2 adet Parmak başparmak gitar Alır selüloit Aksesuarları Rasgele Renkler pena

v16632

Yeni ürün

7.54TL

Etiketler: parmak gitarı, alır pena, Gitar alır, Ucuz parmak gitarı, Yüksek Kaliteli pena alır, Çin gitar Tedarikçiler seçer.

Pizzicato çalma alternatif ya da halk fingerstyle solo çalgı çalmak, şarkı söylemek, parmak kapak çok önemli bir performans aracıdır olsun performans hızını önemli bir artış olabilir iken, yepyeni ve Yüksek kaliteli Evrensel renk Alır Başparmak Parmak kapak hızlı ve etkili bir şekilde bas gitar ve grenli güçlendirmek için Gitar. Kullanımı selüloit malzeme, yumuşak doku, sert malzeme ithal. Malzeme belirli bir esneklik, rahat, oyuncu farklı el tipine sahiptir.Yepyeni ve Yüksek kalite

Evrensel renk Alır Gitar

Parmak Parmak kapak hızlı ve etkili bir şekilde pizzicato çalma alternatif ya da halk fingerstyle solo çalgı çalmak, şarkı söylemek, parmak kapak çok önemli bir performans aracıdır olsun performans hızını önemli bir artış olabilir iken bas gitar ve grenli güçlendirmek için olabilir.

Kullanımı selüloit malzeme, yumuşak doku, sert malzeme ithal.

Malzeme belirli bir esneklik, rahat, oyuncu farklı el tipine sahiptir.

Parmak Parmak İçin Uygundur

Malzeme: Selüloit

Renk: Rastgele Renk

Cm boyutu: 3.5 cm * 1.5

Seç Kalınlık: 1.5 mm

Miktar: 2 Adet

2 * Gitar Teli Paket İçeriği:

Not: Işık çekim ve farklı görüntüler gerçek biraz farklı resimde maddenin rengi neden olabilir. Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.

  • Model Numarası: 3.5 cm * 1.5 cm
  • Marka Adı: Meideal
  • Yazın: Al
  • Paket Ağırlık: 0.014kg (0.03lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

İlgili ürünler

Trending.