7.1 Kanal USB Harici Ses Kartı Ses Adaptörü

v16379

Yeni ürün

9.60TL

Etiketler: USB Harici ses kartı, ses kartı, harici ses kartı, Ucuz usb harici ses kartı, Yüksek Kalite ses kartı, Çin harici ses kartı Tedarikçiler.

USB bağlantı noktasına Ses Adaptörü takın ve sonra Adaptörü içine kulaklık takın. 7.1 Kanal ses hoparlörler tam bir dizi yatırım olmadan! Bilgisayarınızın arkasına kabloları germek için çalışıyor bıktınız mı? Ön USB bağlantı noktasına bu Adaptör fişi (giriş için) veya mikrofon (çıkış) kulaklık jakı kullanın. USB Sanal 7.1 Kanal Ses Adaptörü masaüstü veya notebook sistemleri ile kullanılabilen son derece esnek bir ses arabirimi. USB Sanal 7.1 Kanal Ses Adaptörü masaüstü veya notebook sistemleri ile kullanılabilen son derece esnek bir ses arabirimi. USB bağlantı noktasına Ses Adaptörü takın ve sonra Adaptörü içine kulaklık takın.

7.1 Kanal ses hoparlörler tam bir dizi yatırım olmadan!

Bilgisayarınızın arkasına kabloları germek için çalışıyor bıktınız mı? Ön USB bağlantı noktasına bu Adaptör fişi (giriş için) veya mikrofon (çıkış) kulaklık jakı kullanın.

USB Sanal 7.1 Kanal Ses Adaptörü masaüstü veya notebook sistemleri ile kullanılabilen son derece esnek bir ses arabirimi.

Xear 3D Ses simülasyon yazılımı ile birlikte geliyor, ve 7.1 kanal bir ortama stereo hoparlör veya kulaklık dönüyor!

USB.0 Tam (9) Hız Şartname USB SAKLADI Sınıf Belirtimi 1.1 USB Ses Aygıtı Sınıf Belirtimi 1.0 USB bus-powered, harici bir güç gerekli.

USB teknik özellikler %100 Yeni 7.1 Kanal Harici USB Ses Ses Kartı Adaptörü.Tam 0-Hız Belirtimi

Güç, Stereo çıkış jakı, mono mikrofon girişi USB: USB Tip Bir veri yolu, hiçbir dış güç gerekli

Windows 98 ve ME / 2000 / XP / 7 / Server 2003 / Vista, Linux için gerekli LED göstergeleri: Mikrofon-Sessiz Durum, Faaliyet sürücüleri, MacOS

Boyutları: 2.25" x 1.0" x 0,50"

Paketi 1X Harici Ses Kartı Ses Adaptörü vardır:

Not:Işık çekim ve farklı görüntüler gerçek biraz farklı resimde maddenin rengi neden olabilir. Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.

  • Marka Adı: Gonbes
  • Arabirim Tipi: USB
  • Paket Ağırlık: 0.038kg (0.08lb.)
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.