Kablosuz Kontrol Dokunmatik Ekran Programlanabilir Duvar-Termostat Elektrikli Isıtma monte

v1512

Yeni ürün

296.30TL

Etiketler: termostat elektrik, termostat programlanabilir, elektrikli termostat, Ucuz termostat elektrik, Yüksek Kaliteli termostat programlanabilir, Çin elektrikli termostat Tedarikçiler.

Kablosuz Kontrol Dokunmatik Ekran Programlanabilir Duvar-Termostat Elektrikli Isıtma monte

Güç Kaynağı iki AA* 1.5 V alkalin pil Ekran doğruluğu 0.5°C veya 1°F Prob sensör NTC(10k) (BW) %1 Kontak kapasitesi 5A/250V; (RF) 16A/250V, 3A/250V(MRF) Sıcaklık göstergesi çalışma ortamı sıcaklık 0~50°C/32~sıcaklık 122°F ayar Aralığı 5~35°C/41~95°F Aralığı 0~40°C/32~104°F Çıkış 90 röle 130 Pil yuvası Boyut arasında bir Frekans 433/470MHZ RF/MRF Montaj Duvara monte ya da 1 haftada durum Normal ortamında Çalışan program Yalıtım*Anahtarı*27 mm

Uygulama

Elektrikli Isıtıcı Panel Isıtıcı Kızılötesi

Programlanabilir 5+2,6+1,7 gün programlanabilir Modu Kablosuz,dokunmatik ekran,dijital °C ve °F ekran Renkli Ekran

Beyaz

Mağazamızda gösterdi görüntülerin gerçek ürün alınır. Nedeniyle farklı monitör ve parlaklık için, normal küçük renk farkı, özellikle termostat arka ışık var. Lütfen bizimle doğrudan temas olmadan bir anlaşmazlık yapmayın.

Verilen adresin doğru olduğunu teyit edin.

Madde ödemenizi Hoş temizlenir en kısa sürede (hafta sonları ve tatiller hariç) 3-5 iş günü içinde gönderilecektir. OEM Ürün için 7 iş günü içinde göndereceğiz.

Dikkat:

1. Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir. Böylece daha az vergi ödeyebilirsiniz eğer vergi ya da görevi çok yüksekse, lütfen fatura üzerinde düşük bir değer beyan etmek bize bildiriniz.

2. Eğer siparişle ilgili bir sorunuz varsa, izlemek için yardımcı olabilir.

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Ürünleri aldıktan sonra, lütfen derhal bize Hoş onaylamak bir makbuz ver. Eğer ürün ve ürünlerimizden memnun iseniz, olumlu geribildirim ve 5 YILDIZLI bırakın lütfen.

Eğer ürün ve hizmetleri ile herhangi bir sorun varsa, önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Lütfen herhangi bir iletişim olmadan bize bir negatif geribildirim bırakmayın!!!!

Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmeti sağlayacağız.

Eğer ürün kalitesi sorunu varsa, 15 gün içinde ürün satın aldıktan sonra, doğrudan bize bir negatif geribildirim önce irtibata geçebilirsiniz. Size hemen para iadesi veya yeni bir tane göndereceğiz!

  • Max Sıcaklık Ölçüm : 50°C - 69°C
  • Ekran Tipi: Dijital
  • Teori: Sıcaklık Kontrol
  • Ekran Boyutu: 2.0 - 3.9 İnç
  • Marka Adı: Elsonic
  • Stil: Duvara Asılı
  • Güç Türü: AA Pil
  • Kullanımı: Kapalı
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)

İlgili ürünler

Trending.