7000 WF28 serie, 26 pin su geçirmez bağlayıcı , Erkek ve dişi Havacılık bağlayıcı bölme su geçirmez bağlayıcı Kaynaklı

v1734

Yeni ürün

126.89TL 114.20TL

Etiketler: bağlayıcı 7000, Bağlayıcı Su Geçirmez, Bağlayıcı Kadın, Ucuz bağlayıcı 7000, Yüksek Kaliteli su geçirmez bağlayıcı, Çin bağlayıcı kadın Tedarikçiler.

WF28 serisi metal panel mount bağlayıcı, ağırlıklı olarak Otomotiv kullanılan, deniz, endüstriyel otomasyon güç Konnektörleri, yüksek gerilim, su geçirmez, anti-titreşim.

Sevgili arkadaşlar

Mağazamıza Hoşgeldiniz,bu talimatları bakmak için birkaç dakikanızı ayırın lütfen. teşekkür ederim. 1. Doğru ürünleri seçmek için,sizin için dikkatli kategoriler yaptık,eğer daha fazla istek, böyle bir tampon olarak: varsa,ya da tampon olmadan, sipariş, tabii ki, bizimle doğrudan irtibata geçebilirsiniz zaman mesaj bırakabilirsiniz. 2. Eğer bağlayıcı kaynak kablosu ihtiyacınız varsa, bağlayıcı kablo paramper ve şartname temin edersin. Eğer profesyonel ekipman kablo için ise, kaynak tanımı veriniz. 3.Büyük miktar için iyi bir fiyat var ve kablo ile 4 müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirebilirsiniz.ne tür bir şey yapmak için istiyorsun bize mesaj gönderdi lütfen! Eğer ilgilenen varsa,pls (5 almış (nokta) com sayesinde) daha fazla ürün,2414253717 görmek için bize ulaşın. tüm fiyat Perakende Fiyat, 10 parça sipariş verirseniz, %10 indirim teklif ediyoruz, 20 parça üzerinde herhangi bir sipariş, %20 indirim sunmak isteriz. Eğer herhangi bir toplu sipariş varsa, 6 Daha fazla indirim için ücretsiz temasa çekinmeyin.Miktarı ne olursa olsun, malları zamanında göndermek için mutluluk duyarız, ve malların takip etmek için takip numarası sunacak. 7.Sattık bağlayıcı Uluslararası marka uyumluluğu bağlayıcı olduğunu, doğru parça numarasını seçmek gerekir neye göre lütfen. Teyit etmek için ihtiyacınız olan herhangi bir parça numarası, belirtimi için iletişim saler lütfen. Güven Taşıma bilgileri için bu kadar çok zaman mal izlemek için siparişlerinizi Bir takip numarası var teşekkürler. Kaç tane olursa olsun. B:$200 USD üzerinden Herhangi bir sipariş, DHL ile size mal göndereceğiz, en erken 5 gün içinde size ulaşır.$200 USD altında emir,parsel üzerinden size mal göndereceğiz, 18days hakkında alır. Eğer USD altında sipariş değeri 200 dolar ve DHL tarafından teslim istiyorsanız lütfen teslimat için USD 20$ödemek için bize ulaşın.

  • Model Numarası: 26pin WF28 serisi su geçirmez ,
  • Yazın: SMA
  • Cinsiyet: Erkek ve Dişi Konnektörler
  • Uygulama: Güç, Aydınlatma
  • Marka Adı: SZJELEN
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.