CrossFit Antrenman Egzersiz Fitness Baselayer Tayt Çalışan LANBAOSİ Erkek Sıkıştırma Gömlek & Pantolon Siyah Pantolon Üstleri

v1711

Yeni ürün

158.37TL 126.68TL

Etiketler: çalışan tayt, pantolon siyah, Çalışan Pantolon, Ucuz koşu tayt, Yüksek Kaliteli pantolon siyah, Çin pantolon Tedarikçileri çalışan.

CrossFit Antrenman Egzersiz Fitness Baselayer Tayt Çalışan LANBAOSİ Erkek Sıkıştırma Gömlek & Pantolon Siyah Pantolon Üstleri

İçin Çalışan; Bisiklet; Basketbol;Futbol; Rugby; Yürüyüş; Tenis; Hokey; Koşu spor Elastik kumaş sağlar rahat, sporcular yakın boy göstermek için kasları PANTOLON İÇİN Polyester + Spandex Renk:Siyah Boyutu:T S,M,L,XL,XXL beden tablosu-GÖMLEK beden tablosu Uygun özelliği: Marka Yeni ve Yüksek Kaliteli Nem Esneklik Kas Sıkıştırma Malzeme::. Çalışmalar sıkı giysiler Kas verimliliğini artırmak, Kas titreşim ve sallayarak azalttığını göstermiştir. 1 çabuk kuruyan. Yüksek Nefes ve üstün esneklik performanslı kumaş dişli sonuçta kuru ve serin tutmak. Cildiniz için hiç uyduğunuz\\ \ 're terli bile, Ürün. 2. En olumsuz koşullarda bile oyunculara yardım etmek için de en iyi performansı elde etmek için yardımcı olacaktır rahat bir sıcaklık ve nem, ter ve akıntı; koruyabilirsiniz. 3.COOLMAX:hızlı-kuru fonksiyonu ve daha rahat Paket İçeriği: 1 x Sıkıştırma T-Shirt 1 x Sıkıştırma pantolon Not hissettirmek :

Detay sana önce boyutları karşılaştırın lütfen satın alın!!!

Farklı bilgisayar ekran renkleri farklı, gerçek öğenin renk resimlerden biraz farklı olabilir.

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2cm hata izin verir.

Genellikle giymek ama elbise boyutu seçmek için vücudunuzun ölçüm.

Anlayışınız için teşekkürler.

Ödeme

1).Ödeme emri 72 saat içinde yapılması gerekir.

2).İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir.Bu suçlamalar alıcı\\ \ 'ın sorumluluğundadır.

3).Bu ek masraflar önceden satın ne olacağını belirlemek için ülke\\'s gümrük ofisi ile kontrol edin

4).Biz\\ \ 'adresinizi göre bize verdiğiniz öğe gemi ll, bu yüzden pls bize doğru adresi verin.

Gönderi

1): Sevkiyat sadece ödeme iptal edildikten sonra düzenlenir.

2): Kombine nakliye kabul edilebilir

3): Yalnızca EMS tarafından nakliye ödemek istiyorsanız, o zaman DHL/FedEx tarafından yerine 3-5 gün sevkiyat sonra teslim süresi ile ulaştırıyoruz. AMA bu çoğunlukla olumlu nakliye prensibi pek çok ülkede çoğunluk şehirler için sadece açık, bu nedenle, bizden önce satın bulunduğunuz şehri ve posta kodunu onaylayın lütfen

4): tüm dünyada lojistik uzmanları aşağıda yardımıyla mal yollayabilirsiniz

EMS: 5-10 iş günü

DHL/FedEx: 3-5 iş günü

Çin Sonrası Hava Parsel: 20-65 iş günü

Eğer büyük LCL/FCL miktar sipariş ederseniz de deniz tarafından gemi.

5): KDV ve ithalat vergileri dahil değildir. Genellikle ticari değeri olmayan veya çok düşük değeri örnek olarak fatura edilecektir. Lütfen eğer herhangi bir özel istekleri varsa, bize hatırlatmak için çekinmeyin.

İndirim

Büyük sipariş daha fazla indirim sunuyoruz,birden çok öğe veya büyük miktarda satın ilgilenen varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

İade politikası

1).Eğer öğe kusurlu ise, teslimat 3 gün içinde bize haber verin.

2).Alıcı ortaya çıkan tüm nakliye masrafları sorumludur.Nakliye ücreti diğer masraflar, malzeme ve ilgili diğer giderler ambalaj içerir.

3).Tüm öğeleri malların iade veya değişim için hak kazanmak için kendi orijinal durumunda iade edilmelidir.

Geri bildirim

1): mağazamızda bestseller büyük miktarda birçok popüler instock renkleri ile genellikle mevcuttur her zaman, ancak, aynı zamanda çok iyi satıyorlar ve acil sipariş için planlıyorsanız, bu nedenle, lütfen şimdiden çok teşekkürler herhangi bir satın almadan önce bize ulaşın yaparken üretim altında olabilir.

2): Yüksek sorumluluk ve sıkı denetim bizim profesyonel Kalite Kontrol ekibi, biz çok emin olarak kalitesi kesinlikle kontrol ve sevk üzere, benim arkadaşım, eğer herhangi bir şans bulmak bazı kabul edilemez hatalarına karşı bizim anlaşmalar veya açıklama aldıktan sonra, sadece bize ulaşın ve hemen bir karşılıklı tatmin çözümü

3): Lütfen eğer bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz bizi teşvik eden beş yıldızlı bir olumlu geribildirim unutmayın.

4): Lütfen ödeme yaptığınızda RMB/kişi başı para birimi seçmek için en iyi yapmak.

5): Eğer hala beklenen öğeleri bulmak için online mağaza boyunca göz attıktan sonra başarısız Olursa, sadece özgürce daha fazla bilgi ile bize mesaj ve en kısa sürede size cevap için elinden geleni yapacağız.

  • fırsat 2: MMA Egzersiz Fitness Crossfit Beyzbol Softbol
  • Malzeme: Polyester,Spandex
  • Spor Türü: Çalışan
  • Öğe Türü: Tam Uzunlukta
  • Model Numarası: CX001+CK001
  • Fonksiyonlar: Nefes Hızlı emilim ve Hızlı süper elastik Anti-ter-kuru
  • renk: Siyah
  • Kapatma Türü: Elastik Bel
  • Uygun: Uygun boyuta doğru, normal boyutunu alır
  • Cinsiyet: Erkekler
  • Marka Adı: LANBAOSİ
  • Boyutu: S,M,L,XL,XXL,3XL,4XL
  • 1 fırsat : Vücut Geliştirme, Koşu,Ağırlık Kaldırma,Fitness
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.54kg (1.19lb.)

İlgili ürünler

Trending.