Seç:/çok boş mermi ruj tüpü siyah renk, boş mermi ruj durumda,DİY mermi ruj konteyner

v15670

Yeni ürün

29.29TL 20.51TL

Etiketler: ruj tüp, ruj konteyner, siyah ruj tüpü, Ucuz ruj tüpü, Yüksek Kaliteli ruj konteyner, Çin siyah ruj tüp Tedarikçiler.

Seç:/çok boş mermi ruj tüpü siyah renk, boş mermi ruj durumda,DİY mermi ruj konteyner

Model Numarası

TM-LP3424S

Renk

Mat Siyah

Minumum Sipariş Adeti

Seç:

Kullanımı

kozmetik ruj

WT

13 g

Malzeme

ABS/PP

Boyutlar

76 mm 20 mm D H

Fincan boyutu

12.1 MM

Boyutu Açıklama: burada küçük bir sapma olabilir, normal bir olgudur. Anlayışınız için ayrıca renk,Teşekkürler. bu ürünleri satın aldığınızda, lütfen beni şişe rengi tavsiye, eğer müşteri şişe rengini göstermiyor, rastgele göndereceğiz. teşekkürler yardımınız için bir sürü! Ürün Malzeme Açıklaması :

Bu malzeme kristal gibi görünen çok dayanıklı akrilik, kristal berraklığında vücut. Şişe düşük bir profilde üstün ve yüksek dereceli, henüz zarif ve abartılı.

Ödeme Seçenekleri:

EMANET/Paypal VE TT tüm kabul edilebilir;

Lütfen önce bizim teyit almak ödeme yok. güncelleme oranına göre nakliye maliyeti teyit edeceğiz!

Nakliye Seçenekleri :

EMS,DHL,UPS tarafından bizim mal gönderiyoruz, nakliye maliyeti hakkında ,sadece bir referanstır , navlun maliyeti biçimi, daha önce sipariş çevrimiçi hizmet ile kontrol edin. genellikle gerçek navlun maliyeti web üzerinde otomatik biçim daha düşük olacaktır. siparişinizi önce, bize soruşturma lütfen ,size en iyi teklifi sunmak için çalışacağız .nakliye sonra takip numarası göndereceğiz .

Transit Zaman taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir. Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

Özel İnstructionn hakkında ePACKET & EMS:

Nakliye yolu olarak ePacket & EMS olan tüm müşteriler için. automaticlly görüntüler sistemi online gördüğün teslim süresini not ediniz. % 100 garanti. gümrük verimlidir bağlıdır. bazı zamanlar daha 20-30gün ya da olabilir. eğer zaman içinde paketi alabilirsiniz uygulama iade kabul etmiyoruz. eğer böyle DHL, FEDEX veya UPS gibi lütfen zaman teslim chooseother ekspres yol hakkında bakım yaparsan. lütfen anlayışınız için teşekkürler!!!

/İadesi İade:

Asla hiçbir nedenle iade kabul ediyoruz. Aşağıda durum iade:

A. Ürün alıcı ilk kutuları açık, 3 gün içinde satıcı için bir fotoğraf göstermek zaman bozuk bir kez(3 gün içinde)alıcı gerçek kanıt değeri iade edeceğiz beri alıcılar kanıt

B. Miktar sıkıntısı var. Sadece ilk kutuyu açar açmaz bu yana video bizi saymak miktarı Haritayı göster bize. Hemen talep değeri iade edeceğiz. (3 gün içinde beri alıcılar kanıt).

C. alıcı yanlış öğe Varsa, lütfen bize delil olarak resmi göster. İddia kabul ettikten sonra bize geri 30gün içinde iade edin. iade ürün almak sonra doğru öğeleri göndereceğiz. Ayrıca bakım yedek gönderim bedelini alacağız.

NOT: Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve sipariş numaranızı girmeniz gereklidir.

Hem Alıcı ve Satıcı Ali Express'ten işlem iptal sonra tam kazanan teklif tutarını iade dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile özgün durumu ve ambalajında öğe aldıktan sonra, olacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

Geribildirim:

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak.Kalite kontrol için teslim etmeden önce her bir madde için bizzat kontrol ediyoruz. Tüm öğeleri 100% yeni ve denetlenir.

Geri bildirim çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek önce hemen bizimle temasa sizden isteğimiz çok önemlidir.

Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir.Seninle güçlü, uzun vadeli, karşılıklı yararlı bir ilişki geliştirmek umuyoruz.

  • Boyutu: 3.5-4.0g
  • Model Numarası: TM-LP3424S
  • Fincan Boyutu: 12.1 mm
  • Öğe Türü: Doldurulabilir Şişeler
  • Malzeme: ABS/PP
  • Boyutlar: 76 mm 20 mm D H
  • Kapasite: 3.5 g
  • Ağırlık: 13g
  • renk: Mat Siyah
  • Paket Ağırlık: 0.109kg (0.24lb.)
  • Ünite Tipi: lot (3 adet/lot)
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)

İlgili ürünler

Trending.