5" Izgara Yamaha Virago XV 535 250 500 700 750 920 1100 Harley Davidson Softail Springer için Motosiklet Far Hi-Lo LED Lamba

v1667

Yeni ürün

418.31TL 393.21TL

Etiketler: lamba, lamba lamba, lamba motosiklet için led, Ucuz lamba, Yüksek Kaliteli lamba lamba, Çin Lamba motosiklet Tedarikçiler için led.

5" Izgara Kawasaki Suzuki Yamaha Yamaha Virago XV 535 250 500 700 750 920 1100 Harley Davidson Softail Springer nd Motosiklet Far Hi-Lo LED Lamba

Takım: Tam Özel Uygulama satın almadan önce montaj noktasını kontrol edin, Değişiklik Gerekli Olabilir. Herhangi 10mm böyle Harley Davidson eski okul bobber/chopper modeller gibi DYNA Sportster,Touring,Softail,V-Rod gibi vb Özellikler: Kanatlı Izgara Konut Far Bu eşsiz özelleştirilmiş bak Vintage LED Montaj Cıvata: 10mm İplik Boyutları Cam Lens Ampul Tipi Beyaz Malzeme: Alüminyum şeffaf Lens Işık Renk Siyah Durumu: %100 Yeni Renk: Şık ve Fonksiyonel Özellikler: için bir satış Sonrası Farlar bu Tarz Retro Motosiklet görünümünü Geliştirmek Far: dişli uyar Yüksek Işın Sarı - Düşük Işın Paket İçerir: 1x Motosiklet led Far Talimatları Siyah Tel = Toprak Kırmızı yaklaşık 5" L x 5" W x 5-1/8" H Fonksiyonlar: Yüksek Kiriş ,Düşük Kiriş far Kablo Renk Kılavuzu: dahil değil

(1)şu Anda,Visa, MasterCard, Western Union, Qıwı,Banka Havalesi ve Paypal Ödeme Kabul Ediyoruz. Daha fazla Ödeme Seçenekleri Hoş Gelecekte Mevcut olacak.

(2)ödenmiş takdir Ediyoruz ve gelecekte iş için sabırsızlanıyoruz .Ödenmemiş siparişler 20 gün içinde colosed olacak.

(3)her zamanki Gibi,ödeme doğrulandıktan sonra 1 -3 gün içinde gemi olacak.t raf kodu sevkiyat sonra sunulacak.

(1) Telefon posta kodu kontrol edin ve Lütfen. ödeme önce. Uluslararası ekspres kargo için zorunluluk vardır.Adres olarak,PO tarafından gemi edemeyiz.KUTUSU Adresi,alıcının dikkat etmelisiniz.

(2) İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Alıcılar bu masraflar için sorumlu.Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

Teslimat süreleri değişebilir, özellikle yoğun dönemlerde veya inclimate hava koşulları sırasında unutmayın.bazen Çin post biraz yavaş ol,lütfen parsel bekleyin,teşekkürler umut.eğer teslim tarihi sonuna kadar hazır olup olmadığını,sizin için genişletmek için bize sorabilirsiniz.

Tüm ürünlerimiz %100 marka yeni ve kaliteli.

(1) geri satın alma ile mutlu değil garantisi 7 gün para sunuyoruz. Lütfen aldıktan sonra siparişinizi kontrol edin. Hiçbir iddiası teslimat 30 gün sonra onur duyacağız.Eğer yanlış miktarda, yanlış Madde veya kusurlu bir ürün eğer biz tam bir geri ödeme sunacak.ve pls bize sorun onaylamak için net bir resim sunmak,ya da size yardım etmek bizim için zor olacak.

(2) Tüm iade öğeler gönderdik ve ikinci satış etkilemez gibi orijinal olması gerekir,aksi takdirde iade kabul edilmez. her zamanki gibi,iade kargo ücreti ödemeniz gerekiyor.ama sorun bize neden olursa ,bunun sorumlusu eminiz.

(1) Lütfen bize herhangi bir geribildirim ayrılmadan önce herhangi bir sorunu çözmek için bize e-posta. E-posta veya aliexpree masaj ile kısa sürede size cevap verecektir.Sorumlu bir satıcı olduğumuz için de herhangi bir kayba izin vermeyeceğiz.

(2) Pls bize başvurmadan önce anlaşmazlık açmak veya kötü geri bildirimler bizi bırakmayın. iletişim sorunlarını çözmek için,teşekkürler en iyi yolu olacağını düşünüyoruz.

(3) son derece siparişiniz memnun değilseniz, bize 5 yıldızlı geribildirim bırakabilirsiniz takdir edilecektir.güç satıcı olmak bizim için çok önemli olduğunu söylüyordu.

  • Teçhizat: Uygun 10mm böyle bir Harley eski okul bobber/helikopter için dişli
  • Kablo Renk Kılavuzu:
  • Fonksiyonlar:
  • Watt: N/A
  • Özellik: taraklı kanatlı ızgara motosiklet far ,yüksek, düşük ışın
  • Malzeme Türü: Alüminyum
  • Işık Rengi:
  • Boyutları:
  • Ampul Tipi:
  • Öğe Türü: Far Montaj
  • Paket İçerir:
  • Marka Adı: usta yarış
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.