Moda Perles Gümüş Takı Sevimli köpek kemik öğle yemeği kutusu Diy Takılar Pandora Orijinal Bilezik en İyi Toptan Boncuk Charms Fit

v15884

Yeni ürün

6.86TL 6.17TL

Etiketler: Boncuklu paneli, boncuk saklama kutusu, kutu rock, Ucuz Boncuklu paneli, Yüksek Kalite boncuk saklama kutusu, Çin kutusu Kaya Tedarikçiler.

Moda Perles Gümüş Takı Sevimli köpek kemik öğle yemeği kutusu Diy Takılar Pandora Orijinal Bilezik en İyi Toptan Boncuk Charms Fit

Ambalaj: opp

Sayısı: 1 adet

Renk:Şekil

(Delik Çapı)boyutu :10*7 mm 5 mm

5g ağırlık: yaklaşık 2...

Gümüş malzeme: Çinko alaşım kaplama

NAKLİYE - TAŞIMA

1. Madde ödeme tamamlanmış veya TEMİZLENDİKTEN sonra 2 iş günü içinde takip numarası ile Çin Post hava posta yoluyla ilan edilecektir. Ürün eğer EMS veya DHL gemi olacak ?Ağırlığı 2 kg'dan fazla s. Ve SADECE hoş adresini takip edeceğiz. Adresi emin verdiniz, hoş gelen olun doğrudur.(Aynı zamanda, EMS,DHL ve FedEx Express destekliyoruz.Eğer mal büyük miktarlarda sipariş etmek istiyorsanız ve en hızlı servis zevk, ödeme önce bizimle irtibata geçiniz.)

2. (Hafta sonları ve tatiller hariç) teslim süresi:

20 8 (1) iş günü: Avustralya, Kanada, Japonya, Malezya, Güney Kore, Singapur, İNGİLTERE, ABD;

30-9 (2) iş günü: Fransa, İspanya, Yunanistan, Norveç, İsveç, Belçika, İrlanda, Almanya;

45 10 (3) iş günü diğer ülkeler için.

(4) Teslim süresi tahmin edilmektedir ve %100 garanti edilemez;

3. Göndermeden önce tüm posta ücreti ödedik. Ayrıca, satıcı, ülkede olası bir ithalat vergisi ne de başka bir gümrük vergilerinden sorumlu değildir. Değer adı/madde eğer herhangi bir özel gereksinimi varsa özel beyanname için ne istediğinizi söyleyin lütfen.

4. Eğer Şartlar veya koşullardan herhangi bu sayfada herhangi bir satın almadan önce belirtildiği vesile ile kabul etmiyorsanız açıklama için bizimle irtibata geçiniz. EBay satın alma karşılıklı olarak bağlayıcı bir sözleşmedir. Teşekkür ederim.

ÖDEME ŞEKLİ

SADECE ESCROW kabul ediyoruz.

Ödeme 15 gün içinde ilk öğenin kazanan bu yana yapılmalıdır.

Olmayan para kazananlar hoş rapor edilecektir. Ciddi teklif sadece lütfen. İşlem sırasında olabilecek herhangi bir soru ile bize e-posta gönderin.

BİZE

1.Şirket giysi ve takı satış konusunda uzmanlaşmış, sektöründe yılların deneyimine sahip;

2.Birden fazla tür şirket ve küçük kar prensibi, işletim özelliklerini yurtiçi müşterilerinin güvenini kazanmak;

3.şirket kredi, tut sözleşme, ürün kalitesini sağlamak için;

4.perakendeciler ve üreticilerin çok sayıda şirket ile uzun vadeli istikrarlı işbirliğine dayalı bir ilişki kurmak için;

5.Daha fazla istemek,daha iyi şeyler Yapalım!

SATIŞ ŞARTLARI

Hakkında geri bildirim, Dava ve Detaylı Satıcı Değerlendirme:

(1) iş çalışmakta olduğumuz Gibi, açılan Davanın herhangi bir İddia, Nötr/Olumsuz Geribildirim, Düşük Yıldız Ayrıntılı Satıcı Değerlendirme(Kötü bir Satın alma Deneyimi) güç olmalısın olarak hesaplanan ve hesabımız yok olacak Anlaşmazlık. Eğer bu işlem ile büyük bir sorun varsa, her zaman bize Olumlu Geribildirim ve 5 Yıldız Ayrıntılı Satıcı Değerlendirme bırakın, TEŞEKKÜR edersen GERÇEKTEN minnettar olacağız.

Sorun sizin memnuniyetiniz için çözülecek (2) Eğer herhangi bir sorunuz ya da sorununuz Varsa, LÜTFEN ÖNCE EBAY MESAJ yoluyla geribildirim ayrılmadan önce BİZE ULAŞIN ve garanti ediyoruz! Çoğu durumda, sorunları iletişim yoluyla samimi bir kalp ile temizlenmiş olabilir yanlış anlaşılma nedeniyle.

(3) Eğer herhangi bir zamanda herhangi bir soru/sorun varsa bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin Lütfen, 24 saat içinde (hafta sonları ve tatiller HARİÇ) her mesaj cevap verecektir.

(4) durumda (hafta sonları ve tatiller HARİÇ) 24 saat içinde cevap almadınız mı, mesaj veya e-posta almadık oldukça yüksektir. Bu zaman zaman olur. Mesaj yoluyla tekrar lütfen bize ulaşın, teşekkür ederim!

BİZE ULAŞIN

Lütfen "Soracak sorularınız için bizimle irtibata geçmekten Soru" bağlantısı Satıcı. Normalde her mesaja 24 saat içinde cevap veririz.

  • Ağırlık: 5g
  • Öğe Türü: Boncuk
  • Dış Çap: 5*10*7mm
  • Model Numarası: zhuzi-253
  • İnce veya Moda: moda
  • Maddenin Şekil: Kalp Şekli
  • Malzeme: metal
  • Madde Çapı: 5mm
  • Marka Adı: dodocharms
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.01kg (0.02lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

İlgili ürünler

Trending.