40 adet/Toplu Popsicle Sopa Sahibi ile Fantistic Buz Pop Kalıp Buz-lolly Kalıp Paslanmaz Çelik Dondurma Kalıp Kalıp Aracı

v1708

Yeni ürün

675.24TL

Etiketler: aracı Aracı, araç paslanmaz, araçlar kalıp, Ucuz araç aracı, Yüksek Kaliteli alet paslanmaz, Çin Kalıp Tedarikçileri araçlar.

40 adet/Toplu buzlu şeker lolly 40 adet toplu kalıplar/Malzeme: Dayanıklı Tam SUS304 Paslanmaz Çelik Özellikleri: Kalıp Sopa Ho, grubun önderidir Öğe Adı: Paslanmaz Çelik Buz ile Buz Pop Kalıp Buz-lolly Kalıp Paslanmaz Çelik Dondurma Kalıp Araç-Kalıp. Seçmek için 6 Türleri. Dayanıklı komple Paslanmaz Çelik, gıda-sınıf 304# paslanmaz çelik. Ticari ve ev kullanımı için. Kolay kullanım, mükemmel şekillendirme. Kolay demould için. Dondurmalar nasıl yapılır? Adım 1: taze meyve püreleri ile çalışırken Meyve Zorlanma Neden güzeldir, eğer bir ince elek ile ezin eğer yumuşak bir doku elde edersiniz. Bütün meyve parçaları tohumlar hoş olmayan bir grittiness oluşturmak olsa da hard rock dondurma olabilir. Güzel Katmanları soğuk karışımlar ile Başlamak çok daha çabuk donacak onlar Nasıl adım 2:. Ayrı ve belirgin çizgiler için, hazır olana kadar her katman dondurmak için önemlidir. Bu şekilde, bir sonraki katman üzerine dökün, o karışımın içine altındaki kanamayı keser. Babayı serbest bırakmak için başlayana kadar 10 ila 20 saniye boyunca ılık suda yaklaşık yarım veya Tüm veya Bazı Daldırın kalıp 3. adım: Unmolding. Ya da sadece bir veya iki babalık kaldırmak için bir havlu sarın sıcak suda aynı süre için ayrı kalıplar etrafında nemlendirilmiş. Nakliye: Çin Post Air Mail İle Kargo, ePacket, EMS, Fedex, DHL, vb. 1 Ödeme Şekli:.Burada Hoş ile ödeme kabul ediyoruz. 2.Kredi kartları (banka transferi ve Western Union), gerçek zamanlı banka transferi, çevrimdışı ödemeler gibi Va-srhp.org mevcut birçok farklı ödeme yöntemleri vardır. Sizin için en uygun olan yöntemi seçebilirsiniz. Çıkarlarını korumak için, ödeme geçici olarak Hoş tarafından yapılacak ve sipariş almak ve tatmin olana kadar satıcıya bırakılmamalıdır. NAKLİYE MASRAFLARI, LOCATL VERGİ VEYA BAŞKA HERHANGİ BİR İTHALAT ÜCRETLERİ DAHİL DEĞİLDİR LÜTFEN UNUTMAYIN. İade Politikası/Geri Ödeme: 1. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize 7 gün ve 10 gün var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise,kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! 2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve Hoş kimliğinizi bize vermeniz GEREKİR. 3. Ortada kimse yok, yüksek mark ürünlerimiz fabrikadan direk vardır, bu çok rekabetçi bir fiyata kaliteli ürün temin edebiliriz. Ayrıca, eğer büyük bir sipariş verirseniz size indirim yapacağız. 4. İade kargo bedeli Alıcı tarafından ödenecektir. Geribildirim: görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmet ile memnun iseniz 5 yıldız bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Eğer ürün veya hizmet ile memnun değilseniz, lütfen bizimle olmayan bir olumlu geribildirim veya anlaşmazlık vermeden önce irtibata geçmekten çekinmeyin,en kısa sürede bu sorunu çözmek istiyoruz.Sadece 1 dakika sürer. Çok teşekkür ederim :)

  • Bir tepsi içinde 40 adet : Evet
  • Menşe yeri : Guangdong, Çin (Anakara)
  • Kapasite: 1001-1500ml
  • Güç (W) : Kalıplar
  • Yazın: Hava-Soğutma
  • Sertifika: CE
  • (Litre)Kapasitesi : İki bin
  • Model Numarası: BPZ-01
  • Paslanmaz çelik: Evet
  • Paket Boyutu: 35cm x 35cm x 32cm (13.78in x 13.78in x 12.60in)
  • Paket Ağırlık: 11.0kg (24.25lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.