemmel Görsel Efekt. Resimler Ağırlık olarak marka:HENGJİA Stil: Minnow Uzunluğu: göster: ( İyi kalite )OPP Paket İçeriği: 30 adet cezbeder resimleri Renkli olarak göster: 30 Farklı Renk Kanca : Yüksek karbon çelik üçlü kanca Paketi:

Nakliye Detayları:

1. En öğeleri tam ödeme onaylandıktan sonra 7 iş günü içinde kargoya vereceğiz. Genellikle nakliye zaman 7-60 gün arasındadır . Ama bazen farklı özel problem çözme bağlıdır olduğunu. Siparişiniz üzerine 2kg ise Çin Post Air Mail ile kargo, Nakliye EMS,DHL, TNT veya FEDex ile biz çoğu zaman da dairemiz vardır . sabırla bekle lütfen ve açık tartışma lütfen. Anlayışınız için çok teşekkür ederim. 2. Madde İşlem Süresi: belirli bir sipariş için işlem süresi, ürün tipi ve stok durumuna göre değişir. Çoğunlukla, işlem süresi 3 ila 15 iş günü olabilir.Biz stok içinde çok sayıda ürün, Firmamız shanghai Çin,çok hızlı kargo veremeyiz. İlk dönen veya bir anlaşmazlık açmadan, sizin için tüm sorunları çözmek için çalışacağız önce iade ve Geri ödeme: Eğer ürünlerimiz ile herhangi bir sorun Varsa, bizim müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz. Tüm öğeler orijinal durumda iade edilmelidir, ya da para iadesi yapmak reddediyoruz. Arızalı Ürün için bize açık resimler veriniz.Teşekkürler! Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız geri bildirim: Lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Pozisyon: Okyanus Tekne Balıkçılık,Ocean Beach Balıkçılık Okyanus Kaya Fshing,Göl,Baraj, Gölet,Nehir,Akarsu
  • Marka Adı: HENGJİA
  • Model Numarası: SETL30
  • Yazın: Yapay Yem
  • Kategori: Lure
  • Ünite Tipi: (30 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)

İlgili ürünler

Trending.