D12 50PCS disk*bir 1.5 mm çekme kuvveti 1.2 KG tarafı 3M yapıştırıcı güçlü nadir toprak neodim mıknatıs manyetik malzemeler

v1635

Yeni ürün

80.93TL

Etiketler: biz neodim mıknatıs, Biz Mıknatıs, nadir toprak, Biz ucuz neodim mıknatıs, Yüksek Kaliteli manyetik malzemeler mıknatıs, Çin nadir toprak Tedarikçiler.

12mm boyutu: çapı, 3M yapıştırıcı ile 1.5 mm, bir tarafı kalınlığı.

çalışma sıcaklığı:80 derece aşağıda

Manyetize yönü: kalınlığı İle.

Dikey çekme kuvveti: 1.2 KG.( mıknatıs sadece demir, kobalt, nikel yapılmış ürünler çekebilecek. Temas surfacel saflığı ve kalınlığı , boyutu ve mıknatıs gücü karar verir. Daha saf, daha kalın ve daha büyük metal Ürün, güçlü mıknatıslar gösterecektir.)

Çalışma yüzü çok pürüzsüz ve temiz olmalıdır.

bir sürü: 50PCS× mıknatıs D12*1.5 mm içerir.

Daha fazla mıknatıslar resimleri belows vardır,

Neodim mıknatıs tutarken, daha dikkatli olmak gerekir:

NEODİM MIKNATISLAR ÇOCUKLARIN ULAŞABİLECEĞİ YERLERDEN UZAK TUTULMALIDIR. YEMEK VEYA NEFES MIKNATISLAR YOK. MIKNATISLARIN YUTULMASI VEYA SOLUNMASI YARALANMAYA VEYA ÖLÜME NEDEN OLABİLİR. NADİR TOPRAK MIKNATISLAR OYUNCAK DEĞİLDİR. KULLANMAYACAKSANIZ GÜVENLİ MIKNATISLAR. Çocuklarda nadir toprak mıknatıslar ile işlemek için ya da oyun izin verilmemelidir. Çocuklar ve yetişkinler, kulak, burun ve ağız deliği herhangi bir vücudunda mıknatıs ya da mıknatıs yerleştirin yemek gerekir. Eğer mıknatısların Yutulması veya akciğerlere kaçması durumunda, derhal tıbbi yardım gereklidir.

NEODYMİUM MIKNATISLAR kırılgan ve kolayca kırılabilir. Bu mıknatıslar yüksek ısıya maruz kaldığında manyetiği bozulmuş olacak. Bu mıknatıslar güçlü ve birbirine demir malzeme doğru doğru ve yüksek hızlarda hızlandırabilir. Bu mıknatıslar hızlı bir araya geldiğinde, paramparça ve hızlı parçacıklar gönderiyor kırabilirler. Bu mıknatıslar da eğer birlikte cilt karşı gelmek için izin güçlü bir tutam olabilir. Her zaman büyük mıknatıslar tutarken eldiven ve göz koruması giymeli. Çok büyük mıknatıslar ağır bir tehlike teşkil edebilir ve ele alınması gerekir.

Bu site üzerinde çekme kuvveti açıklamaları ideal koşullara dayalı tahminler ve uygulama tasarım kullanılmamalıdır. Demir içeriği, kalınlığı, sıcaklık ve yüzey ve durum değişimleri tüm bu değerlendirme azaltacaktır. Mıknatıslar asla insanlar üzerinde nesneleri kaldırmak için kullanılır.

NEODİM MIKNATISLAR elektronik cihazlar ve manyetik veri depolama ortamına zarar verebilecek güçlü manyetik alanları vardır. Uzak elektronik cihazlar, bilgisayar diskleri, kredi kartları, video kasetleri ve diğer manyetik medya bu mıknatıs tutmak gerekir.

Çin'de profesyonel Manyetik Malzeme üretici ve tedarikçi. Stokta farklı boyutlarda bir milyondan fazla adet mıknatıslar devam ediyoruz. En siparişler 72 saat içinde ayarlanabilir.

Özelleştirme kabul edilebilir. Özel çizimlere göre çeşitli şekillerde özelleştirme yapabiliriz. Özelleştirme ADEDİ 100 ADET. Herhangi bir bilgi için bize her zaman ulaşabilirsiniz.En kısa sürede cevap vereceğiz. Özel bazı şekiller belows listelenir,

  • Kompozit: Biz Mıknatıs
  • Şekil: Kare
  • Yazın: Kalıcı
  • Model Numarası: özelleştirilmiş olabilir
  • Uygulama: Endüstriyel Mıknatıs
  • Paket Boyutu: 15cm x 13cm x 6cm (5.91in x 5.12in x 2.36in)
  • Ünite Tipi: (50 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.14kg (0.31lb.)

İlgili ürünler

Trending.