İNBİKE Işık Bisiklet Kaskı Bisiklet Kaskı Hafif Dağ Bisiklet Kaskı FİRMAMIZ Güvenli Erkekler Kadınlar casco ciclismo capacete MX-3

v14968

Yeni ürün

178.26TL 124.76TL

Etiketler: Bisiklet Kaskı, Ucuz bisiklet kaskı, 3 İNBİKE Işık Bisiklet Kaskı Bisiklet Kaskı Hafif Dağ Bisiklet Kaskı FİRMAMIZ Güvenli Erkekler Kadınlar casco ciclismo capacete MX.

Ürün Açıklaması

Boyutu:

22-23 M:56-59 cm /.2 inç

L:23.2 59-62 cm /24 inç

Özellikler: Renkli EPS EPS köpük etkisi hafif ve anti-sürme ve güvenliği artırmak yükünü azaltır. Kaskın ana malzeme sürme kask için özel bir çevre dostu bir malzeme olan EPS vardır. Orijinal malzeme Yüksek kaliteli PC gövde yüksek Kaliteli PC malzeme, yüksek sertlik, iyi oynayan tampon işlevi emme şok yastıklama etkisi ve etkiye sahiptir. Daha parlak renk, değil fade 1mm kalınlık / kuvvet / iyi darbe direnci / PC çevre koruma filmi Arc tasarım 25 hava Delikleri havalandırma ve ısı serbest, daha rahat yardımcı rolü düzgün bir güç oynayabilirsiniz. Tüm kask 3-4 yumurta için Sadece eşdeğer yaklaşık 230 gram ağırlığında. 25 Delikleri nefes alabilen tasarım yolculuğu uzak Bisiklete binme, yük eklemek, kolayca Olgun teknoloji Olgun entegre kalıplama işlemi~, köpük, EPS ve PC kabuk entegre olun yolda size izin veremem. Daha iyi bir güvenlik rolü oynayacak. Etkisiyle üniforma stres etkisi Çıkarılabilir astar ve ayarlanabilir cihaz farklı ihtiyaçlarını karşılamak daha iyi bir güvenlik rolü oynayabilir olurdu. Gençler,Çocuklar da kullanabilir, iç kaskın boyutunu ayarlayabilirsiniz. Arka gerginlik regülatör,mükemmel işçilik kask bulunan,bisikletçi başım boylarına göre,kask hızlı kolay ve ayarlamak

1. EL AYRICA. (excepto algunos países y APO/FPO)

2. Emir la verificación del pago de oportuno después procesaron.

3. enviamos sadece la bir adres confirmada. su adres de la orden Del DEBE EMPAREJAR su Adres .

4. Las imágenes oğlum el makalede gerçek y están para su referencia sadece mostradas.

5. ZAMAN HİZMET de TRÁNSİTO es proporcionado por el portador y excluye cezaları de semana y días festivos. el zaman de tránsito-ebilmek var olmak variar, özellikle durante la temporada navideña.

6. Si usted ha yok almak su orderafter 30 días del pago, lütfen e-posta ile bize con nosotros. vamos remontar su orden y us by con lo önce doktorunun usted. hedef nuestro es la satisfacción del alıcı!

7. Yeni de Entrega:

1. Usted tiene 7 días para entrarnos us by con y 30 días para volverlo dan de la fecha de recepción. su TR si el makalede daha posesión más 7 de días, se seçimi utilizado y LE İSSUEA REEMBOLSO O REEMPLAZO. ¡ HAYIR hay EXCEPCİONES!

coste de es oso vendedor de y de komprador por la mitad.

2. Todos los artículos DEBEN SER devueltos en su embalaje orijinal y usted DEBE PROVEER de nosotros el birinci var de seguimiento del , bu nedenle específica de la İspanya, y su İDENTİFİCACİÓN de la orden.

3. le devolvemos SU CANTİDAD TOPLAM BANYO GANADORA, una almak yerine el makalede en su devlet özgün y empaquetado con todos los componentes y los aksesuarlar incluidos, DESPUÉS de que el Komprador y el Vendedor cancelen la transacción de hoş. O, sen-ebilmek var olmak elegir tener un reemplazo.

4. llevaremos todo el coste de si el producto (ler) está (n) no como lo anuncian. 1. (Excepto los artículos dañados y/o çalışanlar mal después de detaylı) garanti limitada de 12 ay del Fabricante para los artículos defectuosos. los aksesuarlar vienen con una garantisi de $ numara ay.

2 los artículos. El empaquetado orijinal, si es doktorunun en (y) kusurlu SE DEBEN divulgar y geri dentro del dönem de garanti. usted debe decirnos cuáles el defecto es y darnos su birinci var la orden. HAYIR REPARAMOS Nİ SUBSTİTUİMOS ARTÍCULOS POR UNA

GARANTİ EXPİRADA.

usted está de acuerdo tüm las políticas mencionadas anteriormente sobre ordenar con bir hoş! mantenemos altos estándares de excelencia y nos esforzamos por satisfacción del alıcı %100! la retroalimentación es muy önemlisi. solicitamos que se comunique con nosotros darnos su opinión neutra o edilmedi, para que podamos realizar hasta su satisfacción de ARAYABİLİRSİNİZ inmediatamente.

es los problemas si no sabemos sobre yapmıyor, abordar mümkün!

  • Hava Delikleri: 20 >
  • Boyutu: L
  • Yaş Grubu: (Yetişkin) Erkek
  • Model Numarası: MX-3
  • Uygun: Bisiklet, Binicilik, Yürüyüş,Macera, C
  • Malzeme: PVC
  • Yazın: Yekpare-Kask kalıp
  • Sertifika: ...
  • Marka Adı: İNBİKE
  • Ağırlık (g) : 230g
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 30cm x 30cm x 20cm (11.81in x 11.81in x 7.87in)
  • Paket Ağırlık: 0.42kg (0.93lb.)

İlgili ürünler

Trending.