Özel Taktik airsoft koruyucu dişli koruyucu pedleri diz yastıkları uygun açık dirsek

v15973

Yeni ürün

430.04TL 219.34TL

Etiketler: yastıklı diz yastıkları, Pad Diz, yastıklı takım elbise, Ucuz yastıklı diz yastıkları, Yüksek Kalite yastığı diz, Çin takım elbise Tedarikçiler yastıklı.

Özel Taktik airsoft koruyucu dişli koruyucu yastıkları açık pedleri uygun diz set Özel kuvvet tarzı diz ve dirsek pedleri dirsek. Dayanıklı naylon ve yüksek darbe plastik. Ekstra darbe koruması için sert kauçuk kapak monte edilmiştir. İç tarafında yumuşak yastık pad. Ayarlanabilir velcro kayış çeşitli boyutları için uygun. Tüm Spor, Açık hava etkinlikleri, airsoft, paintball, avcılık ve atış oyunları için mükemmel. 150 mm 380 mm x AYRINTILARI: Ağırlık 560g Renk - Mat Siyah Boyutu - Standart Diz pad Boyutlar - 280 mm x 185mm Dirsek pad Boyutlar -

Ödeme

Dönüş

1.Alınan arızalı veya yanlış öğeleri : Alıcı Satıcıya malı aldıktan sonra 7 GÜN içinde bildirmek zorundadır. Kusurlu öğe için, Alıcılar kusurları alan ve durumu gösteren fotoğrafların e-posta ile göndermeniz gerekir. Satıcı tarafından kabul edilmesi, maddenin, bunların 7 GÜN içinde iade edilmelidir. Yedek kalem gönderme yeniden döndürmek için gerçek posta ücreti gibi masrafları Satıcı tarafından karşılanacaktır.

2.Boyutlarda değişim için : stok durumu tabi boyutları değişimi kabul edebiliriz. Eğer kabul edilirse, Alıcılar kendi giderlerini elemanı dönmelidir

3.Hiçbir değişim veya iadeleri diğer herhangi bir sebep için daha yukarıda kabul edilecektir

gönderi

1.Lütfen telefon numaranızı,özellikle Rusya alıcı,teslimat adresinizi tam lütfen tam adınızı onaylayın.

2.Teslim süresi: Tatil Sezonunda nakliye süresi usua daha uzun olacak

Durum&Feedbalck

1.100% müşteri memnuniyeti için kararlıyız.

2. Herhangi bir sorun,lütfen ilk anda AÇIK DURUMDA önce bizimle temasa geçiniz veya en az 4 yıldızlı derecelendirme ile Nötr / Olumsuz Geribildirim, her zaman sizin için bunu çözmek için elimizden geleni yapacağız değil!

  • Desen Türü: Katı
  • Sezon: Yaz,Kış,Bahar,Sonbahar
  • Kumaş Türü: Tuval
  • Kullanımı: Askeri Hayranları Toplama Savaş oyunu
  • Paket Ağırlık: 0.6kg (1.32lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 25cm x 5cm (11.81in x 9.84in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.