1907 Fransa 20 Frangı Horoz Altın Sikke Kopya Ücretsiz Kargo

v15167

Yeni ürün

24.69TL 17.56TL

Etiketler: madeni para sikke, altın sikke, para Fransa, Ucuz para sikke, Yüksek Kaliteli altın sikke, Çin para Fransa Tedarikçiler.

Karışık siparişleri destekliyoruz, sipariş veya sipariş açıklamalar, teşekkür ederim önce satın almanız gerekir tarihini kontrol edin.

Size Samimi Geliyor Geldiniz!

Not: Bu öğe kopya/kopya para.

Avantajı: üreticisi, ve fiyat çok rekabetçi. Biz OEM sipariş kabul ediyoruz. Firmamız uzman kişi, paranın yeni ölür ve müşteri taleplerine göre ürün yapabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Karışık sipariş kabul ediyoruz. Tekniği: Damgalı

Özel Tasarım: mağazamızda bize e-posta gönderme Sipariş ya . Bize fikrinizi söyleyin ve logo tasarımı gönderin . Resim çizmek ve Her şeyin tamam olduğunu doğrulayın. Ödeme yapmak için tasarım ürün başlayın .

Temizlenir ödeme alırken sipariş en kısa sürede göndeririz nakliye Yöntemi: Bir:. Sırayla varsayılan adres için öğeleri göndermek, nakliye adresi ödeme yap önce doğru olup olmadığını kontrol edin. Genellikle Hoş Standart Kargo ile gönderi destekliyoruz B: Nakliye yöntemi:. C: ithalat üzerine ÜCRETSİZ için vergi almak emin olmak için,siparişin kargo etiketi üzerinde bildirilen ve değer belki farklıdır, bunu anlamaya çalışın lütfen, sadece daha özel geçirmek için çalışıyoruz.

Nakliye Zaman:

Yük şablonu bakın, gerçek zaman geçerli olacaktır. O zaman öğeleri almak, lütfen sabırlı olun vermeyince, bazen çünkü kötü hava, özel izni zaman gecikmeli olacak. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle irtibata geçiniz.Ve bunu izlemenize yardımcı olacağız.

Lütfen hızlı bir şekilde ürün bize kargo 1 veya 2 Düşük Puan vermek, ama yurtdışı nakliye birçok faktöre bağlıdır.

Verir:

Ürünlerimiz her zaman memnun yapabilirsiniz umuyoruz. Eğer yanlış giden bir şey varsa,pls ilk zamanda bize,hattı sistemi veya e-posta, Sohbet 3 gün içinde geldikten sonra,resim ile daha iyi sorunu açıkça göstermek için.

Eğer geri dönmek gerekiyorsa, lütfen 7 GÜN içinde geldikten sonra, alıcı uygun paketleme ile iade nakliye maliyeti sorumludur. Zarar görmüş mal iade edilmez.

Geribildirim:

Eğer herhangi bir sorun, her zaman burada olursak ve 48 saat içinde size cevap, Eğer ofis zaman değil eğer herhangi bir zamanda bizimle irtibata geçebilirsiniz. Lütfen birşey söyle. alibaba geri bildirim sistemi ile ilgili işlem, bize iyi rating bırakmayı unutmayın, teşekkür etmeyin!

Zaman ayırdığınız için teşekkürler! Hoş geldin tekrar ziyaret etmek !

  • Tekniği: Kaplama
  • Stil: Antik İmitasyon
  • Yıl: 1900-1919
  • Tema: Vatanseverlik
  • Marka Adı: bana çeyiz
  • Bölgesel Özelliği: Avrupa
  • Malzeme: Altın Kaplama
  • Paket Ağırlık: 0.025kg (0.06lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 15cm x 11cm x 1cm (5.91in x 4.33in x 0.39in)

İlgili ürünler

Trending.