30 GUGULUZA Avcılık Lazer Delik Görme 30Win Kartuş Kırmızı Nokta Lazer Görüş Bakır YENİ Boresight

v17340

Yeni ürün

69.89TL 66.39TL

Etiketler: Lazer Görüş, Lazer Delik, nokta lazer görüş, Ucuz lazer görüş, Yüksek Kaliteli lazer delik, Çin nokta lazer görüş Tedarikçiler.

Açıklama:

Bu 100% yeni Özellikler:.30-30 WİN Kartuş Lazer Delik Sighter hassasiyeti vardır.

Bu delik sighter sıfırlama ve nişangah sistemi hızlı, güvenilir ve sağlam bir silah. Sıfırlama hassas doğruluk Güvenilir ve dayanıklı en Hızlı silah ve nişangah sistemi boşa kartuşları ve kabukları Azaltmak

Az 5 megawatt Güç toplayıp (nm) Lazer dalga boyu Seyahat Kolay kompakt ve hafif: 632-650 LED tipi: Görünür kırmızı lazer Gücü:

ambalaj: resim Olarak

1.Alıcı ülke tarafından tahsil herhangi bir gümrük vergisi ithalat vergisi sorumlu değildir. 2.3 Emanet, Kredi kartı, Western Union, Alipay kabul ediyoruz.Sipariş 1 7 GÜN içinde ödeyin.CPAM üzerinden mal gemi biz de Eğer acil eğer DHL, EMS seçebilirsiniz. 2.1-7 gün içinde mal gemi yapacağız, mal 5-55 iş günü nakliye yolu, hedef ve diğer faktörlere bağlı olarak size gelecek. 3. Lütfen kargo adresi emin olun doğruladı adresiniz olacak. 4.Parsel gemi çıkmadan önce iyi durumda her şeyi kontrol edebiliriz. Bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın lütfen. 1. Eğer ürünlerimiz gibi,bizim için çok önemli, lütfen olumlu geribildirim bırakın. 2. Eğer ürünlerimizi kullanarak herhangi bir sorun varsa,lütfen negatif geribildirim bırakmayın. Bize ilk temas ve anlaşma herhangi bir sorunu çözmek için edebiliyoruz. 1. Hoş Mesaj Sistemi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.İhtiyaçlarınız için 24 saat içinde yanıt vermek için söz veriyoruz.

2. Sırayla masaj bırakabilirsiniz.

3. Ofis saati:

Pazartesiden cumaya 8 (GMT) 8:30-5:30.

Pazar günü (Çin PRC) resmi tatil günlerinde kapalı.

NOT: 1. Damla nakliye hizmeti sunuyoruz, ayrıca satmak için fotoğraf gönderebilirsiniz. 2. Toptan, pls bize ulaşın eğer, size en iyi fiyat verecektir.

  • Yazın: .30-30 WİN Kartuş Lazer Delik Sighter
  • renk: Pirinç
  • Kullanımı: Av Delik Sighter
  • Marka Adı: GUGULUZA
  • Çıkış Gücü: 1-5mW
  • Model Numarası: 30-30Win
  • Paket Boyutu: 10cm x 8cm x 8cm (3.94in x 3.15in x 3.15in)
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.